Красивите жени с най-разбивани сърца в Холивуд

Дори да си известна, красива и желана, това не е гаранция за щастие в любовта
5 май 2014 12:11, Мария Дуковска
17
Красивите жени с най-разбивани сърца в Холивуд
Снимка: архив, Reuters

В света на шоубизнеса е пълно с известни, талантливи, сексапилни и успешни жени, които обаче сякаш не могат да открият щастието в личен план. Те имат поредица от сериозни връзки и във всеки следващ мъж изглеждат безумно влюбени, но само за известно време...

Факт е, че сред тези бляскави красавици има дами, които редовно биват разочаровани от мъжете. Те също преминават през тежки раздели, ближат раните си, търсят утеха за разбитото си сърце и не се страхуват да говорят за това.

Наскоро стана ясно, че дългокраката блондинка Ума Търман се е разделила с годеника си Арпад Бюсон за втори път и според слуховете този път окончателно.

Актрисата и френският милиардер (и бивш мъж на Ел Макферсън) имат двегодишна дъщеря Луна. Двамата бяха заедно 7-8 години, но явно на Ума и този път не ѝ провървя.

Холивудската звезда, която има 15-годишна дъщеря и 12-годишен син от бившия си съпруг Итън Хоук, сподели през 2013-та, че от години не се е чувствала толкова щастлива в личен план и че Арпад е върнал усмивката на лицето ѝ...

"Когато за първи път преживях тежка раздяла някой ми каза, че ще ми отнеме половината от времето, в което съм била във връзка, за да се преборя с мъката. Исках да нокаутирам този човек през масата. Бях в истинска агония и последното нещо, за което исках да мисля, е че ще тъгувам години наред. Интересното е, че бях с този човек осем години и наистина чак четири години след раздялата ни най-накрая се почувствах по-добре", с тези думи Ума обясни веднъж какво ѝ е коствал развода с Итън...

Вижте в галерията на Tialoto.bg кои са другите 10 звезди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
lub4o_puma***abv.bg
10
0
 
3
 
! Отговори
Кратун преди 10 години
Като чуя поредната история за красива, умна, добра и прочие жена, която все не може да случи на мъж бягам надалеч. Животът ме е научил, че монетата винаги има две страни.
9
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Каква е приликата между сърцето и дупето? И двете могат да се пръснат от любов :) На тая от снимката вече са й разбили сърцето, значи на мен остава другото.
8
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ех изтрихте ми поста! Питам просто как се прави секс с красиви жени с разбити сърца
7
1
 
1
 
! Отговори
ддд преди 10 години
До Ристуожени се за някоя от тях
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
5. Е ти ? Тези да не живеят в един апартамент .Имат къща в LA, друга в Ню Йорк , във Франция ?Един френски милиардер какво може да притежава и частен самолет !
5
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Те в Холивуд си нямат друга работа освен да си разбиват сърцата, и с това да ги пишат по вестниците.
4
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До wqЕми който си го може, може си го.Освен това там нравите са други и децата не живеят при родителите си докато станат на 55.
3
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Има хубави деца !Някой пита как може да има няколко деца и успешна кариера ?Има и няколко нани , които се грижат за децата !Може да плаща да и поддържат къщата и гледат децата , докато тя е заета !
2
7
 
0
 
! Отговори
\\\ преди 10 години
nito sam v US , nito sam s drugi maje , otdavna sam samo s milia savsem li4no, atoi ne e takuv 4ovcek , da mami jena .
1
5
 
7
 
! Отговори
wq преди 10 години
Винаги съм се чудил как съумяват да имат 3-4 деца и успешна кариера

Спонсорирани публикации