От трети клас Тамара с блян – Мис България да е! Ами, вече е

"Журито прецени, че аз заслужавам короната по най-различни критерии"
Обновена: 27 ное 2017 10:39 | 27 ное 2017 10:37,
87
От трети клас Тамара с блян – Мис България да е! Ами, вече е
Снимка: HiLife

Като малко момиченце новата Мис България Тамара Георгиева гледала с възхита всеки път, когато излъчвали по телевизията конкурси за красота. Наблюдавала как се движат по сцената поредните кандидатки, как позират и как получават бляскавите си корони. Днес е щастлива, че вече е една от тях.

"Мисля, че се представих достойно, както и другите момичета. Журито прецени, че аз заслужавам короната по най-различни критерии", казва Тамара.

За да я подкрепят, в залата са нейни близки приятели и семейството ѝ. Там е и приятелят ѝ, с когото са заедно от три години.

Още по темата

По време на финала тя е доста болна и едва се държи. Събрала сили за първия и втория кръг, но за тура с официалните рокли вече се чувствала много зле. Чудела се дори дали ще успее да издържи до края.

Очевидно неразположението й не се отразява на самото й представяне, защото получава повечето ленти и награди, които се връчват преди обявяването на трите финалистки. А самото коронясване минава като сън.

В първия момент, чувайки, че представителката на София печели първото място, изобщо не може да реагира. Осъзнава какво се случва, когато казват името ѝ и тръгва напред по подиума, за да получи лентата си.

"Голямо вълнение и много хубави емоции, това ще остане незабравим момент в моя живот и много се радвам на короната", казва тя пред "24 часа".

Това съвсем не е първото отличие за 24-годишната Тамара. В трети клас получава първото си признание, но тогава то е за таланта ѝ да рисува. Била избрана сред най-талантливите деца от цяла България да участва в конкурс, провеждащ се в парламента. Прочели им приказна история и всяко от хлапетата трябвало да я пресъздаде върху лист хартия. Избрали трите най-добри рисунки и тази на Тамара била сред тях.

Изключително фината си и стройна фигура дължи на факта, че макар и не професионално, винаги се е занимавала с някакъв спорт и танци. Учейки от първи до дванайсети клас в Италианския лицей в София, тя посещава бални и народни танци, плува поне веднъж седмично. По-късно се занимава с йога и бокс, а сега четири пъти в седмицата е във фитнес залата. Не пази диети, но се стреми да се храни здравословно.

Противно на хейтърските твърдения, Мис България настоява, че няма корекции по лицето си. Единствената корекция, която е правила по себе си е тази на бюста. На 22 години си сложила силикон.

"Не го направих, за да показвам гърдите си или за да търся внимание. Уголемих бюста си заради самата себе си. Така се чувствам по-добре", разказва Тамара.

В момента тя работи в моден бутик и помага в семейния бизнес. Надява се един ден самата тя да отвори такъв, в който да предлага собствените си колекции. Фактът, че българските дизайнери в момента срещат огромни трудности заради конкуренцията с многобройните чужди марки, съвсем не я отказва от идеята да реализира поредната си мечта.

"Напротив, амбицира ме. България има нужда от млади, борбени и амбициозни хора", казва тя.

Новият приз й донесе както много поздравления, но и хейтърски изказвания. За да се съхрани, тя избягва да чете писанията.

"Всичко това не успява да стигне до сърцето ми. Не се чувствам приятно, но в крайна сметка всеки има право на своето мнение", обяснява Тамара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От трети клас мечтаела да стане миска, от четвърти клас - да си хване богат чичко, а от пети клас - да си сложи силикон... и т.н.
17
1
 
54
 
! Отговори
Хайде преди 6 години
вече стига с тая миска,че стана твърде тегаво,банално и досадно!?От една седмица с нея започват и завършват новините,като,че ли ние обикновенните мъже не сме виждали или чували за хубава жена?!След като вече показаха майка и,и баба и,хайде сега да покажат и прапрабаба и!?То пък каква била детската и мечта???Нали сега разбра,че всяка една мечта си има и цена!?!*** била болна,била недоволна,била това,била онова???Като е лягала в кревата и си е вирила краката,трябва да е била наясно и с цената!?!
16
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мис България може спокойно да пуши под душа дълго боро без проблеми :) :) :)
15
1
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега напишете статия на тема -Защо младите бягат от България. Ами затова, защото от Миските до политиците всичко е купено и платено. Шуробаджинащина навсякъде, корупция, една миска не могат да изберат, как ще се борят с организираната престъпност и бедността на народа?Дали е грозна или не няма никакво значение, факт е, че имаше в пъти по-стойностни момичета, но парите не миришат.
14
1
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Толкова мило ми стана, като прочетох как 10-годишното момиченце е пазило мечтата си да стане Мис България ... И ето, 35 години по-късно, мечтата е реалност!
13
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мечтаела си да е мис от трети клас! Ама то това същество сбъркано още от малко! И сега, видите ли, не четяло хейтърски писания. Живее си в свой измислен свят.
12
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Пак Гей ВеганТо да беше само тази дума на рамо да ги носиш.
11
1
 
72
 
! Отговори
Блокиран в Дневник преди 6 години
Тази женица излиза напред преди да си чуе името. Грозна история жалък конкурс а жена ми е в пъти по-хубава
10
1
 
54
 
! Отговори
nina преди 6 години
Още една платена статия за платената коронка..Няма ли да спрете да я навирате тази Мис Платена България 2017 в очите на хората?Толкова е заслужила ,колкото И Мейзер,И А.Петрова.
9
1
 
49
 
! Отговори
nina преди 6 години
Още една платена статия а платената коронка..Няма ли да спрете д я навирате тази Мис Платена България 2017 в очите на хората?Толкова е заслужила ,колкото И Мейзер,И А.Петрова.
8
1
 
63
 
! Отговори
Бай Иван преди 6 години
Дреме ми на пуловера. Народа си каза мнението за тази жена и то е ясно. Дори и тя самата го осъзна че не заслужава тази титла. Да си я носи където ще, но най-важното нещо винаги ще и липсва: одобрението на голяма част от българите.
7
1
 
62
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Ако вместо 2 литра силикон в ци ци те...си беше оправила носа, и "бръчките на гнева" около него - нямаше да прилича на вожда Седящия бик!Ама така е - акъл с пари се не купува!
6
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Предполагам, че всяко момиченце пред огледалцето желае да е най-красива на земята въпроса е в какво ще се превърне грозното пате в лебед или гарга. Проблема е когато лебедите са назад в класацията.
5
1
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма ли това грозно и нахално същество да се скрие най-после? Няма такава наглост! И какво като била болна? Да си стои в къщи и да се лекува, сега и да я съжаляваме ли? Имала мечта! Колко красиви момичета има в България,но умните от тях не ходят на измислени конкурси.Да изчезва и да си живее с купената мечта.
4
2
 
26
 
! Отговори
petio raichevlipsvai преди 6 години
ako ima metla-100 procentova BRUJA
3
70
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на Тамара и нека не обръща внимание на хейтърите Тaмара е красива, а който не я харесва е гей или веган.
2
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е, то е ясно какви са критериите. Чичко-паричко.
1
1
 
63
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Платена публикация. Дали щеше да е миска ако не си беше намерила правилното гадже?