6 призьори от Монте Карло участват в "Нощ на звездите"

Шоуто на Енчо Керязов ще е на 17 март в "Арена Армеец"
13 мар 2018 13:00, Анисия Иванова
1

2996 гледания   |  Още видео
Тази година на 17 март ще се бъдат раздадени седмите награди "Нощ на звездите" на фондация "Енчо Керязов". В шоуто, което ще се проведе в зала "Арена Армеец", ще участват артисти на 11 държави. Преди спектакъла ще бъдат наградени и талантливи деца от област Ямбол в категориите - образование, изкуство и спорт.

Енчо Керязов обясни, че подадените кандидатури тази година са над 400 с изключително сериозни постижения.

"Хората трябва да дойдат, за да покажат едно уважение към тези деца и след това, защото такова шоу няма къде да видят", каза цирковият акробат Енчо Керязов в студиото на "България сутрин".

По думите му никъде по света на едно място не могат да се видят 6 призьори от Световния цирков фестивал в Монте Карло. Самият Керязов пък за пръв път ще излезе на една сцена със своите най-големи конкуренти в цирковото изкуство.

"Христо Мутафчиев ще влезе в ролята на жива мишена, ще му бъде поставена ябълка на главата, която ще бъде обстрелвана с арбалет", сподели още Керязов пред Bulgaria ON AIR.

Цирковият акробат обясни, че най-трудното при организацията на седмата "Нощ на звездите" е логистиката, защото всички участници трябва да са свободни, а имат и много реквизит и багаж, с който пристигат.

По думите му вече има дата и се работи по организацията на спектакъла за следващата година.
 


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само Енчо или и Мария Игнатова?