Бедствие: Визионери или бъдещите визии на България?

Дъщерите на Анелия и Лияна без да искат поставиха важни въпроси
180
Бедствие: Визионери или бъдещите визии на България?
Източник: Facebook

Тази седмица обща снимка на Дениз и Ивон, дъщерите на фолк певиците Лияна и Анелия, предизвика всеобща възбуда в социалните мрежи. Причината – те са на 15 и 14 години, а изглеждат като току-що излезли от вървежна чалготека, където са били на лов за платежоспособни бизнесмени с прякори.

Не сме някакви моралисти, които да дават оценки на момичетата само по опаковката. Не ги познаваме, може да са едни от най-умните сред наборите си. Позират за селфи със супертежък грим и неестествено напомпани устни, най-вероятно с временен ефект. Имат си родители, които явно приемат тази визия. Нормално е и тийнейджърките да искат да изглеждат по-големи. Тръгнаха сравнения, че Сузанита приличала на девойче от селски пансион. Ами не – и трите изглеждат нелепо за възрастта си.

Още по темата

Това, че са дъщери на известни личности, не прави картинката по-красива. Ако смятате, че така трябва да изглеждат момичетата на 14 и 15 години – съжалявам. Това е една гротеска и нека не виним чалгата. Чалгата си е музика – добра, лоша, не тя формира човек. Всичко идва от семейството. Да се хвалиш в социалните мрежи с устни, които кокетно са достигнали носната кухина и имат пласт червило колкото новоположен асфалт на „Цариградско шосе“ е меко казано нелепо. Можеш да впечатлиш само каките, които са целунали печката буквално, че и умствено.

Тези двете не са някакъв прецедент, явно е някаква мода. Което идва да покаже, че поколението на техните родители се е изгубило някъде в прехода с всичките си комплекси. Идват ми наум тежки сравнения и изходът от всичко не е на Терминал 2. Изходът е в семейната среда, изходът е в образованието, което явно не може да достигне до децата и предпочитат да се водят по течението. А то ще ги откара до конкурси като Мис Силикон, Мис Плеймейт, Мис Дупе и т. н. И от мобилките си ще звънят на Олигарх Едно от мола и на Олигарх 2 от фризьорския салон. И когато младостта им премине една граница ще се обърнат и ще разберат, че всичко около тях бие на кухо.

Дано телевизиите са толкова добри и след 15 години, за да ги ангажират като водещи, защото са известни с известността си и с напомпаната си изкуствено и неестествена визия. Нали не очаквате тези с подобни визии да са новите визионери на България? Или пък бъркам?

Още новини за звезди четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още по темата: АнелияИвонДенизЛияна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
6
 
19
 
! Отговори
Алекс преди 6 години
До ЛилитА, пак заповядай. Ти сигурно и по бг-мамските форуми си много вървежна. Само да ти кажа, че около мен няма някой да си е паднал по подобна джука да му ражда децата, защото го е заблудила с фертилност. Джуките, в комбинация с кравешки поглед и пълна липса на нормални приоритети на 14 години според теб кара всички мъже масово да припадат и ди искат на мига да се оженят точно за тази. Както казах, ясно е в каква плява плуваш и какви са "мъжете" около теб. Да сте живи и здрави с джуките.
74
10
 
4
 
! Отговори
Мъж преди 6 години
До 78Аз също нищо не искам - просто резюмирам прочетеното-Мъжа трябва да е богат и властен - парите и властта не растат по дърветата- Да и угажда на всяка прищявка и да не го прави на въпрос- Да плаща сметките- Да има жилище, кола, бизнес (защото то няма как да си богат ако не си бизнесмен)Съобщава ти се в задачата: това че хляба (детето) се пече в твоята фурна, не означава, че е само твое и трябва да го гледаш сама!
73
4
 
14
 
! Отговори
Розовата пантера преди 6 години
До МъжАз, конкретно, нищо не искам - просто резюмирам прочетеното:1. Жената да трябва да е финансово независима и да си купува всичко сама - предполага се, че това се случва с работа 2. Да роди и отгледа умни и скромни деца3. Да не е "чалга пръчка"4. Да е красива, но да не го прави на въпрос5. Да е партньор и да не търси "мъж с изграден живот"Пита се в задачача - ако трябва да родя, гледам и издържам сама децата и себе си, какво точно ще изграждам и защо, за Бога???
72
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 74 - точно така. ВИНАГИ жената избира. Ако има две жени, които да се съревновават за мъж, едната се отказва, но винаги, винаги жените са активните, защото става дума за "улов" на по- добър ресурс. Мъжът дава, жената усвоява. Затова и поведението на мъжа е продиктувано от женскит желания и ръководено от това на жената да й е добре. Ако всичко е наред. Към момента доста неща са объркани. А тези две моми на снимката едно нещо ги обединява - раснали са със самотни майки и копират поведението им
71
6
 
6
 
! Отговори
Мъж преди 6 години
Единия от двамата партньори ще страда. С други думи искате мъж с вече изграден живот. А не мъж с който да изградите живота си като партньори. И разчитате основно на красотата си за да постигнете това.
70
1
 
