Сани Алекса за шведа: Не му искам парите, искам го в затвора!

С брат й твърдят, че не са изнудвали Сами Кий Сверт
16 юни 2017 12:52, Александър Попов
85
Сани Алекса за шведа: Не му искам парите, искам го в затвора!

Шведът Сами Кий Сверт обвини певицата Сани Алекса в лъжа, че я е пребил и дори обвини нея и брат й, че са го изнудвали за пари. И дори дошли в дома му с още един мъж за сплашване.

Александра Апостолова и брат й Майк Михаел Апостолов обаче категорично отрекоха.

"Не сме искали пари от Сами. Мъжът, с когото аз и баща ми отидохме при Сами, беше наш приятел, когото взехме с нас, за да ни пази. Сестра ми ми се обади посред нощ и ми прати във Facebook снимки как е пребита. Звъннах на полицията и им дадох адреса. Те дойдоха и я отведоха с линейка. След това с баща ми и нашия приятел отидохме при Сами, за да разберем какво е станало", разказа Майк пред "България днес".

Още по темата

Със сестра му отричат версията, че била паднала по стълбите на излизане от сватбено тържество, за което свидетелства и очевидец.

"Когато си тръгнахме от партито, в таксито нямах кръв. Побоят започна, когато се прибрахме от сватбата, в дома на Сами. Той ме удари няколко пъти. Дрехите ми, които са с кръв, не са тези, с които бях на сватбата", разказва Александра.

Тя признава, че на сватбата е прекалила с алкохола: "Всички бяхме мъртвопияни, няма какво да се лъжем. Той включително, беше един от най-пияните! Аз се сдърпах с една шведка. После тя ми се извини. Сами беше ядосан, защото един швед постоянно си говореше с мен. Той е много ревнив".

Тя разказва и за друг инцидент през пролетта със Сами, при който съседите викнали полиция.

"Пак ме преби и ме настаниха в болница. Докато бях там, Сами ми писа, че полицаите са го арестували, съблекли го гол. Не знам дали е вярно, но това ми писа. Поиска да му простя и да се върна при него. И аз се върнах", споделя Сани.

Тя твърди, че шведът пребивал и бившата си жена, докато е била бременна.

"Не му искам парите. Искам го в затвора", категорична е певицата.

В нейна подкрепа се изказа приятелката и Павлина: "Той често я биеше. След всеки иднцидент тя ми звънеше. Още първият път, когато я преби - на Нова година в Пловдив, й казах, че ще има и втори, и трети. А тя все се надяваше той да се поправи. Надявам се сега да има справедливост".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
2
 
3
 
! Отговори
младен преди 6 години
като и гледам лисичият поглед.....абе намерилили са се двамата дори и да я ступва тоя от време на време
71
2
 
6
 
! Отговори
Голяма реклама преди 6 години
Ами страхотен Пиар,отлична причина да блесне отново под светлините макар и по такъв начин.Можеше да не се дава гласност и на нея за случилото се.Едва ли някой просто ще те нарани без причинно.
70
2
 
8
 
! Отговори
ромски драми преди 6 години
Не и вярвам.Мисля че лъже.То е ясно че е с него защото може да и осигури охолен живот а тя да кеси вкъщи или да си го слага за един път с екзотични мачовци докато *** ходи на работа.В сайтовете за запознанства е пълно с такива "Отегчени млади съпруги търсят нова тръпка за една нощ." А съпругът им плаща ипотеката,колата манджата и дрехите и. Хитруша е таа .Ако беше неква свестна щеше да се фане с някое свестно момче дори и бедно.А тя да лапне голямата премия.Е ,лапнала е и тупалката май...
69
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***! лъже! веднъж стаята ми беше до нейната в хотел, тази беше пияна като змей и падаше по коридора. Травмите са или от падане или просто и кърви цирозата и повръща кръв. Проблемите и идват от това, че не са я били като е била малка!!!
68
0
 
10
 
! Отговори
LosHo преди 6 години
Злобна хамсия ! Полека с коментарите, че ще изгоним туристите! ;)
67
3
 
24
 
! Отговори
Ж преди 6 години
Познаваме се с нея от деца.....Сташно лъжливо момиче и лекохарактерно.....
66
1
 
6
 
! Отговори
Андрешко преди 6 години
Има решение на въпроса. Брат й да прати Винкела да му счупят ръцете и той повече няма да я бие, и ще си живеят мирно и щастливо без да ни занимават повече с техните глупави истории.
65
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сани публикува скрийншот от разговор със Сами, в който той отрича версията с неговия отговор, тиражирана от нашите медии. Твърди, че не е казвал нищо такова и я съветва тя даже да покаже техния разговор. Сега на кой да вярваме в любовния триъгълник Сани+Сами+БГмедии?:D
64
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 61Еее, наш'те шведи не бият така "половинките" си! Днес че и напраи едното око "парижката потайност", утре другото на "яхабиби", а следващата седмица цикълът се повтаря...И никоя се не оплаква, щото е "особеност на етноса", т.е. "обичай"...
63
0
 
17
 
! Отговори
Стига глупости ! преди 6 години
Между двата случая няма нищо общо.-Скандалът в Сънито е 100% доказано престъпление с охранителна камера и лекарско заключение. Това става в работно време, на работното място и държавата е длъжна да осигури всички условия за нормален труд на гражданите си, това е по конституция и закони.-Случаят в Швеция е ЛИЧЕН, недоказан и неизяснен. Двама живеят заедно без брак, нямат деца, явно има несъвместителсво в характерите - нищо по-лесно от това да се разделят и да не занимават обществото със себе си
62
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сани Алекса прилича на шведка от Балканите.А те лъжат -мажат,всички знаят.
61
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Веднъж я е вкарал в болница и тя му била простила?! Тази е луда. Още първият път като е пребил е трябвало баща й и брат й да го смачкат от бой и да приключи с него. Ама пуста му алчност. Ми нямам вече никаква симпатия към нея. Няма такъв вариант, в който някой те пребива и после се променя. Никога не се променят. Веднъж усетят ли че могат да нараняват безнаказано, няма причина да спират. Дано да го вкарат в затвора, но много зависи от медицинската експертиза.
60
1
 
12
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Абе като му бараше пипона друга песен си пяла !
59
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да . Тая ги е бил швед колкото мен марсианец и сега ми дължи поне един милион за щети.
58
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Коя е тази ? До преди да излезе новината, че е бита не знаех коя е.
57
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стана модерно напоследък да те пребие швед. Ама не от нашите шведи ами от Скандинавия.
56
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
лицето й беше така жестоко омазано с грим, че не можах да видя следите от насилие!
55
3
 
19
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Хайде,вече стига сте ни заимавали с тая :( голям PR си направи .Всеки прави Избор ,тя си го е направила ,защо трябва и ние да се мъчим да я гледаме пфффф
54
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Александра Апостолова=Сани Алекса? По скоро СЕЛЯ НДУРКА.
53
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая са омазала с кръв и сополи за да стане известна .Ами има мивка моето момиче измии си раните и тогава показвай .Никой не е бил там сама се потрошила след като е вилняла в заведението .Била е пияна и дрогирана поканена на свадба .Там се е потрошила от завист че шведките са по хубави от нея .