Все така прекрасна! Жизел Бюндхен се сбогува с подиума

Най-скъпоплатеният топ модел с последно дефиле в Сао Пауло
Обновена: 16 апр 2015 11:17 | 16 апр 2015 11:14, Петя Славова
15

Снимка: БТА

Трогната до сълзи топ манекенката Жизел Бюндхен се сбогува с модния подиум по време на последното си дефиле в Сао Пауло, където стартира шеметната й кариера преди 20 години, съобщават Асошиейтед прес и Франс прес.

34-годишната Жизел е най-скъпоплатеният топ модел. Тя откри и приключи ревюто в рамките на третия ден на Седмицата на модата в Сао Пауло. Залата беше препълнена, като на първия ред бяха настанени родителите на Бюндхен, нейните сестри и нейният съпруг - звездата на американския футбол Том Брейди. От него красавицата има две деца - Вивиан и Бенджамин. След дефилето с лятната модна колекция за сезона 2016-а дойде време и за същинското сбогуване с Бюндхен.

Група манекенки се появиха с дънки и фланелки, на които бе изобразен ликът на Жизел Бюндхен. Тя се присъедини към тях, приветства публиката и позира за фотографите. След това се извърна и не можа да задържи емоциите си и разплакана напусна сцената. В това време публиката я аплодираше, изправена на крака.

"Благодарна съм, че на 14-годишна възраст имах възможността да дебютирам в тази професия. Сега, 20 години по-късно, за мен е чест да осъществя своето последно дефиле и да продължа своята дейност в други сфери на този бизнес", написа Бюндхен на страницата си във Facebook.

Жизeл е от герамнски произход. Тази снажна русокоса дама, висока 180 сантиметра и с физика на атлетка, беше открита през 1994 година в родния си град Оризонтина в щата Рио Гранди ду Сул. Нейната професия й донесе приходи в размер на 47 милиона долара през 2014 година и тя зае за осми път първото място в класация на сп. "Форбс" за най-скъпоплатените манекенки в света.

Жизел е представяла колекциите на най-известните модни марки от калибъра на "Викторияс сикрет", "Шанел, "Валентино", "Версаче", "Луи Вюитон" и др. Наскоро тя подписа договор за 25 милиона долара с американската марка за спортно облекло Under Armour, припомня БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
в главата не е , но между краката е мн хубава
7
0
 
2
 
! Отговори
бг преди 8 години
До АнонименВсеки човек е УНИКАЛЕН независимо дали има страхото тяло и е надарен с добра физика и външност! В този век външността измества истинските добродетели и ценности,а това е опасно!
6
1
 
1
 
! Отговори
deepthroat преди 8 години
EБАСИ ГЪРЛОТО (СНИМКА 5)
5
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Страхотно тяло, невероятен магнетизъм (при другите почти не се среща), всичко това я прави уникална. На критиците весел ден!
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
абе хубавица е, кво се праите, все едно ако ви дойде на крака ще я върнете... :)))
3
3
 
4
 
! Отговори
Кон преди 8 години
Мноо конье на таз снимка бе!
2
5
 
15
 
! Отговори
ми преди 8 години
ми не е хубава в главата, ама е висока и тясна в ханша, което я прави идеална закачлка за дрехи.Останалото е маркетинг и реклама - браво на момичето, че е изкарало толкова пари от хорската суета!
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
кога?