От трети клас Тамара с блян – Мис България да е! Ами, вече е

"Журито прецени, че аз заслужавам короната по най-различни критерии"
Обновена: 27 ное 2017 10:39 | 27 ное 2017 10:37,
87
От трети клас Тамара с блян – Мис България да е! Ами, вече е
Снимка: HiLife

Като малко момиченце новата Мис България Тамара Георгиева гледала с възхита всеки път, когато излъчвали по телевизията конкурси за красота. Наблюдавала как се движат по сцената поредните кандидатки, как позират и как получават бляскавите си корони. Днес е щастлива, че вече е една от тях.

"Мисля, че се представих достойно, както и другите момичета. Журито прецени, че аз заслужавам короната по най-различни критерии", казва Тамара.

За да я подкрепят, в залата са нейни близки приятели и семейството ѝ. Там е и приятелят ѝ, с когото са заедно от три години.

Още по темата

По време на финала тя е доста болна и едва се държи. Събрала сили за първия и втория кръг, но за тура с официалните рокли вече се чувствала много зле. Чудела се дори дали ще успее да издържи до края.

Очевидно неразположението й не се отразява на самото й представяне, защото получава повечето ленти и награди, които се връчват преди обявяването на трите финалистки. А самото коронясване минава като сън.

В първия момент, чувайки, че представителката на София печели първото място, изобщо не може да реагира. Осъзнава какво се случва, когато казват името ѝ и тръгва напред по подиума, за да получи лентата си.

"Голямо вълнение и много хубави емоции, това ще остане незабравим момент в моя живот и много се радвам на короната", казва тя пред "24 часа".

Това съвсем не е първото отличие за 24-годишната Тамара. В трети клас получава първото си признание, но тогава то е за таланта ѝ да рисува. Била избрана сред най-талантливите деца от цяла България да участва в конкурс, провеждащ се в парламента. Прочели им приказна история и всяко от хлапетата трябвало да я пресъздаде върху лист хартия. Избрали трите най-добри рисунки и тази на Тамара била сред тях.

Изключително фината си и стройна фигура дължи на факта, че макар и не професионално, винаги се е занимавала с някакъв спорт и танци. Учейки от първи до дванайсети клас в Италианския лицей в София, тя посещава бални и народни танци, плува поне веднъж седмично. По-късно се занимава с йога и бокс, а сега четири пъти в седмицата е във фитнес залата. Не пази диети, но се стреми да се храни здравословно.

Противно на хейтърските твърдения, Мис България настоява, че няма корекции по лицето си. Единствената корекция, която е правила по себе си е тази на бюста. На 22 години си сложила силикон.

"Не го направих, за да показвам гърдите си или за да търся внимание. Уголемих бюста си заради самата себе си. Така се чувствам по-добре", разказва Тамара.

В момента тя работи в моден бутик и помага в семейния бизнес. Надява се един ден самата тя да отвори такъв, в който да предлага собствените си колекции. Фактът, че българските дизайнери в момента срещат огромни трудности заради конкуренцията с многобройните чужди марки, съвсем не я отказва от идеята да реализира поредната си мечта.

"Напротив, амбицира ме. България има нужда от млади, борбени и амбициозни хора", казва тя.

Новият приз й донесе както много поздравления, но и хейтърски изказвания. За да се съхрани, тя избягва да чете писанията.

"Всичко това не успява да стигне до сърцето ми. Не се чувствам приятно, но в крайна сметка всеки има право на своето мнение", обяснява Тамара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е нали Иво Танев и другите от журито казаха, че не са гласували за нея, пък журито и дало първо място. Хайде да вземат да се уточнят помежду си, че тази сапунка взе да втръсва.
37
2
 
16
 
! Отговори
Божинката преди 6 години
Кво? Мен за кО не са ме поканили да "журирам" този меГа изкъртващ "конкурс" , заедно с баджаначето ми - Ники Татковото ... и без тВа не играем сЯ и нЕмаме отбори .... ?!?! ...
36
5
 
14
 
! Отговори
Фънки преди 6 години
МИС БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА И Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА БЪДЕ ЕДИНСТВЕНАТА И НЕПОВТОРИМА ... ЛУНА !!!
35
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А бе БРОЯЧ, да не ти викат така заради задния ход и бройките които отчиташ? Готин си. Влизаш в процентите.
34
0
 
36
 
! Отговори
възторжена публика преди 6 години
СПОН - СООО - РАААА!СПОН - СОООО - РАААА!СПОН - СОООО - РАААА!
33
1
 
46
 
! Отговори
Пичагата преди 6 години
... С това ниво на корупция във всички сфери на подобието на Европейска Държава - България ..... Направо съм учуден ... как НЕ са избрали за "МИС БЪЛГАРИЯ" все още ... ЦЕЦКА ЦАЧЕВА или ДЕСИСЛАВА АТАНАСОВА .... :) ;) :)
32
10
 
18
 
! Отговори
брояч преди 6 години
Нивото на коментарите - нивото за което Иво Христо беше много прав. Само процентите малко сбърка, те са 92........................................Този коментар е отчетен с десет единици, в полза на д.билите.
31
23
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нивото на коментарите - нивото за което Иво Христо беше много прав. Само процентите малко сбърка, те са 92.
30
0
 
59
 
! Отговори
Митев преди 6 години
Бих препоръчал под такива "статии" да е задължително да пише от кого са поръчани / както при социологичните проучвания/. Да сме си наясно с " кой поръчва музиката"!!!
29
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
спонсорите на шоуто й дали корона по два основни критерия
28
0
 
58
 
! Отговори
трогнат преди 6 години
Вече освен Мара Отварачкаа(за бира) си имаме и Тамара Отварачката(за консерви)
27
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредната Адриана Секуличка... Какво толкова? Изненадах ли ви? Това е защото съм стар и помня. А знанието носи печал.
26
0
 
58
 
! Отговори
несведущ преди 6 години
Конкурсът с тайно наддаване ли се е провел?
25
2
 
46
 
! Отговори
синя каска преди 6 години
Вижте, просто журито е избрало най-малко грозната. Щото то коя нормална красива жена ще се яви на жалките им мутренско своднически, корумпирани "конкурси".
24
47
 
6
 
! Отговори
Тодор преди 6 години
Ей сега гледам България Он Еър, където гостува спорната маска. Има си го носа и брадичката по големки, но в никакъв случай грозни и не както ги изтипосаха с Фотощоп. Другите участнички в конкурса и те, да не би да не стои някой зад тях? Те са без никакви връзки, а дали са "чисти", без корекции ? - едва ли. Която и да бяха избрали оплювките щяха да са нескончаеми. В България сме, в България сме!
23
1
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Журито прецени, че аз заслужавам короната по най-различни критерии"Да се чете: "Всеки от журито получи различна сума, за да заслужа короната"
22
1
 
37
 
! Отговори
толерантен преди 6 години
Еми, нормално си е пък при конкурс с престиж на к.***, "победителката" да е с лице на Бъз.
21
1
 
41
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Е, и?! Като е станала миска, какво от това! Дори наистина да беше хубава, какво ще и помогне красотата, ако няма акъл в главата? Но, явно няма, щом се тъпанчи по медиите и се обяснява! А, и красотата е до време!
20
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чета го това и ме избива на смях!*** му се вика.
19
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Таз не се засрами,ей!Да участва в друго което може но не и в конкурс за красота !Фарс!