Анна Пакуин: Винаги ще си остана бисексуална

Дамата е моногамна и щастливо омъжена, но няма да спре да харесва и жени
5 авг 2014 11:20, Мария Дуковска
9
Анна Пакуин: Винаги ще си остана бисексуална
Ана и Стивън; Снимка: Reuters

Актрисата Анна Пакуин, която е майка на 22-месечните близнаци Чарли и Попи и щастливо омъжена за колегата си Стивън Мойер, призна, че макар да има мъж до себе си, тя ще си остане бисексуална.

В шоуто на Лари Кинг звездата от „Истинска кръв” сподели:

„Е, аз съм омъжена за съпруга си, моногамни сме и сме много щастливи. Но не мисля, че бисексуалността е нещо, което трябва да се споменава в минало време. Ти оставаш ли си с нормална сексуална ориентация, когато си с някого? Връзката не заличава сексуалната ориентация. Нещата не работят по този начин”.

32-годишната актриса издаде, че е било доста забавно да снима, докато е била бременна и се е налагало да я обличат по специален начин, за да не си личи. Тя обаче не се чувствала много комфортно да снима секс сцени с корем.

Още светски новини може да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази на снимката не е ли Мария Игнатова?
3
2
 
3
 
! Отговори
до 1 преди 9 години
Херберт Маркузе: "Цялата патология трябва да бъде определена за норма, а всичко нормално - за патология (в новия световен ред - бел. моя)."
2
1
 
8
 
! Отговори
. преди 9 години
Винаги няма да ме интересува.
1
4
 
16
 
! Отговори
ъжкаранка преди 9 години
"Анна Пакуин: Винаги ще си остана бисексуална"На кой мъж освен мъжът и му пука. И без това е грозновата. Да ходи да се такова с жени щом тъй е решила. Пък и отдалеч и личи, че е мъжкарана. Вижда се на снимката. Някак си и личи. Само адамовата ябълка и липсва.