Мръсни гащи и миризми: Във VIP Brother стигнаха дъното

На кого от съквартирантите бельото е изцапано и кой мирише?
18 окт 2017 09:11, Александър Попов
70
Мръсни гащи и миризми: Във VIP Brother стигнаха дъното
Колаж: VIP Brother

Този сезон VIP Brother ни показва нагледно, че когато един човек иска да се изложи - има хиляди начини. Когато си мислиш, че си ВИП, а обвивката ти е фалшива - лъжата най-лесно лъсва в родно риалити.

Скандалите в къщата са ежедневие и когато си мислиш, че хората вътре са стигнали дъното - те те опровергават и копаят все по-надолу.

Шеф Петров, Ваня Щерева и Мегз достигнаха невиждани висоти в битовизма и обидите. Готвачът видя във Ваня най-големия си противник и не пропуска да я засегне в типичния си просташки стил. Взелият се за №1 в шоуто не признава никакви постижения на останалите и определи Щерева като писателката, чието творчеството е копирано и никога не би го чел. Този път и тя не му остана длъжна на тема професия, като замеси и бельото му.

"Ти пък си мърляв човек, мръсен. Виж в какво състояние ти е кухнята. Нали един човек се познава по отношението към храната. В твоята кухня е хаос. А няма да коментирам как ти изглеждаха гащите като влязох в банята да си мия зъбите", атакува го блондинката.

Петров отвърна, че си ги сменял всеки ден за разлика от нейните дънки. "Като гледам бельото как си сушиш ми се гади. Няма такава повлекана. Ти ще свършиш с бутилката между краката и две котки. Ти обсъждаш най-успешния готвач в България", не остана длъжен Повелителят на боба.

Сред жените, които миришат попадна и Мегз, която също използва вече всеки повод да крещи на Петров. И заяви, че в следващите дни смята да мине в тотална контраатака заради обидните квалификаиции на шефа.

"Превърнахме се в изроди", призна Петров в момент на просветление.

Спряганата за някаква арабска принцеса Енджи Касабие пък дори не може да прикрие злобата си към дизайнерката Миглена Каканашева и сипе люти закани. Най-често зад гърба, в компанията на извисената плеймейтка Джулиана Гани.

Не случайно и феновете на предаването започнаха да се шегуват, че победител ще бъде последният останал жив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
41
 
! Отговори
Ганчо преди 6 години
Тези са най-долното падение, което може да бъде възприето от човешкия мозък. Това са набедени ВИП-ове, а в същност са провинциалисти с провинциалистко мислене попаднали по погрешка в това предаване или нарочно за да се гаврят с тях продуцентите. Тази година с подбора им продуцентите може би направиха така, че повече това предаване да не се гледа. Ако тези са ВИП-ове аз съм Дан Вейдър.
16
7
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каквото и да говорят, Ваня Щерева е нива над тези двамата.
15
1
 
25
 
! Отговори
До Анонимен 11 преди 6 години
бе да си призная, предпочитам да гледам порно пред ББ, щото от порното мога да добия ползи-физически, емоционални, ментални, докато от ББ мога да добия само потрес и чувство за nausea
14
0
 
47
 
! Отговори
гост преди 6 години
ПО ПРОСТАШКО ПРЕДАВАНЕ НЯМА! НАРОДЪТ ИЗПРОСТЯ!
13
4
 
41
 
! Отговори
:) преди 6 години
Кое точно е интересно във фермата ? От сезон на сезон става все по-безинтересно. Първият беше автентичен. Вече клонят към шоу тип биг брадър, отколкото да говорят за традиции, което всъщност беше различното и интересното. Супер скучни участници, щом всичко се върти около някакво моме със селска хубост, залюбено от неизвестен футбалер...безкрайно скучно е
12
0
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И пак да попитам - къде е СЕМ? до кога ще се излъчва тази гнусотия?Кой е този готвач? Каква е тази Мегз? Ами тази, на която в статията й казвате ливанска принцеса Енджи? А да не говорим за травестита наречен Джулиана,която е качила срамните си устни на лицето и две дини за гърди и е без коса! Това ли е ВИП персоната? Ало-о-о-о накъде сте с главата?????????
11
3
 
44
 
! Отговори
54 преди 6 години
"Шефа" е типичен пример за селски комплексар, смазан от обществото в което няма как да се впише, поради простата причина, че носи селянията и простотията в душата си. Самозабравила се гадина.
10
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До :)то и порно гледаме, но не си признаваме. Мен ме забавлява, няма как който и да е вътре да ми кумир или в няква степен модел на подражание. Как некви взели се насериозно се излагат винаги ми е било забавно.
9
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че кво лошо има да гледаш Брадъра? Амън от моралисти дето са пропаднали типове.Предните години винаги съм гледал Брадъра и като цяло е било добре !Може да е имало дрязги, караници, но накрая се сдобряват.Обаче тая година удариха дъното.Аз и затова не го гледам - просто не мога да го понасям. Не мога да понасям само дребни заяждания.Затова сега гледам фермата - там е готино :)
8
12
 
26
 
! Отговори
:) преди 6 години
Не знам защо ви е срам да си признаете че го гледате...аз предните брадъри не съм ги гледал, но този от известно време насам го следя, има много забавни и интересни персонажи като Шефа, онзи латиното дето живее от 10 години в БГ но все още не разбира български, както и Сашка Васева...
7
1
 
13
 
! Отговори
Веско преди 6 години
Оня ден коментирах, че вече го копаят! По повод гьобеците със Сашка.
6
1
 
34
 
! Отговори
младен преди 6 години
"Ти обсъждаш най-успешния готвач в България", не остана длъжен Повелителят на боба."Боже, боже....прибери си версиите боже.
5
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето това е да си VIP !!! За някои хора, тези в шоуто са пример за подражание!!!! Жалко.
4
5
 
13
 
! Отговори
дедо гоше преди 6 години
всичкки сме вижадали как се вълзгат мисси и т.н....така това добре...но голвмият въпрос в това предване е - колко ли мисси има за които никой освен изпълнителите не знаем...това че някой се държи по определен начин дали не е прошепнато в ухото...дали повече хора не са замесени и да се играе представление през цялтоо време..едно е сигурнп - има ли камери и излъчване, винаги абс винаги има и предваретелно начертан сценарии!!
3
4
 
36
 
! Отговори
просто питам преди 6 години
Някой ходил ли е в ресторанта на този от снимката?
2
1
 
51
 
! Отговори
Възмутен преди 6 години
Тези отреп_ки винаги са били на дъното, тоест не са стигнали до никъде. Срамно е за нацията, че тези "випове" са кумири за някои хора. Кой ги лансира? Къде е СЕМ?
1
5
 
65
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Дъното стигнаха и тези, които ги гледат и пишат за тях ;)