Дакота Джонсън: Безсрамна съм!

Актрисата не се притеснява да снима секс сцените в лентата по романа "Петдесет нюанса сиво"
10 фев 2014 16:31, Мария Дуковска
7
Дакота Джонсън: Безсрамна съм!
Снимка: сп. Elle

Медиите не спират да се вълнуват от Дакота Джонсън, защото догодина тя ще бъде наричана Анастейша Стийл.

24-годишната актриса усилено снима лентата „Петдесет нюанса сиво" по еротичния садо-мазохистичен роман на авторката Е. Л. Джеймс. И тъй като книгата има милиони фенове по света, те нямат търпение да видят как се е получила продукцията. Това обаче ще стане чак на 13 февруари 2015 г., когато е и премиерата на лентата.

И докато снимките текат, актьори и продуценти от време на време проявяват „снизхождение" и издават какво се случва на снимачната площадка. В новия брой на сп. Elle Дакота също не пропуска да разкрие нещо повече за участието си във филма. Докато флиртува с камерата, дъщерята на Мелани Грифит отсече: „Нямам проблем да правя каквото и да било. Аз съм безсрамна!".

На въпроса какво я е заинтригувало от трилогията, Джонсън отвърна: „Четейки книгата, се развълнувах повече от това как героите се пречупват един друг емоционално, отколкото от секс сцените. Мисля, че има една част в жената, която иска да бъде нещото, което да пречупи един мъж".

Междувременно продуцентът на лентата Майкъл Де Лука издаде пред E!News, че снимките вървят много добре и сравнително бързо.

"Филмът е горещ. Мисля, че заснехме малко повече от половината, но е наистина добър. Силно съм развълнуван. Химията между двамата (Дакота и Джейми Дорнан – екранния Крисчън Грей) е силна, те определено се харесват и се наслаждават на историята, която е велика", сподели Де Лука.

Вижте снимките на Дакота в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тая история е по-скоро класическа.Невинно "селско" момиче и богатият преситен и опитен лорд.Разбира се в последствие се оказва,че всеки има свойте малки мръсни тайнички.Което още повече разгаря страста между тях.Предполагам ,че в нормалните страни на такива истории се кефят 60 годишни лелки на които тайната мечта е да ги клати някой чернокож мускулест гларус. all night long и не само.А в бг я купуват чалга фурийте който искат да минат за интелектуалки.Аз лично предпочитам да гледам порно.
3
1
 
18
 
! Отговори
до №1 преди 10 години
Бриджит Бардо си е жива и здрава бе човек-не бързай да я отписваш!
2
16
 
17
 
! Отговори
курч преди 10 години
На теб ти трябва един селски запотен, некъпан 2-3 седмици, с дъх смърдящ от метри на чесън, Бай *** да те хване някъде натясно. Тогава да почне да обяснява колко е безсрамна.
1
22
 
9
 
! Отговори
Afterparty fucker преди 10 години
Ела ми пиленце ела.. Но за съжеление като те приклущат бягаш като дявол от тамян. Момчета много внимавайте с такива женски гадове.. На днешно време да не се влюбиш за това съм фен на старите времена без право ползват се само за секс. С две думи Ако днес Бриджит Бърдо беше жива щеше да се казва Фриджит Лесбо Бърдо.