Нов сексскандал в киното! Люк Бесон изнасилил 27-годишна!

Жертвата първо била дрогирана от френския режисьор
20 май 2018 17:31,
55
Нов сексскандал в киното! Люк Бесон изнасилил 27-годишна!
Снимка: Reuters

Известният режисьор Люк Бесон е поредният, който трябва да отговаря за сексуално насилие. Властите разследват френския кинаджия за обвинение в изнасилване, макар той да отрича вината си, съобщи Асошиейтед прес.

Обвинението е отправено от 27-годишна жена. Тя твърди, че Люк Бесон я е дрогирал и изнасилил в х-л "Бристол" в Париж. Адвокатът на Люк Бесон каза пред френска телевизия и радио, че той отрича отхвърля обвиненията срещу него.

Още по темата
Люк Бесон е на 59 години. Той е продуцирал повече от 100 филма, предава БТА, като е режисирал и написал сценария на много от тях. Най-известните му филми са "Безкрайната синева", "Леон", серията "Такси", "Петият елемент".

Dnes.bg припомня, че към нароилите се секс скандали в Холивуд, се прибави и този с главния прокурор на Ню Йорк Ерик Шнайдерман. Властимащият вместо да защитава жените от сексуалните посегателства, е обвинен, че е малтретирал четири жени, с които е имал романтична връзка, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес, като се позоваха на информация на сп. "Ню Йоркър".

В изданието две от жените са идентифицирани като Мишел Манинг Бариш и Таня Селваратнам. Те казват, че по време на връзката си с Шнайдерман те са били удряни от него и насилието ескалирало с времето. Жените не се оплакали в полицията, но потърсили лекарска помощ и се доверили на близки хора. Още две жени, които не са пожелали да бъдат разкрити имената им, обвиняван Шнайдерман във физическо насилие над тях.

Шнайдерман бе поддръжник на движението "Аз също". През февруари той заведе иск срещу продуцента Харви Уайнстийн и неговата компания след разследването за сексуални посегателства. Тогава Шнайдерман каза, че компанията на продуцента е нарушила законите на Ню Йорк, като не е защитила служителите от широко разпространен сексуален тормоз, сплашване и дискриминация.

Според една от жените, обвиняващи Шнайдерман в физическо насилие, той бил от хората, които говорят публично, че са защитници на жените, а насаме с тях ги тормозят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хайде, Бесон!
23
3
 
45
 
! Отговори
Рашо преди 5 години
Сега поне още 5-6 други "жертви" ще зе наредят на опашката парички. Оказа се че това е доходен бизнес в щатите.
22
3
 
23
 
! Отговори
ДЪРТ ВУЙДЪР преди 5 години
ВИЖДАТЕ КОЛКО Е ОПАСНО ДА СЕ ИЗЛИЗА С ЖЕНА :DМЪЖЕ ВЗЕМЕТЕ СИ ЕДНО НА УМ И НЕ ДОПУСКАЙТЕ ТАЗИ ГРЕШКА! :D
21
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма режисьор, продуцент и т.н... дето да не прави и "хоризонтален кастинг" в леглото.И в киното, и в театъра.Това трябва да ви е ясно.
20
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЧОВЕК НАЙ-ДОБРЕ Е ДА СИ Е ГЕЙ :DЖЕНИТЕ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ МОЖЕ ДА КАЖАТ, ЧЕ СА БИЛИ НАСИЛЕНИ ДА ТЕ ПЪХНАТ В ЗАТВОРА, ЧЕ И ДА ТЕ ОСЪДЯТ НА 50 ХИЛЯДИ ОБЕЗЩЕТЕНИЕ!
19
5
 
27
 
! Отговори
чалга преди 5 години
Дърт козел млада върба лющеше..
18
3
 
15
 
! Отговори
anonimen преди 5 години
maa mu stara za6to ne se oplakvat 4e nqkoi mlad q iznasilil mi vse nqkoi bogat 4i4ka
17
29
 