8
 
! Отговори
Мъж преди 6 години
До Пантерата. С други думи ако разликата между това кой вади повече e прекалено голяма единия от двамата партньориДо 73 Жената избира когато 2-*** или повече са проявили интерес. Но не винаги. Когато жената има интерес към мъжа тя също може да предприеме крачка. Флиртува, върти му опашка, дразни го, съблазняв, провокира го с цел да я подгони.. Както в природата. Когато женските са разгонени отделят специални феромони които да съобщят на мъжките, че са в "готовност" и следователно да ги подгонят
69
5
 
7
 
! Отговори
Лилит преди 6 години
До МъжГрешна логика, Мъжо. Жената си избира партньор след като той е проявил интерес. Ние, за разлика от вас, не намираме за нормално да търсим първи проява на отношение. В този ред на мисли Пантерата е права- привлекателността предоставя възможност за по-голям избор. И за това я целим. Нищо осъдително няма.Независимоста е хубаво нещо. Но я помисли колко независим ще си с бебе на ръце? Вярно, този период е кратък, но все пак.Иначе и аз си купувам парцалките сама. :)
68
2
 
8
 
! Отговори
Розовата пантера преди 6 години
До МъжС други думи - ако жената изкарва повече, тя поръчва музиката и така неусетно стигнахме до "стереопитните роли на пола" :)
67
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Дедо мъдиЗа миг останах с усещане, че всички привлекателни жени са в краката ви, но вие сте неумолим - искате мустаката трътла за жена - само така ще осигурите умно и скромно поколение. А това, че за привлекателни считате само "чалга пръчките" - само илюстрира широкия ви кръгозор :)
66
0
 
1
 
! Отговори
Мъж преди 6 години
Защото както казах: "Който плаща той поръчва музиката"
65
4
 
20
 
! Отговори
Мъж преди 6 години
До 63 никого не осъждам. Всеки си има глава на раменете и стратегия за живота. Няма лошо, че си търсиш богат и властен мъж с вече изграден живот. Само, че внимавай. Той ще ти осигури всичко, но ще платиш висока цена. Ще загубиш достойнството си. Няма да имаш право на глас. Той ще командва, той ще определя правилата на играта. Независимо дали ти харесва или не. Ще те покровителства във всяко едно отношение. Ще прави каквото си поиска с тебе, а ти нищо няма да можеш да му кажеш! Край с тебе!!!
64
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българката обича красотата. Иска да бъде перфектна в очите на мъжете. Да бъде харесвана, желана, но голямата и грешка, че залага прекалено много на визията,защото е меркантилна и не се уважава достатъчно. Младите момичета следват примера на своите майки, но с няколко идеи по - крайни.
63
7
 
24
 
! Отговори
Дедо мъди преди 6 години
До Анонимен 60Ти добре ли си бе? Кой нормален мъж иска чалга пръчка(куха лейка) да му е майка на децата?Тези стават само пиянски вечери и то даже за по една вечер! Я кажи коя чалга пръчка има нормално дете, образовано и скромно?То не че тези качества през 2018г. имат някакво значение ама дори и чужденците милионери не се заминават задълбочено с проституиращи пантерки!
62
2
 
2
 
! Отговори
Розовата пантера преди 6 години
До МъжРозовата пантерка съм аз - просто забравих да се обознача :) Не съм казала, че харесвам тези жени - просто гледам, докато пътувам.
61
5
 
6
 
! Отговори
Експертно становище преди 6 години
Стават за компаньонки и без могат да пеят или да учат висше ,че могат да изкарват по 500лв на вечер!
60
8
 
14
 
! Отговори
Розовата пантера преди 6 години
До МъжИ защо да е осъдително жената да иска мъж, който може да осигури на нея и поколението й добър живот???В прайда всички лъвици износват поколението на алфа-мъжкаря - най-силния, най-годния да оцелее. Човешкият социум е създал редица механизми, за да преодолее този модел, но това не означава, че в клетките на всяка жена не стои инстинкт да търси силен, здрав и годен да оцелее партньор, което при хората се изразява във власт, пари и социален статус. Проста биология :)
59
0
 
6
 
! Отговори
Мъж преди 6 години
До 60 виж мнението на розовата пантерка и сама ще си отговориш на въпроса. Иначе браво, че сама си купуваш нещата! Така и трябва.
58
2
 
4
 
! Отговори
Мъж преди 6 години
Борят се за независимост защото в живота който плаща той поръчва музиката
57
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До МъжНа 60 всички ще погрознеят, няма съмнение, но към този момент привлекателната жена ще е имала някалко възможности да създаде поколение и, вероятно ги е реализирала. При непривлекателната нещата ще стоят по друг начин, без значение как и с кого се е борила за финансова независимост. И откъде точно изведохте правилото, че красивите жени разчитат само на красотата за оцеляването си??? Отново за протокола - сандалки си купувам сама, коли и недвижимости - също.
56
5
 
18
 
! Отговори
Мъж преди 6 години
За да успее да изгледа здраво, умно поколение трябва и тя самата да е умна и образована Спермата и яйцеклетката осигуряват продължаването на рода, не привклекателността. Колкото до финансовата независимост. Не всеки мъж представи си иска разглезена кукличка до себе си подир която да пръска парички за сандалки и гащички от молчето. Ако жените разчитат главно на красотата си за да оцелят вместо на акъла са обречени. Красотата е краткосрочен актив. Рано или късно ще погрознеете.