Кейти Пери: Нe се водя от наръчник в романтичните си връзки

Попзвездата говори за Тейлър Суифт в новия брой на Billboard
14
Кейти Пери: Нe се водя от наръчник в романтичните си връзки
Снимка: Billboard

Кейти Пери направи фурор с изпълнението си на "Суперкупата" (финал на шампионата по американски футбол) преди няколко дни.

По този повод тя краси корицата на списание ESPN, където компания ѝ прави състезателят по американски футбол Джей Джей Уот (от тима "Houston Texans").

Освен това Кейти дава откровено интервю в новия брой на списание "Billboard", в което за първи път коментира враждата си със своята колежка Тейлър Суифт.

Ето и няколко акцента от въпросното интервю с талантливата 30-годишна певица:

За това дали е била нервна преди изпълнението си на Суперкупата: "Честно казано, чувствах се така, сякаш моя мечта беше напът да се сбъдне. Не се притеснявах много, но определено бях поласкана от поканата. Може би това е най-голямото събитие в кариерата ми или по-скоро е черешката на върха на тортата."

За враждата ѝ в социалните медии с колежката ѝ Тейлър Суифт: "Ако някой се опитва да оклевети името или характера ми, няма как да остана безмълвна."

За това, че е станала много предпазлива към мъжете: "Нямам наръчник за това как да изградя успешна връзка. Именно от неуспехите си в любовта се научих, че трябва да бъда по-внимателна по отношение на личния си живот. Затова вече считам, че връзките ми не са за публична консумация."

За да видите снимките на Кейти, посетете галерията на Тialoto.bg.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
8
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 9 години
Мега цица,слаба певица...
2
2
 
0
 
! Отговори
УБЕДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
А аз просто се отдръпвам на страна, и понякога, като ми писне им тегля по някоя майна.Но все по-малко ме размива всичко това. Просто е жалко!
1
1
 
2
 
! Отговори
УБЕДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
Вашите женски взаимоотношения, не мога да ги схвана. За толкова прости, безполезни, дребни неща, и подробности. Се влагат, толкова усложнения, излишни нерви, загуба на време, злоба и дребнава омраза!?! Така е щом ме е подминала еволюцията, и съм си останал ***....