Талантът Златка: Гола, танцува, шие, крои, пее и... годеж в ефир!

От телевизията "родена", от телевизията сгодена
Обновена: 20 мар 2018 15:02 | 20 мар 2018 13:15, Александър Попов
70

Всичко започна без дрехи и задръжки на конкурса Мис Плеймейт през 2007 г. Снимка: Булфото

През първото полугодие на 2018-та ставаме свидетели на безпрецедентно налагане на Русата Златка. Като някаква неземна певица, нещо невиждано по нашите ширини. Дивят се дори и звезди като Хилда Казасян, което още повече засилва ефекта.

Всъщност, плеймейтката има доста таланти, които разкрива през годините.

Започна да пее във формацията "Фатално 3", но мечтаният пробив в чалгата така и не се състоя. Независимо, че на сцената с още две нейни колежки се стараеха да изглеждат секси, песента им беше закачлива - формула, която по това време носеше дивиденти в най-масовия жанр.

После дойде конкурса Мис Плеймейт през юли 2007 г., където Златка показа, че няма задръжки и демонстрира прелести в киноцентъра "Бояна". Нейните форми и чупки на сцената й донесоха първото място, като тя наследи на трона на зайчетата Николета Лозанова. 

Последва и логичното участие в риалитито "Островът на изкушението", което тръгна в края на 2007 година. Златка отново попадна в медийния вихър след няколко минутно пъшкане зад вратата с друг участник - Филип. И към името си прикачи не само титлата плеймейтка, а и Изкусителката. Заедно с Черната Златка пък станаха кръстници на определението "Държавата на Златките". Олицетворение на всички момичета, които са известни с известността си.

От този момент Русата стана част от светските събития, на които отново парадираше предимно с форми. Неволно разголена гърда или тоалети, които повече разкриват й гарантираха място в жълтите хроники.

Последваха и танците, пак в риалити. А Златка вече беше ВИП. Не победи, но пък затвърди мисленето на продуцентите, че шоу без плеймейтка не е пълно. И заедно с Николета и Черната Златка проправяха път към телевизионния ефир на свои колежки. Конкурсите се множаха, появиха се и силиконовите надпревари. А участничките кипреха и продължават да кипрят във визитките си победи на безсмислени гаражни дефилета. Но пък взимаха корони с Мис отпред. За да стигнем до тъпотията Джулиана Гани да е най-титулованата. 

Но да се върнем на Златка. Нейните връзки се коментираха постоянно, като може би най-скандална бе с плевенския бос Камен Балбузанов-Куката. От 2013 г. пък започна връзка с ММА боеца Георги Валентинов и мнозина предричаха, че няма да издържат като двойка дълго.

В този момент някъде Златка осъзна, че е готова за дизайнер. Дадоха й възможност за изява дори на Sofia Fashion Week, но това не означава, че висшата мода я зове. Имаше доста критики към нейните модели, някои дори твърдяха, че са евтини китайски артикули. Така или иначе едно е сигурно - Златка не е новата Вивиан Уестуд, нито Жени Живкова. Но българската публика свикна с факта, че всяка плейметка или носителка на съмнителна корона за красота е модел и на "ти" с модата.

2018-та идва дюшеш за Райкова. Участието й в "Като две капки вода" предизвика някаква истерия след имитацията й на Ваня Костова. Имало е далеч по-добри имитации, но възторгът е невъобразим. И дори самата Златка заяви, че шоуто може да възроди мераците й за музикалната сцена.

Риалитито пък обърка прогнозите на критиците от 2013-та. Златка се сгоди за Георги Валентинов. Както се полага - в национален ефир, възклицания: "Леле", "Не е истина" и т.н. Както се казва - от телевизията "родена", от телевизията сгодена. Да ни е жив и здрав шоубизнеса. Горчиво!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прехласването е заради изненадата, не защото не е имало по-добри имитации. Просто всички са свикнали плеймейтките да се излагат по телевизията, а тя се справя с поставените задачи в случая. Има певчески и актьорски заложби.
12
5
 
6
 
! Отговори
Жорката преди 6 години
До АнонименТрябва да разчупиш малко деде. Тия писаници са ясни на всички, но по-скоро се притеснявам за теб. С думи в речника като целомъдрие и свян си представям, какво ти е в главата. На всеки му е ясно, коя е Златка Димитрова и колко се е излагала... не е нужно да се напрягаш толкова
11
2
 
31
 
! Отговори
до ЖО преди 6 години
Това се нарича синдром '' Балканска жена ''.Колкото по-зле се държат с нея ,тя толкова повече го обича.Задължително трябва да са силови спортисти, иначе ако я обгрижва нежно, трепери над нея,показва че е нещо специално за него, това го възприемат като слабост и му викат балък.Бийма обичамтъ.Колкото повече бой, толкова повече доказване на любовта.
10
2
 
13
 
! Отговори
до 10 преди 6 години
Тя пък защото голЕмата Ентелектаулка и красавица ...
9
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още един сличай на сляпа любов. Този е нисък, космат и фъфли, отделно в толкова *** че по интервюта я пуска само тя да говори пред камера. Вярно, че отношението е най-важното, ама понякога не разбирам какво събира някои двойки. Освен този да й е официалното гадже а иначе да си бръмчи по разни трафиканти
8
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В България има достатъчно красиви, интелигентни, талантливи момичета, които притежават и типично женски черти като свян, нежност, невинност, целомъдрие, разумност, за разлика от промотираните от жълтите български медии парцалеси многократна употреба, които са цинични, вулгарни, безсрамни, развратни, агресивни, нагли (все мъжки черти)! Да те хване страх, че подобно пропаднало същество може да стане майка и ДА ВЪЗПИТАВА БЪЛГАРСКО ДЕТЕ! Ясно на какви ценности ще го научи!
7
1
 
9
 
! Отговори
Щерю преди 6 години
Брях, пощуряха тия женуря...
6
5
 
32
 
! Отговори
Жо преди 6 години
ИЗГЛЕЖДА по-умна и по-талантлива от другите Златки, но защо всички хубавици се хващат с разни мутроподобни, разни нискочели, разни ММС- бойци... Как можа годеникът и да каже пред цяла България: " Шъ се омъжиш ли за мене, БЕ?"
5
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абсолютнно нормално за *** - това не е и държава дори, а територия на Златките и на Суджуците.
4
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А случайно певческият й талант да не е на запис. Иначе стои добре на сцена. И не се изхвърля много много.
3
20
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мислех я за плиткоумна,но се оказа с много таланти.Браво,момиче.Бъди достойна съпруга и давай пример със своите умения и таланти,а не с вулгарна визия.
2
13
 
29
 
! Отговори
Discovery преди 6 години
В интерес на истината мацката е доста талантлива с пеенто. Доста приятно изненадан съм. Съквартирантките ми го гледат това предаване и аз го загледах покрай тях и определено ми направи много добро впечатление... Не е като да няма талант. Малко простотиите на водещите ми идват в повече, ама то нали за тва се води шоу...
1
1
 
68
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Безпрецедентно налагане по всички медии на новите "ценности", после да не се чудите защо живеем в прогнило общество...