Олег Ковачев: Злобари се гаврят с президентската любов!

Това са хора, които не са обичали, смята режисьорът
5 дек 2017 13:30,
132
Олег Ковачев: Злобари се гаврят с президентската любов!
Снимка: Нова

"От осанна до разпни го" са коментарите около новата БГ двойка Плевнелиев-Банова, която направи своя публичен дебют наскоро.

Още по темата

Изказванията позатихнаха - както казва народът "всяко чудо за три дни" и дойде ред на Олег Ковачев да изрази мнението си по горещата тема.

"След като изчаках всички комплексари да се изкажат по адрес на президента Плевнелиев и Деси Банова искам да напиша нещо и аз. Само индивиди, които никога не са обичали и не са били обичани, тоест много нещастни, могат да се подиграват на светлата любов на двама, пък макар и известни влюбени. Ами завиждайте и злобейте, друго не ви остава..." - написа актьорът и режисьор на личната си страница във Facebook.

Да припомним, че Олег Ковачев е любимият малък актьор от "Рицар без броня" и още запомнящи се български филми. Днес е режисьор и оператор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
..лУбоФта на ел президенте е президентска...
21
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Случаят с Плевнелиев е по-особен.Изненадващо е толкова бързо появилото се желение за забавления и плътски наслади след неодавна преживяното нещастие.Обикновено в такива случаи на човек не му е до забавления,но като се има пред вид лековатия характер на екс президента и това е възможно.
20
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По какво се различава президентеката любов от непрезидентската?...Съчинявате едни малоумия...
19
4
 
34
 
! Отговори
ОЛЕГ КОВАЧЕВ преди 6 години
беше сладък като хлапе, но не сме видяли нещо значимо от него като порасна. Така че личното мнение на един НЕРЕАЛИЗИРАН режисьор си е лично само негово
18
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изглежда, че бившият президент, на който вече никой не обръща внимание, но той много иска да се занимава цяла България с него, е решил сега да се прави на Дон Жуан. Но и това няма да му помогне много...
17
2
 
38
 
! Отговори
Гого преди 6 години
Драги Олег, никой не е казал лошо за любовта по принцип и всички са единодушни в нейното величие , но...в случая се акцентира върху връзка на човек с трета любов и друг с втора. Ще се съгласиш ли в съмнението , че никой от тях не е срещал по-рано любовта ? Че това е Голямата им любов при наличие на поколение ? Ежедневното натрапване на подобни връзки има обратен ефект , т.е превръща се в дефект.Истината е , че народа най- малко го вълнуват подобни похождения.
16
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има разлика между любов и желанието да си винаги под прожекторите. Обикновено хората не си развяват оная си работа на публични места.
15
22
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре си го казал Олег.
14
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Журналистите не са хора.
13
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голям праз!
12
4
 
26
 
! Отговори
Шерлок преди 6 години
За Президентската любов няма съмнение ... но нищо не се казва за злато търсачката / синоптик ... апропо и синоптик не е ... така де ... синоптиците са в БАН от където се взимат прогнозите. Само след година две ще го ритне и ще се облажи с някой и друг милион ... помнете ми думата.
11
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом се обичат,нека си се обичат. Оставете ги на мира.
10
16
 
9
 
! Отговори
Рая преди 6 години
Натрапването го правят медиите а не самите те,нека да бъдат щастливи,Господ събира сродни души,ако двамата имат нужда да са заедно защо да им се пречи,те са толкова естествени и искрени като деца са.Бъдете щастливи г-н Плевнелиев имате право на това,пожелаваме ви го.Всичко друго е бля,бля,бля.
9
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква "президентска любов" ви гони пък сега? Ей, толкоз новини нямате, че съчинявате. Президентът ни не знам да върти любови. Той е сериозен човек.
8
0
 
21
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
До: номер 1А! Взе ми го от устата! Един път като го кажат е достатъчно - клюката ще се разнесе.Защо трябва всеки ден да четем за Росен и Деси?Лошо няма, като се обичат да се вземат, дето се казва. Но нека следващата новина за тях да бъде когато им се роди дете например, а не каква рокля си е избрала булката, кои ще и бъдат шаферки, изобщо къде ще пътешестват, и т.н. и т.н.Цялата история изглежда измъчена погледнато отстрани, а те самите явно не се поглеждат и да се усетят.
7
4
 
3
 
! Отговори
Невен преди 6 години
Аз нямам нищо против двамата влюбени. Само малко корекции: Деси Банова вече знам коя е, след толкова публикации. Президента е бивш, а онзи дето чакал - нямам идея какъв е. И малко предварително: "Честит ви Никулден утре".
6
30
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това са предимно хора, които обичат единствено русия и мразят България и българите. Единствено любовта към русия и злобата към останалия свят ги държи живи.
5
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига сте извъртали нещата злобар е някой който би им завидял, а от коментарите подобно нещо не се забелязва. Напротив от всякъде струи "любов" към плевела и то точно заради президентския му период сами си вадете изводите колко го тачат хората.
4
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То всичко това хубаво, само не знаех кой е тоя Олег Ковачев.Лошо няма, като се обичат, нека се вземат.Ама добре де, защо трябва ежедневно да има публикации на тема двойката Плевнелиев - Банова?Аз честно да си кажа, не съм нито от плюещите, нито от възхваляващите.Но като гледам общото усещане е за някакво натрапване на двойката пред всички.Имаше даже коментар, че искали да заприличат на Кенеди.Еми, то или става или не става. Насила не можеш да предизвикаш нещо което не може да стане.
3
8
 
32
 
! Отговори
Роската преди 6 години
Е минал под дъгата. Синоптичката е за прикритие. Явно го гласят за важен пост. Затова е цялата ПиАр кампания.