Годеницата на Йозил: Гордея се с теб, любов моя!

Винаги ще бъда до теб, написа актрисата и модел Амине Гюлше
Обновена: 24 юли 2018 10:18 | 24 юли 2018 07:55, Красимир Ангелов
219
Годеницата на Йозил: Гордея се с теб, любов моя!
Снимка: Instagram

Темата за отказването на Месут Йозил от националния отбор на Германия и посочените причини за решението продължават да вълнуват Германия и Турция.

Още по темата

"Тежко ми е на сърцето, но след дълги размишления реших, че вече няма да играя за Германия в международни мачове - поне дотогава, докогато все още изпитвам усещането за расизъм и липса на респект", написа халфът на Арсенал в Туитър. Футболистът, който има 92 мача и 23 гола за Бундестима, смята, че Германският футболен съюз (ГФС) и най-вече шефът на този съюз Райнхард Гриндел се отнася зле с него.

Месут получи сериозна подкрепа за решението си в Instagram от своята половинка – актрисата и модел Амине Гюлше, позната у нас от сериала "Сега и завинаги".

"Винаги ще бъда до теб. Гордея се с теб, любов моя", написа 25-годишната красавица, която подобно на Йозил не е родена в Турция, а в Швеция.

Амине е Мис Турция 2014 година, а съвсем скоро се очаква двамата да сключат брак.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
2
 
11
 
! Отговори
Добреее преди 5 години
Такива новини ме радват. Европа много десетилетия бе приспана. Тепърва май започва да се събужда. Изобщо, няма как да дадеш на *** ключа от банановата ти плантация и да очакваш всичко е наред. В исторически план нещата винаги са започвали от Германия. Хайде хаерлия да е!
126
4
 
14
 
! Отговори
X преди 5 години
Добре де, като са толкова горди с родината си защо не са там? Родоотстъпници и предатели са тези!
125
3
 
18
 
! Отговори
Мазут Грозил преди 5 години
Мазут Грозил
124
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази девойка не и се живее в Турция, не и се носи бурка май... хахахах
123
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И двамата са грозни. Каква мис Турция с тези силиконови джуки? Атой, с тези изцъклени очи?
122
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обикновено запада ги върти тия номера на индианците и ги изкарва расисти и хомофоби, а то какво стана напоследък- пропагандата им никаква, даже обидна за хората, а турците много сръчни и направиха немците смешни. А е жалко щото Ердоган си е диктатор.
121
7
 
14
 
! Отговори
АККА преди 5 години
До Аврам15 век евреите на цяла Испания бягаха от инквизицията,която искаше да ги интегририа и се отказаха от Испанско гражданство.И до ден днешен са в Турция,след това дори и Айнщайн живя в Истанбул и преподава в Истанбулския университет и той от интеграция бягаше....
120
1
 
18
 
! Отговори
ДОЙЧЕ преди 5 години
В Турция има 200 нации от 700 години не са се интегрирали......
119
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Ай честито!И на тебе честито,що не живееш с грманци ?
118
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя е роден в Германия, ама ако го чуете как говори немски - като "***" български. Който иска, да си пусне някое негово интервю. Повечето не искат да се интегрират там.Е, има и добри примери - Емре Чан. Отказа да се снима с R-догaн.
117
6
 
34
 
! Отговори
Ай честито! преди 5 години
Трето поколение се раждат в Германия, но 90% от тях не знаят и думичка немски. Живеят в турски гета. Табели, надписи - всичко е на турски. Ай честито германци. Ще се усетите вие ама дали няма да е късно.
116
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А чакалът вие ли вие от минарето...
115
10
 
39
 
! Отговори
Аврам преди 5 години
Чудесно! Браво! Айде сега, бегай да се откажеш и от германско поданство и припкай в "демократична република" Турция 😂! При бате Ердоган! Да видим дали ще е до теб 25 г мис Турция!
114
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е това е турска русалка!
113
6
 
28
 
! Отговори
шаш преди 5 години
Фанатизмът е голям при мюсюлманите.За тях в основата на нагласи и отношения не е средата в която са родени и израсли , а Корана.
112
6
 
31
 
! Отговори
баста преди 5 години
Поредната анадолска сапунка.Не стига че продажни телевизии ни заливат с турски боклучави сериалчета където всичко е омраза,отмъщение,подкупи,слухтене пред чуждите врати и домогване до чужди пари(въртят и ги преповтарят до припадък) та и сега футбалерски "драми" пробутвате.Даже и по AXN започнаха да натрапват тези тъпотии-отвратително.
111
6
 
17
 
! Отговори
Бе... не знам преди 5 години
Офф, дано и той да може да се гордее с нея, щот... бая страшничка.
110
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 102 ясно ми е браниш си позицията като "партиен секретар" ,но истината е ,че този прекали със слагачеството си , независимо от произхода си-ако беше немец и така се държеше в Турция? Как ли би реагирал "любимият му президент"-дядо ми е сърбин ,но в Сърбия не са ме провокирали като какъв се чувствам - тук съм роден - българин съм , а твоята позиция ми прилича на неговото слагачество , но вероятно ти си знаеш защо ,- за мен и за повечето пишещи във форума - исляма в ислямските страни
109
8
 
34
 
! Отговори
qw преди 5 години
Германия не разрешава двойно гражданство. Този господин е роден в Германия, т.е. не би трябвало да има турско гражданство.Защо се снима с президент на чужда държава и го нарича "моят президент"?Не го харесвали като губел, това било расизъм!Ехо, няма футболист който да не е омаскарен в пресата като губи и боготворен като печели. Това е част от професията.Защо все муслита се оплакват от расизъм?Не съм чул сикх, будист или католик да обвинява страната която го е приютила в расизъм.
108
11
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре бе много ми е чудно и двамата гагаузи на снимката са родени я европейски държави, и двамата са получили образованието со в Европа, и двамата са успели защото Европа им е дала основа да се развиват и после - "ерджулан - моят президент" и "подкрепям те......". Щом сте толкова недоволни от расизма в Европа защо и двамата не се откажете от гражданството си и не поискате гражданство от "своя президет". Сменете си парите в турски лири и се преместете някъде в анадола, родете си децата там и толк