Дейвид Линч: Тръмп – най-великият президент на САЩ!

"Заслугата" на милиардера е в пълната каша, която забъркал
26 юни 2018 10:45,
26
Дейвид Линч: Тръмп – най-великият президент на САЩ!
Снимка: Rеuters

Някои мислят и така: "Доналд Тръмп може да се окаже един от най-великите президенти в историята на САЩ". И този някой е режисьорът Дейвид Линч, който сподели мислите си в интервю за британския в. "Гардиън".

Режисьорът на "Туин пийкс" и "Синьо кадифе" заяви, че не може да прецени работата на милиардера републиканец, но добави, че е възможно идването на Тръмп на власт да отвори пътя за големи реформи.

Той може да стане един от най-великите президенти в историята, защото е объркал нещата до такава степен, подчерта 72-годишният Линч, смятан за един от най-великите в професията си.

"Никой не може да спре този човек по интелигентен начин - коментира Линч. - Тръмп може и да не върши добра работа, но създава възможност други хора извън системата да го направят. Нашите така наречени лидери не помагат за напредъка на страната, не постигат нищо. Те са като деца. Тръмп изложи всичко това на показ".

Самият Линч не си спомня за кого е гласувал на последните президентски избори в САЩ, през ноември 2016 г., но е дал своя вот за Бърни Сандърс на първичните избори за определяне на кандидата на Демократическата партия.

Вчера Тръмп сподели думите на Линч в акаунта си в Twitter, предава БТА. Той освен това спомена думите на режисьора и на предизборна среща в Южна Каролина снощи.

Според статията "е гласувал за Бърни Сандърс. Но сега казва, че Тръмп може да е бил добрият избор - заяви президентът на САЩ, предизвиквайки смях и аплодисменти. - Кариерата му в Холивуд официално е приключена".

При предричането на бъдещето на режисьора, Тръмп визира ожесточената съпротива на голяма част от американските кинодейци срещу неговата личност и политика.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
6
 
4
 
! Отговори
АДОЛФ преди 5 години
Буквално СТРАШЕН ***,не виреещ по нашите земи...
18
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой да ми обясни къде пише за "пълната каша, която е забъркал"...???"I am not really a political person, but I really like the freedom to do what you want to do," Lynch said. "[Trump] could go down as one of the greatest presidents in history because he has disrupted the thing so much. No one is able to counter this guy in an intelligent way. Our so-called leaders cant take the country forward, cant get anything done ,Like children, they are. Trump has shown all this
17
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не търси някой с IQ над 80 в тая "медия"
16
2
 
22
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Ако някой *** с IQ над 80 смислено ми обясни защо ми изтри коментара, обещавам да купя на цялата редакция по една торта по избор от сладкарници "Неделя" и по едно шише боза с истинска захар :)П.П.Ха-ха-ха, абе вие не сте наред с вакума между ушите си бе. Как е възможно да цензурирате думи като "moдepaтoр" и "peдakция"....ха-ха-ха, толкова ниско падение и излагация, рядкост просто :))))))))))))
15
1
 
5
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Ако някой *** с IQ над 80 смислено ми обясни защо ми изтри коментара и ме блокира, обещавам да купя на цялата редакция по една торта по избор от сладкарници "Неделя" и по едно шише боза с истинска захар :)
14
1
 
11
 
! Отговори
А бе преди 5 години
До АнонименТова с IQ-то е малко измислена работа,ама нейсе.Като гледам италианците колко са интелигентни-от криза в криза.За Япония мога да се съглася.Работата е там,че българите не са повече от 60% от населението,а има едни,дето адски свалят средното ниво,сещате се.Иначе на олимпиади се показват отлични резултати.Проблемът на българите е,че показват висок потенциал при индивидуалните действия и пълно разочарование в колективните.Личи си и в спорта-не чак толкова интелектуално занимание.
13
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Ха-хаА Гейропа кое лоби я управлява ?
12
2
 
12
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
А изпе.ркалата бабетка Х.Клинтън да не беше по-добра?Всъщност тоя спор е безсмислен-президентите на САЩ реално не управляват,а са само лица!От Кенеди насам е все така.Кенеди се опита да управлява самостоятелно и бе наказан.Други не посмяха да рискуват.Управлението на САЩ е от лобита,най-вече еврейски-при демократите групата на Сорос,а при републиканците-на Ротшилд.Тръмп никой не може да го мръдне,колкото и да ритат.Поне докато изпълнява плана на патрона се(Ротшилд).
11
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Линч му се подиграва, Тръмп си мисли че дъжд вали .... ненормална работа.
10
3
 
7
 
! Отговори
Агент Дейл Купър преди 5 години
Чакаме 4 сезон на Туйн Пийкс че от третия нищо не стана ясно.
9
2
 
2
 
! Отговори
Spectre преди 5 години
До УМЕННе си умен, а обратното на умен.
8
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По интелект сме на 48 място в света, като сме някаде след средата дори за Европейските държави, не знам кои излъга че сме били втори. 93 е средният IQ, kato във Италия е 102, а в Япония 105.
7
13
 
7
 
! Отговори
**** преди 5 години
Той Тръмп още не може да разбере къде се намира,и не осъзнава,че е избран за президент на сащ,а и главата е видно,че не го слуша,но краварите са си го избрали,сега да си го търпят.
6
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Смешници- сякаш тяхната алтернатива за ТСВ беше по-добра идея.Бяха почнали да подгряват публиката с филмчета за атомният холокост. То разбирам,че са някакви скрити самоубийци ама защо не действат поединично помежду си?
5
8
 
24
 
! Отговори
nina преди 5 години
По типично Дейвид Линч начин,човекът си казва,че Тръмп е една голяма смешка.Но това ще предизвика кардинални усилия/промени....Совите не са това,което са ;)Естествено,Тръмп е хванал тънката ирония като хвалба,но той толкова си може.
4
10
 
4
 
! Отговори
Пепа преди 5 години
*** тва сериозно ли?
3
2
 
28
 
! Отговори
Огън, следвай ме! преди 5 години
Всъщност совите не са това, което са.
2
1
 
26
 
! Отговори
не може да бъде преди 5 години
Дейвид Линч казва нещо,за което много отдавна се съмнявах,но не смеех да го кажа.-част от американският елит и особено тези в Конгреса и Сената се държат като деца,по-точно като малки деца!Ами да вземе Тръмп да им направи едни пясъчници,едни детски площадки и за Конгреса и за Сената и да се наиграят там!Може да има кътове за по-сложни и по-опасни игри!Даже и секс-игрички може да им организира Тръмп,той е майстор в тези неща!
1
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ко? Нье!