Женската единайсеторка от мъжките сънища

Вижте красавиците на нашето време, по които въздишат всички
24 яну 2014 19:33, Красимир Ангелов
101

Алесандра Амброзио – един от ангелите на Victoria's Secret. Родена на 11 април 1981 година в Рио Гранди до Сул, Бразилия. Снимка: Reuters

Много трудно може да се отговори на въпроса коя е най-красивата жена на света.

Десетки красавици по света имат претенции за ценното признание, но като че ли най-важното признание в случая е мъжкото око.

Dnes.bg събра за вас един женски отбор, който със сигурност всеки мъж би искал да вижда в своите сънища. Насладете им се.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хубави са, но жени като тях се срещат на всеки ъгъл, особено в Източна Европа. Всичко е въпрос на грим, облекло и разбира се промотиране. Все пак работата на тези модели е да тъпчат джобовете на агентите си.
46
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Такива класации без Моника Белучи?
45
1
 
7
 
! Отговори
К преди 10 години
До пичПожелавам ти тройка с тях пич!
44
1
 
46
 
! Отговори
pl преди 10 години
днес.бг напревете си свястно преглеждане на снимките, да му се не види! 2014г сме, мама му стара! Това да прелистваш от снимка на снимка и да ти се презарежда цялата страница на ново е "технология" от 1996г. Некадърници. Тука стотина *жии ще ви направим DOS на сайта докато стигнем до последната снимка.
43
3
 
5
 
! Отговори
Make преди 10 години
Vadim go..
42
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Амброзио- същество сътворено от пластичната хирургия с мъжко лице, Коул- обяснявам си го с изключително ужасяващите женски образи населяващи основно острова, Добрев- нещо имаше приказка за "нашето гардже"- сладникаво възтъмничко девойче, за мен Йохансон има излъчване на евтина .... изражението й ужасява с пошлостта и простотата си, не знам каква муза беше на Уди Алан. За мен 1 е Моника Белучи, Найтли също е нежна..
41
2
 
24
 
! Отговори
jan преди 10 години
Не се карайте. В цял свят харесват славянките. Само в България вследствие на демографската криза се увеличават тези, които харесват ***. Ясно защо. А и те не знаят какво е славянин. Говорят само - бате, бате...
40
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
в тая класация май само две-три булки са почти естествени...иначе всички са супер,с едно малко изключение-таа никол ... не знам какво,т.е. триъгълната усмивка.Не мога да си обясня кой плаща за нея????
39
0
 
11
 
! Отговори
съгласен с 49 преди 10 години
Да определено.Красотата си личи,ако ще и дрипи да облече!
38
1
 
37
 
! Отговори
Даола преди 10 години
Чарлийз Терон - наистина красива жена и супер актриса !
37
4
 
30
 
! Отговори
край преди 10 години
За по трудно разбиращите обяснявам пак. И двете бразилки приличат на славянки - за това са доста красиви. Нито помен от латино черти при тях. Може да сме всякакви - бедни , прости , диви балканци но ... имаме едни от най красивите жени. Не са толкова чаркетингово раздухани по света но са си наши.
36
15
 
6
 
! Отговори
преди 10 години
До крайPichaga vseki ima razlichni kriterii, tva che na teb ti haresvat "slaviankite" ne znachi che na zapad shte gi haresat. Zapomni go shtoto vtori pyt niama da go obiasniavam
35
3
 
24
 
! Отговори
до 42 (край) преди 10 години
Абсолютно си прав. Това няма да се уморя да го обяснявам- няма такъв хубав ген никъде по света като в Централна и Източна Европа.
34
10
 
19
 
! Отговори
Една българка :) преди 10 години
За пореден път българското доказва,че не остава по назад от световните звезди с неповторима красота и грация изцяло събрана в изящната Нина Добрев!!!
33
5
 
31
 
! Отговори
край преди 10 години
За невежите обяснявам. Най красивите жени на света са със славянска кръв. Някой от тези приличат на такива без да са славянки за това са сравнително симпатични. По красиви от тези жени можете да видите по улиците на Русия, Украйна Полша Чехия, Сърбия и България. Моята жена също е по красива от повечето от тези. Ако можете разберете го.
32
2
 
11
 
! Отговори
bobo преди 10 години
Tova sa gadgeta samo za otlichnizi! Kade se butam i az megdu tiah...
31
18
 
14
 
! Отговори
бай кольо преди 10 години
ДА МЕ ИЗВИНЯВАТ ЖЕНИТЕ ,АМА В ПРИРОДАТА МЪЖКИЯ ПОЛ Е ПО КРАСИВ.ПРИ ХОРАТА МЪДЕТЕ ГЛЕДАТ НА ЖЕНИТЕ ПРЕЗ ОСИТЕ НА СЕКСА ,А НЕ НА ТСТИНСКАТА КРАСОТА.НЕ ЗНАМ ОТ РАЖДАНЕТО ЛИ ИЛИ ДРУГИ ПРЧИНИ НОКАТО МИНАТ ГОДИНКИТЕ ИМ СИАВАТ ГРОЗНИ/ДЕЬЕЛИ ***,ПОДУТИ КРАКА,СЬРЪЧКАНИ ЛИЦА.КАТО ДЕЦА СА ПО КРАСИВИ ОТ МОМЧЕТАТА НО СЛЕД ГОДИНКИТЕ ПОГРОЗНЯВАТ ПОВЕЧЕ ОТ МЪЖЕТЕ.ЗАТОВА НЕ СА КРАСИВИЯ ПОЛ.
30
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Моята мацка е по готина.
29
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От представените тук Кийра *** се набива на очи най-много. Освен това красотата и изглежда естествена, не резултат от мазила, интервенции, обработка на снимките и пр. Но както отбелязват и по-долу- въпрос на вкус (казъл Шаро и.........) Аз харесвам естествено русите с млечнобяла кожа, например.
28
1
 
5
 
! Отговори
до 32 преди 10 години
"Така че хич не ви е обективно мнението. Точно обратно"Да. Така е.