Задържаха Жана Бергендорф за употреба на кокаин

Певицата предизвика катастрофа тази нощ в София
Обновена: 20 апр 2016 11:13 | 20 апр 2016 11:03,
154
Задържаха Жана Бергендорф за употреба на кокаин
Снимка: Facebook

Жана Бергендорф е задържана за употреба на кокаин, след като предизвика лека катастрофа тази нощ в София, съобщи Нова тв.

Инцидентът е станал към 22:30 часа. Колата, която шофирала Бергендорф, ударила леко друг автомобил в центъра на града.

Пристигналите на мястото полицаи проверили с дрегер певицата за алкохол. Тестът бил отрицателен.

Въпреки това държанието на Бергендорф усъмнило униформените и те й направили полеви тест за наркотици, който показал наличието на кокаин.

Певицата е отказала да даде кръв и урина. В момента е в 1-во РПУ.

Припомняме ви, че в началото на юли 2015 победителката във второто издание на X Factor бе отведена с патрулка до столичното Първо районно управление. От полицията тогава уточниха, че тя не е арестувана и не са й повдигнати обвинения.

Криминалистите изясняваха инцидент в дома й в столичния квартал "Гео Милев". Униформените се отзоваха на сигнал за битов скандал.

Тогава се появи и информация, че полицията е открила марихуана в дома на Бергендорф. Срещу нея не бяха повдигнати обвинения.

Адвокатът на певицата бе категоричен, че тя няма нищо общо с откритата "тревна маса" в дома й.

По повод появилата се в публичното пространство информация от "Вирджиния Рекърдс", звукозаписната компания, която я представлява, също защитиха певицата.

Те уточниха, че Жана сама е потърсила помощ от полицията и тя "не е обект на наказателно преследване във връзка с каквото и да било нарушаване на закона или притежание на забранени вещества, каквито спекулации се появиха в редица медии."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
22
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
казваще се Дюселдорф, но сега смени дрогата и я покачиха в чин на Кокадорф
47
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До до 29Радвам се, че не пушиш нищо, аз също. Ти си свободен човек и това е хубаво. Няма да навлизам в подробности и статистики, но има такива и те дават информация, че при пушене на цигари стават много автомобилни катастрофи.Това е факт.Признавам си, че не знам за статистики свързани с катастрофи при взимане на наркотици. Аз не одобрявам каквито и да било наркотици, защото те правят хората растения.Казвам само, че и никотина е наркотик и искам хората да го знаят, защото явно го мислят за цвят
46
20
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
като я гледам не знам как ще преценят дали да лежи в женския или мъжкия затвор ..
45
22
 
8
 
! Отговори
стото преди 8 години
Тази преди не се ли казваше Дюселдорф?
44
20
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
благодарим ви, че ни държите в течение за живота на пропадналите наркомани в България ....
43
6
 
20
 
! Отговори
една преди 8 години
До Да не бъдем лицемериБез да коментирам личния й избор за или против употреба на каквото и да е, но да шофираш надрусан си е преумишлено престъпление. Имала е голям късмет, че катастрофата е лека. А и преди има-няма година излиза и твърди, че нищо не употребява и какво стана....със сигурност отдавна е в оркестъра, за да се стигне да се качи така в кола. Тя е публична личност все пак и трябва да й се търси отговорност, колко хлапета й се кефят и й подръжават....жалко, че е тръгнала по този път
42
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименДа направя уточнение. Аз не оправдавам използването на наркотици каквито и да са те защото хората стават неадекватни. Слава Богу, че тази жена не е причинила страдание. Казвам само, че много хора започнаха да изливат омраза и да забравят човещината си. Оказва се, че ние сме някакви ангели и изведнъж виждаме жена с проблеми и я нападаме. Големи моралисти станахме изведнъж. Като е толкова хубаво да пушиш цигари, ще се зарадваш ли да видиш децата си да пушат? Помисли над това!
41
20
 
0
 
! Отговори
! преди 8 години
***.
40
22
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На въпросната *** това не й е за първи път ... то и за десети не й е ама като няма ред, така ще е. Ако беше само *** да се пребие ОК, обаче тя затрива и други хора.
39
6
 
12
 
! Отговори
до 29 преди 8 години
А стига дрънка глупости. Правиш ли разлика в шофиране на кола след употреба на алкохол или упойващи вещества с това да караш и да пафкаш цигари ? И за сведение не пуша (нищо).
38
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До gunмного е грозна за Сливен, а и не може да пее, но пеетето не е толкова важно за Сливен, грозна е за там.
37
27
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименВсекиима проблеми. Някои си ги решават с псуване, други с пиене. Голяма част от населението си ги решава с пушене на тютюн, трева или наркотици. Накои крадат, други изнасилват деца - всеки има проблем. Живей си живота както искаш!
36
21
 
23
 
! Отговори
gun преди 8 години
какво ни занимавате с видимо надрусаната кифла в Сливен директно и там да им пее
35
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименНадявам се, че знаеш какво е ПР. Не правя такова нещо. Казвам само, че жената със сигурност има проблеми с живеенето си, както ги имаме всички ние. ТИ АЗ и останалите които ще прочетат това. Някои си ги решават с псуване, други с пиене.Голяма част от населението си ги решава с пушене на тютюн, трева или наркотици. Казвам само, че дали ще пушиш обикновенни цигари или ще използваш коккаин е едно и също. Един наркоман сочи с пръст друг и го обижда.Смешно е. Живей си живота както искаш!
34
20
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
защо ни занимавате с подобни ***,много важно че я хванали - да си понесе последствията - поредната кифла
33
12
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нали коката, която откриха предния път била на гаджето й, а тя милата беше чиста като сълзица?
32
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 29Че пушачите са зависими така е.....ама единствената разлика е, че като изпушат 5 цигари не стават неадекватни, не застрашават околните с неадекватното си поведение(както в случая), не стават агресивни и т.н. всички тези "ефекти", които имат наркотиците. Не ги защитавам, но сравнението ти не е много удачно...
31
23
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тя е за женския затвор в Сливен.
30
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ех Жанкаа едно време като бехме малки смъркахме анфетки и пушихме козче ама аз се оправих а ти си остана .Тц тц тц а беше обещаващо хлапе
29
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Да не бъдем лицемериАре бегай бе, ПР тръгнал да прави на някаква посредствена певачка която дори и средното ниво не може да стигне.