Нов секс скандал – пореден за режисьора на "Х-Men"

Брайън Сингър този път изнасилил малолетен младеж
8 дек 2017 18:00,
3
Нов секс скандал – пореден за режисьора на "Х-Men"
Снимка: teenproblem.net

Брайън Сингър е обвинен, че е изнасилил малолетен през 2003 г., съобщи БТА. Според заведеното в съда дело от Сизър Санчес-Гусман, инцидентът е станал, когато той е бил на 17 години. Случило се е на яхтата на приятел на режисьора на "Х-Men".

Брайън Сингър казал на младока, че може да му уреди роли в Холивуд, ако мълчи, както и че никой няма да му повярва, ако разкаже за станалото. Това е второто подобно дело срещу Брайън Сингър.

Предишното датира от 2014 г. Едва ли е тайна за някого, че актьорът Майкъл Игън обвинява режисьора, че го е склонил към сексуални отношения по време на партита в Калифорния и Хаваи в края на 90-те години, когато той е бил непълнолетен.

Според него Сингър му бил обещал главна роля в екранизацията на комиксите за "X-Men". Заведеното дело от Игън, е прекратено по негово желание. Почти 20 години преди това - през 1997 г., статист на 14 години подаде жалба срещу режисьора, че той го принудил да се къпе гол пред него.

В началото на седмицата Брайън Сингър беше уволнен от продукцията "Бохемска рапсодия" за група "Куин", заради отсъствия от снимачната площадка. Декстър Флечър го замени.

Освен на четири филма от поредицата "Х-Men", Сингър е режисьор на "Обичайните заподозрени" и "Операция Валкирия".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боли ме .....за тоя гейтаk и извратените му историй!