Ева Лонгория: Децата не са в моето бъдеще

Поне не в близкото
13 юни 2014 12:18, Мария Дуковска
17
Ева Лонгория: Децата не са в моето бъдеще
Ева Лонгория; Снимка: Reuters

Ева Лонгория е от жените, които не изпитват силно желание да станат майки. От края на миналата година 39-годишната актриса има връзка с телевизионния магнат Хосе Антонио Бастон.

Звездата от „Отчаяни съпруги“ обаче признава, че няма планове скоро да създаде семейство и да има наследници.

На въпрос дали планира да има деца, Ева отговорила кратко и ясно: „Това просто не е в моето бъдеще“.

Въпреки това преди няколко месеца актрисата изрази желанието си да има собствено семейство, но настоя, че ще има бебе само ако е с подходящ човек до себе си.

През месец март Ева сподели: „Аз винаги съм искала семейство. Вярвам в семейството. Но децата са продукт на любовта... Нямам тази нужда да създавам потомство“.

Междувременно красивата брюнетка разкри с какво поддържа своята страхотна форма. Нейната тайна се оказва комбинацията от йога и кардио.

Още новини за звезди може да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 1Ще се оттегли в този смисъл, който ти имаш предвид,тогава, когато мачовците изгубят интерес към нея.Засега няма такава опасност.До 2Ще роди, не бой се. Но аз си мисля нещо друго. Възможно е жената да има някакъв проблем, поради който да не може да забременее и да си го знае това, но да не иска да се разчува. Тогава най-разумно е да кажеш, че не планираш бебе или поне не в близко бъдеще. Тогава любопитните ще я оставят на мира и ще мислят, че тя не иска деца. Дано да не е такава причината
16
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама коментара ми е сериозен, не ироничен 11. Не знам защо ме плюеш, аз одобрих това което казваш.
15
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не иска деца......!?Не е за вярване че една хубавелка има НЕЩО в главата за разлика от 90% от човеците които са пълни ***.Децата са пълен NONSENSE.
14
2
 
17
 
! Отговори
azz преди 9 години
11, не ни мисли. Гледай си твоята чиния, твоя живот и социални избори. Или си дебела виснала лелка-кърмилница или си отглеждаш подобна у дома, иначе би уважавал избора на другите...Аз уважавам избора на всеки посредствен човечец да продължи гените си. Има репродуктивни органи - ползва ги...
13
9
 
18
 
! Отговори
ред нек преди 9 години
да си навре милионите в дирника
12
4
 
14
 
! Отговори
Петърчо преди 9 години
Говорих от биологичния аспект на нещата,а не за това кой на колко как изглежда :)
11
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За *** Лонгория не знам, ама тежко и горко на вътрешно красивите търсещи смисъл, родени в България 5!!
10
7
 
31
 
! Отговори
до Петърчо преди 9 години
Само минах от тук, да ти кажа, че жените в Америка раждат и над 40 и то доста често. Жените над 40 изглеждат много по-добре, от колкото миндилите на 20 в България. В Америка има не само дебелани, ама зависи от средата ти. Обикновено богатите с образование и средната класа са перфектни, за разлика от бедната част white trash с които болшинството българи в Америка контактуват.
9
3
 
20
 
! Отговори
ФИНАНСОВ ПЪНКАР преди 9 години
БИХ Я ОСЕМЕНИЛ , АМА С ТАКОВА НЕ СЕ ЖИВЕЕ В ЕДНА КЪЩА!
8
4
 
15
 
! Отговори
Хасен Бакъра преди 9 години
Ох, Котьо ох само 5 мин. И ще крещи от Удоволствие!!!
7
4
 
26
 
! Отговори
Do 6 преди 9 години
Ако ще се множиш, за да имаш безплатни гледачи на старини, по-добре недей. Никой няма желание да те мие и преоблича докато си на легло на стари години и да не ти казвам каква ще е гледката за милите ти дечица. А такива като тебе живеят дълго и съскат...и убиват собствените си деца с грозни думи и постъпки.
6
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това е мисленето на бг кифлите - на тях децата не са им в бъдещето .. дайте им само чалга , барове , Слънчев Бряг .. и чичковци :) Ама после кой ще ги гледа *** не се знае ....
5
11
 
22
 
! Отговори
azz преди 9 години
Страхотна жена. Жалко, че може да остане без дете, задължително момиче. Светът ще изпусне едно красиво продължение. Красивите отвътре хора не искат да се размножават като животни, а търсят смисъл в това. Българката се размножава предимно и рядко в нея остава личност като стане велика майка-кърмилница.
4
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И аз мангурки не оправямтака че няма страшно да има деца
3
13
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Малко е отървала влака с искания само не става! Предлагам и да си носи скъпите дрешки и парите в ония свят може да и потрябват.
2
26
 
22
 
! Отговори
Петърчо преди 9 години
Проблемът е в това,че дори да иска много трудно би се случило да й се роди здраво бебе.Все пак е на 39 години по дяволите!
1
18
 
25
 
! Отговори
Джулиана Мис Джуки преди 9 години
Нищо особено не е - леличка, която не знае, че е време да се скрие и да даде път на младите миндита!