Бен Афлек бори зависимостта от цигарите с домакинска работа

Бил като кълбо опънати нерви заради борбата с порока
28 апр 2014 22:30,
6
Бен Афлек бори зависимостта от цигарите с домакинска работа
Снимка: Reuters

Бен Афлек полага усилия да откаже цигарите и за тази цел се залавя с повече домакинска работа, съобщи Контактмюзик.

Режисьорът на филма "Арго" иска да преодолее зависимостта си към никотина, след като съпругата му Дженифър Гарнър, от която има две дъщери - 8-годишната Вайълет и 5-годишната Серафина, и двегодишен син Самюъл, му каза да откаже цигарите.

"Бен обеща да зареже пушенето, но сега е като кълбо от опънати нерви и прави всичко което е по силите му, за да стои далеч от цигарите", заяви източник, цитиран от "Нешънъл инкуайърър". "Захваща се с каква ли не работа у дома, за да се занимава с нещо. Решил е, че ръцете му трябва да са заети, и затова сглоби етажерка за книги за стаята на момичетата. Етажерката обаче е наклонена на една страна и книгите падат на земята", допълва информаторът, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
5
 
! Отговори
фас преди 10 години
Да му имам проблема на тоя, здрав прав и богат човек.Сега ще взлезе в някоя модерна клиника и ще го оправят. Днес.БГ пишете по смислени статии, че ставате смешни.
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това е така, защото пушенето на тютюн представлява "неорганична МАСТУРБАЦИЯ", т.е. никотина причинява нещо като мозъчен оргазъм - изолирано задейства мозъчни структури, които участват в оргазма. Поради особености - вид дисхармония, много от хората стават пушачи, защото не могат да получават достатъчно сексуална удоволетвореност при обичайни сексуални контакти.
2
0
 
14
 
! Отговори
Джен Лопес преди 10 години
Тоа се е утрепал от работа,сглобил етажерка,моля ви се...
1
0
 
7
 
! Отговори
соц лаборант преди 10 години
Меки китки как да е... ама западняците все повече се превръщат и в домакини !