Красива, талантлива: Биляна – тийнейджърка №1 в света

Българката спечели конкурса Miss International Teen Princess 2017 в Тайланд
Обновена: 4 авг 2017 14:09 | 4 авг 2017 13:30,
63

Българка бе провъзгласена за най-красивата тийнейджърка в света на конкурса Miss International Teen Princess 2017 в Тайланд.

16-годишната Биляна Лазарова смая публиката не само с красотата си, но и с изпълнение на баладата на Adele - "Someone like you".

Пред  Bulgaria ON AIR Биляна сподели, че когато е на сцената се чувства най-добре, а голямата ѝ любов, която я кара да се изявява пред публика, е музиката.

"Имах подозрения, че ще спечеля, но не защото съм самонадеяна или защото си мислех, че съм най-добрата, а защото се откроих с това, че аз бях единственото европейско момиче, с такива черти... Още първия ден победителката от миналата година, момиченце на 5-6 годинки, ми каза: "Ти изглеждаш като живо Барби". Когато чух името си, се почувствах горда и щастлива, но не и изненадана", разказа Биляна.

Всъщност този конкурс е последният за младото момиче. Сега Биляна гледа в бъдещето, а то е свързано с музика.

"На 10 август излиза новият ни сингъл с Кристо: "Сладко и солено". Това е един изключително позитивен и чист проект, без излишен вулгаризъм, без излишна простотия, във всичко е вложено много любов, много модерен проект. Мисля, че ще ни се получи, защото е правен с желание", увери Биляна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
15
 
! Отговори
milen преди 6 години
водещата е по-красива, ***...
9
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Толкова малка а вече толкова способна.Направо жонгльорка. Едновременно и в трите.И интернационалистка - не подбира бели, черни, жълти.
8
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българките са средни по красота и под средното по интелект.
7
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Не може ли да кажеш - правя нова песен ?"Не могат. Селско е. Друго е да кажеш - "Имам проект". Хората си мислят, че е нещо сложно, че имаш 5 висши, че има поне още 100-тина човека, работещи по "проекта"...А в реалност седнали, напушили се с тревичка, хрумнало им нещо и го пробутват на другите тревоманчета...
6
3
 
24
 
! Отговори
123 преди 6 години
Играчка за чичковците!
5
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На 16 и с татуировка на ръката. Нямам думи.
4
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ееееееее, най-после и българка да вземе първо място на конкурс за красота. Все се бием в гърдите, че българките били красиви и все ни нямаше в класациите. Ето сега, малък повод за гордост на българските жени.
3
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама тая най красивата в света ли е или само в Тайланд ?
2
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доста от рано е започнало момето. То си е почти дете. Чака я сериозно бъдеще - богати чичковци и т.н.
1
3
 
20
 
! Отговори
Камшик Тодора преди 6 години
До СтрахилТо сега модерно на всичко да казват проекти на всичко........"Аз работя в един проект", "Аз работя за един проект", "Аз имам проект"......И аз като ми кажат проект си представям архитектурен например, ама нейсе!