14
 
! Отговори
да бе преди 5 години
Това, естествено, е реклама на Люк Бесон. След 40 мъжете не могат да изнасилват дори и да искат.
16
2
 
51
 
! Отговори
Polska преди 5 години
На всеки е ясно как повечето актриси стават известни. Да ти е дупe яко! После обаче се изкарват жертви. Е, някой кара ли ги насила да си лягат с чичковци?
15
5
 
37
 
! Отговори
пецата преди 5 години
Поредната пропаганда с цел още по силно еманципиране на жените и още по голямо подтискане на нормалният мъж. Сега в щатите (скоро и у нас) след секс всяка една жена може да отиде да напише жалба и мъжа ако не влезе в затвор то така или иначе го чакат много проблеми докато докаже че няма сестра, чувам че там вече никой не припарва да заговаря жени и изобщо мъжете гледат да отбягват жените, затова и ако напишете в гугл учителка спи с ученик ще ви излязат 20-30 статии от последните 2 год.
14
3
 
46
 
! Отговори
АЛИСИЯ ЩУРИТЕ СЪСЕДИ преди 5 години
ТОЙ МИ ОБЕЩА, ЧЕ ЩЕ МИ ДАДЕ РОЛЯТА!ОТИДОХМЕ В СТАЯТА МУ ДА ОБСЪДИМ ПОДРОБНОСТИТЕ А АЗ ДОРИ СЕ БЯХ ЕПИЛИРАЛА ЦЯЛАТА СПЕЦИАЛНО ЗА НЕГО! НО РОЛЯТА НЕ Я ПОЛУЧИХ!КАТЕГОРИЧНО БЯХ ИЗНАСИЛЕНА!
13
3
 
48
 
! Отговори
А бе преди 5 години
На всички е ясно как се става актриса,и при капитализма,и при социализма.Така че.....
12
2
 
37
 
! Отговори
ХАХАХАХХАААА преди 5 години
АБЕ ТЕ ВСИЧКИ ЖЕНИЧКИ В КИНОИНДУСТРИЯТА ГИ ИЗНАСИЛВАТ БЕ---ПРАВЯТ ГИ АРТИСКИ--ПОРЕДНАТА ПРОСТОТИЯ ЗА ПАРИ--ПАРАТА,ПАРАТА-----04
11
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Накрая да не се окаже, че не била дрoгирана, ами се дрoгиpала и не била изнacилeна ами се самoзадoвoлила??
10
2
 
53
 
! Отговори
аз-ът преди 5 години
При актрисите е така - ако не получи ролята след секс - значи е изнасилена---сега са наред актьорите. Малкото х..мне , нали така му намаза кънките на Кевин Спейси. Заговорило го в бара, пили заедно, оня му подарил часовник за 1500 долара и го извикал в стаят, той/тя/то се качило и останало ИСКРЕНО ИЗНЕНАДАНО Спейси като поискал да му ... То не очаквало, че за това го викат. И следващите 25 г. оти животеца си живяло с тази травма.Завалийката...
9
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 321НАПЪЛНО ИЗЧЕРПАТЕЛЕН КОМЕНТАР ПО СЛУЧАЯ!
8
2
 
46
 
! Отговори
ined преди 5 години
При актрисите е така - ако не получи ролята след секс - значи е изнасилена
7
1
 
60
 
! Отговори
321 преди 5 години
Остана ли една актриса, която не е била изнасилена? Ясно е, че повечето сами са се пускали на продуценти и режисьори за да пробият, а след години гледат и пари да изкарат от това.
6
3
 
49
 
! Отговори
аз-ът преди 5 години
Поредното засърбяло го ку..ве, което се е сетило, че преди време си е разтворило краката пред режисьора, щото друго няма какво да му даде (талант например) и сега развява байрака на либерастията. Най-вероятно кариерата й не е потръгнала, и сега като поодъртяла мома вече - не може да продава това между краката си - продава тази история. Вече всяка баба може да обвини набора, че я изнасил преди 57 г. и ти няма как да докажеш обратното.Искахте права на жените, ето ви ги. Духът на времето ни.
5
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще го съсипят и този човек.....