Звездите показват гърдите си отдолу нагоре

Нова еротична тенденция от знаменитостите
19 ное 2016 11:28, Теодора Драгоева
22
Звездите показват гърдите си отдолу нагоре
Снимка: Instagram

Някои от най-горещите знаменитости от шоубизнеса започнаха да налагат все по-усилено една нова тенденция.
А тя е да показват по един наистина еротичен начин своите стегнати гърди с изглед от долу нагоре.

Сред звездите, които не се страхуват да демонстрират своите активи от този ракурс са красавици като Бела Хадид (на снимката), Лейди Гага, Кайли Дженър, Майли Сайръс и Ирина Шейк.

Все пак Риана е в основата на тази тенденция и спокойно може да бъде обявена за нейна кралица, защото започна да я налага още преди няколко години.

Вижте в галерията на Тialoto.bg кои звезди налагат тази нова тенденция!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
3
 
! Отговори
SOMEBODYYY преди 7 години
До Nadia NikolovaЕТО ТОВА Е ТОЧНОТО МНЕНИЕ!
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На повечето "звезди" най - напред ще им се видят винтилите :)
16
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А, цепката наГъзъ от долеНагоре кога ще си показват?
15
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е честно, поне да се подават бибероните. Така е малко кофти.
14
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вместо нови филми припечелват някой лев.
13
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Теодора твойте такива ли са или вече увиснали като ***
12
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам кой е по-*** - тоя, дето прави простотията или тоя, който му дава мегдан за изява. Някой си бил си показал нещо по определен начин и това вече е новината не века, модна тенденция и тема за писане на статия и анализи на това кой бил в основата на тази тенденция. Нямам думи просто.
11
0
 
38
 
! Отговори
еделвайс преди 7 години
Една такава беше написала крембриш -показваше си всичко, включително и простотията. Един такъв пък се имаше за умен, но нарече Достоевски Доспевски. Друга пък каза че столицата на Германия е Холандия. Един пък си изписа инициалите врху стена на Колизеума. Звезди - откъдето и да ги погледнеш!
10
0
 
8
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 7 години
До Дърт Крейзър до 2ти обратно и да искаш не може, гравитацията е големо нещо като одъртееш, пенс.
9
2
 
47
 
! Отговори
Учуден преди 7 години
Не знам какви са "звездите", които си показват гърдите, но "журналистите" които пишат тези статии трябва да си скъсат дипломите!
8
15
 
18
 
! Отговори
Циганин преди 7 години
Кой какво има тоыва и показва ,а и жената се избира от мъжете в повечето случай не с разума ,а с тестерона . А и ако е умен мъжа ,защо му е и умна жена ?
7
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до НадяЛично за мен е по-важно един човек да е с добро сърце, от колкото дали е умен или силно израснала личност. Виждал съм много зли хора, изглеждащи много възпитани. А за срока на годност хич не съм съгласен. Една красавица ако си намери богат съпруг (което ще се случи неминуемо) при евентуален развод ще получи достатъчно пари, за да има добър живот даже и да е вече грозна и не особено израснала като личност. Може да звучи малко плоско, но в крайна сметка за това живеем. За хубав живот.
6
3
 
29
 
! Отговори
Дърт Крейзър до 2 преди 7 години
Аз пък си показвам оная работа от долу на горе и затова все с дълъг крачол са ми панталоните , да не ме преследват за порнография./минутка за реклама :))))
5
6
 
26
 
! Отговори
Nadia Nikolova преди 7 години
Не е озлобление,а споделяне на мнение вероятно по старомодно и неподходящо за времето в което живеем и не те ангажирам с него.Не казвам,че са лоши,а че дават фокус само и единствено на това,защото уви това се продава.Хубаво е обаче да се работи не само за стегнато тяло,а и за личностно израстване за да може продуктът,който предлагат да е с по дълъг срок на годност.Могат да следват примера на да речем Хайди Клум,която доказа,че е нещо повече от едно красиво тяло.
4
30
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До НадяНека позная, нямаш нищо интересно за показване за това си така озлобена :) Яд те е, че някой жени постигат повече от теб просто с това, което ги е дарила природата. Истината е, че няма нищо лошо в това да постигнеш хубав живот с тялото си. Щом има мъже, които го харесват, какво значение има. Това, че тя си показва *** не значи, че е лош човек..
3
5
 
48
 
! Отговори
Nadia Nikolova преди 7 години
Когато няма с какво друго да блеснеш си показваш голия ***.Този свят става все по чудесно* място за живеене!Защо ти е да си възпитан в някакви ценности?Защо ти е да искаш да се изучиш за да не бъдеш неграмотен и за да постигнеш нещо в този живот?Защо ти е да искаш да живееш в някаква нормална среда и да срещаш стойностни хора по пътя си?Не се хаби след като само с една гола снимка можеш да пробиеш в живота и да се наречеш вип.Нали това е ценност номер едно без значение,че не сричаш.
2
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е ли това дискриминация? Значи жените ако си покажат ц,иците, това е еротика. А ако мъж си извади онази работа, веднага писват че това е порнография.
1
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега няма да се надигаме на пръсти, ами ще приклякаме.