Кейт Мидълтън е най-красивата британка

Красотата й била класическа и постижима
4 юни 2014 18:00,
40
Кейт Мидълтън е най-красивата британка
Снимка: Getty images/guliver photos

Съпругата на принц Уилям Кейт беше избрана за най-красивата британка, съобщи в. "Дейли експрес".

Естествената красота на херцогинята надделя над тежкия грим на много знаменитости. Явно свежото й лице допада много на британките, които предпочитат да не използват автобронзанти и ярко червило.

Две трети от анкетираните са определили Кейт като самото съвършенство, като почти толкова мъже са съгласни с това. Херцогиня Катрин има постижима красота, на която жените си мислят, че могат да подражават, каза редакторката по модните въпроси Клеър Брейфорд.

"Тя носи малко грим, само загатната очна линия, устните й са в естествен цвят. Дори за сватбата си не използва гримьор и заложи на собствените си умения", обясни Брейфорд. "Косата й винаги е безупречна, с лъскави къдрици. Прилича повече на звезда, но красотата й е класическа и постижима", каза още тя.

Шерил Коул и актрисата Мишел Кийгън също са се класирали високо. 40 процента от жените признават, че харесват опушения грим на очите на Шерил Коул, а почти една четвърт иска тенът им да е като на Мишел.

Комплиментите, които най-много харесват жените, са за красива коса и усмивка, както и за свеж тен на лицето. Много обичат и да чуят одобрителен клаксон от минаваща кола.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
I tova ako e hubost ...
33
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На бас, че ако си направят класация и за "най-умната" пак тя ще го спечели! За класации като "най-забавната", "най-чаровната" "най-фотогеничната" да не говорим.
32
3
 
8
 
! Отговори
принц чарлз преди 9 години
Пази Боже щом таз е най убавата......... Ама тия Англичани са вземи единия блъсни другия......грозни като смъртта. Много разхайтени и откровено ***.
31
3
 
6
 
! Отговори
. преди 9 години
Тоо вампир а ?
30
1
 
5
 
! Отговори
ВАРНА преди 9 години
Класацията е ***,хората ги боли през оная работа,живеят си и знаят,че са сигурни във държавата си,Британската империя ! А при нас всичките *** и бивши и настоящи ку*ви са по телевизията,те са най-красивите да и определят манталитета на нацията,баси простия народ.
29
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За сетен път се убеждавам, че англичаните са много прости хора, по зле са и от нас в чипа.
28
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
При нас един си взе Англичанка и от 2 ,3 години я води всяко лято. Малките рендета от махалата вечер като я видят директно се прибират и ключат по къщите. А големите вече правят разлика между красивото и грозното.
27
1
 
5
 
! Отговори
До galaktika преди 9 години
продължение на 28Защото това ще означава , Че сме все още Живи! Но не благодарение на, а въпреки ТЯХ!
26
1
 
6
 
! Отговори
До galaktika преди 9 години
"I hubava, i madra. Tova sachetanie riadko se sreshta."Пропуснал си: и честна, и нравствена, и заслужаваща повече от това което и се дава, съответно скромна, за да пишат САМО за нея като за най-обикновенно момиче, случайно оженило се за наследник на наместник на скрит поръчител на основната провеждана глобална манипулация поддържаща робството на цялата земя по най-скрития и коварен начин създаван някога!Да, наистина рядк осе среща това съчетание, и дано имаме късмета да четем повече за нея!
25
1
 
20
 
! Отговори
хас ям преди 9 години
Една лъжа изречена 100 пъти става истина.
24
6
 
4
 
! Отговори
galaktika преди 9 години
I hubava, i madra. Tova sachetanie riadko se sreshta.
23
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Искам да я *** Кейт.
22
3
 
3
 
! Отговори
до 20 преди 9 години
А ти, след като те оправят отзад ГОСПОД-арите, поемаш ли го и с устичка, та да не си мислят че се надуваш и покорството ти е по-малко от излишната необходимост да задоволиш вече задоволения с теб?А не се ли замисляш, че си поставен над собственото си осъзнаване в състояние това да го правиш и без ГОСПОД-аря да е до /ЗАД/ теб :)))))Замисли се, и тогава може и да усетиш, че бай-*** е бил единствената ти опора докато те ***!
21
3
 
7
 
! Отговори
Гошо преди 9 години
Хубави са българките, спор няма, но в сравнение с крокодила който избраха за Мис България преди няколко години, Кейт е действително принцеса. И в Англия има красавици, а това че не са известни колкото принцеса или че само пенсионерки идват по нашето черноморие е друга тема. Светът е пълен с красавици, поразходете се и вижте.
20
1
 
16
 
! Отговори
до 20 преди 9 години
Кривоглед си от липсата на национална гордост и да наричаш българите бай ***. Толераст преполагам.
19
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гледам в долните коментари бай *** пак се е проявил за да докаже че е номер 1 по простотия и комплекси.
18
4
 
10
 
! Отговори
до 11 преди 9 години
Турците и англичаните са братя, еднакво противни са, въпреки, че привидно изповядват различни религии! Още Чърчил беше оценил по достойнство гостоприемството на Анадола...
17
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 17:Не избързвай за късмета, след някой друга година да не се залюби с някойда речем индиец и да катастрофират някъде.
16
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
С НАЙ-ГОЛЯМ КЪСМЕТ-ДА. НО ЗА НАЙ-КРАСИВАТА-ЕДВА ЛИ
15
2
 
5
 
! Отговори
Иванов преди 9 години
до 14 - Еййй, то не остана... докато обърнат посоката на манипулиацията на паричното предлагане ЩЕ трябва да ме търпят :)))))))))))