Гери-Никол бяга от скандалния си имидж, влиза в риалити

Певицата и Боби Турбото са поредните в "Като две капки вода"
19 фев 2018 22:15,
27
Гери-Никол бяга от скандалния си имидж, влиза в риалити
Снимка: Facebook

Радост за феновете на ексцентричната Гери-Никол е, че предстои да я гледат в предаването "Като две капки вода". Певицата се е амбицирала да разкрие в нова светлина своя артистичен потенциал и да остави настрана скандалния имидж, който си наложи като едно от най-слушаните имена в музикалната индустрия у нас.

"Много се радвам, че ще бъда част от предаването. Обичам да предизвиквам себе си и да се развивам в различни сфери. Досега винаги съм пресъздавала образите на други изпълнители, които са ме вдъхновявали, като съм пречупвала изпълненията през моята призма, представяла съм ги по свой начин.

Докато в този формат трябва да е точно обратното: да се превъплътя напълно в другия образ, да се слея с него. Това за мен е голямо предизвикателство, но и възможност да покажа себе си в друга светлина", споделя Гери-Никол.

Любимката на тийнейджърите, и не само, е поредната разкрита от организаторите на шоуто, която ще се изявява на сцената на "Като две капки вода" от 26 февруари. Фол певицата Софи Маринова, плеймейтката Златка Райкова, актьорите Иван Юруков и Борислав Захариев, по известен като Боби Турбото, също са сред участниците на предаването.

"Радвам се, че три месеца ще бъда част от екипа на шоуто и смятам да дам всичко от себе си, за да радвам зрителите. Като дебютант в работата си с Маги Халваджиян мога да кажа, че за мен ще бъде чест да работим заедно.

Пожелавам успех на всички участници, както и на мен, и нямам търпение шоуто да започне!" - Споделя Борислав, който следи предаването още от първото му издание, съобщава Нова тв, която ще излъчи формата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
78
 
57
 
! Отговори
егати изрода е преди 6 години
Това същество високо едва 1,50 и със *** колкото малка държава е пълна отврат.Да имам и "виповете" на тази държава...понеже са некадърни да пробият с талант и пробиват със скандали,мейд ин Чайна.Пфу!