Годеницата на Йозил: Гордея се с теб, любов моя!

Винаги ще бъда до теб, написа актрисата и модел Амине Гюлше
Обновена: 24 юли 2018 10:18 | 24 юли 2018 07:55, Красимир Ангелов
219
Годеницата на Йозил: Гордея се с теб, любов моя!
Снимка: Instagram

Темата за отказването на Месут Йозил от националния отбор на Германия и посочените причини за решението продължават да вълнуват Германия и Турция.

Още по темата

"Тежко ми е на сърцето, но след дълги размишления реших, че вече няма да играя за Германия в международни мачове - поне дотогава, докогато все още изпитвам усещането за расизъм и липса на респект", написа халфът на Арсенал в Туитър. Футболистът, който има 92 мача и 23 гола за Бундестима, смята, че Германският футболен съюз (ГФС) и най-вече шефът на този съюз Райнхард Гриндел се отнася зле с него.

Месут получи сериозна подкрепа за решението си в Instagram от своята половинка – актрисата и модел Амине Гюлше, позната у нас от сериала "Сега и завинаги".

"Винаги ще бъда до теб. Гордея се с теб, любов моя", написа 25-годишната красавица, която подобно на Йозил не е родена в Турция, а в Швеция.

Амине е Мис Турция 2014 година, а съвсем скоро се очаква двамата да сключат брак.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
167
4
 
6
 
! Отговори
Българин преди 5 години
И аз се гордея с теб МесутИскам и мойте сънародници емигранти като теб да държат на българската си националност да не се асимилират и за шепа евра да продават и род и родина.Товаа се казва човек с чест и достойнство а не като коментиращите тук според който като ти дават по добра заплата трябва да целуваш краката на западните си господари да се отречеш от родината си и децата ти да се асимилират за да имат повече пари
166
7
 
4
 
! Отговори
Mneee преди 5 години
Чалмата си остава ***, където и да е родена. Германия си е виновна, пусна ги тея кучета в Европа, за да работят без пари и да вдигат т. нар. най-силна икономика в съюза... Кучето си остава куче, дори да е родено при хората! България най-добре знае какво е!
165
8
 
1
 
! Отговори
Султана преди 5 години
Турция се гордей с трбе Йозиле ти си герой.
164
1
 
6
 
! Отговори
до 182 от славянин преди 5 години
Специално футболът наистина е част от ''културата'' - футболистите псуват и храчат по терена, по който се въргалят! Това за такива *** като теб явно е култура!?
163
6
 
12
 
! Отговори
Бг преди 5 години
Абе много докачливи тези амуджи бе , все те обидени пък сега расизъм , ми стойте си в държавата , ама кой ще се *** с немски пари. то голяма показност големи чудеса. И оная , Шведска гражданка ама гадна кадъна . Ами не ставате , винаги гадното турско говори , и затова сте си просто амуджи . Тръгнали да се Европейчат. Ужас.
162
2
 
17
 
! Отговори
nina преди 5 години
#184Абсолютно несъгласна-сравнението на Ердоган с Ататюрк е просто абсурдно.Ататюрк е бил и продължава да бъде прогресивен човек,надминал епохата си с идеите си,докато Ердоган руши всичко,което постигна Ататюрк.Ердоган е ислямизиран фанатизиран нарцисист,лъжец и фалшификатор.Ердоган връща Турция в миналото.Жалко,много жалко е това,което се случва в момента там.
161
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кемал Ататюрк е велик-...Несъмнено е така от дистанцията на времето. Всяка епоха си ражда героите. За началото на миналият век е имало нужда от човек като Кемал.Началото на този век роди Тайип. След век и за него някой ще каже същото като за Кемал.
160
4
 
12
 
! Отговори
nina преди 5 години
#180Кемал Ататюрк е велик-личността,делото му,идеите му..Ердоган е тиранин и мракобесник,който връща Турция назад във вековете.
159
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ритал топка за Германия!!! ''Велик принос'' за ''науката и културата'' на Германия!?.Спортът е част от културата, но ти няма как да го знаеш това защото си мноооого далеч от всякаква култура.
158
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ритал топка за Германия. И Германия му е заплащала за това. Сега не желае да рита и толкова , няма заплата. Нищо не станало толкова , че да се дига такъв шум.
157
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой някога да е чувал някой българин да е направил повече за Германия отколкото Йозил? Не сте, няма и да чуете. Затова шшшшт, тихо там в дупката!
156
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая е от турският сериал Сега и завинагиДа по Еексен дават турски сериалиДва Любов в спешното отделение и Турският сериал Отмъщението Отмъщението е крадлива версия на истинският сериал Отмъщението Те това правят крадат от американските хит сериали и си правят версии и си мислят че някой им гледа простотиите
155
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя Йозил няма да липсва на никой!!!
154
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак *** комплексар четата. Не се бил интегрирал Йозил. Хахаха. Йозил който има над 100 мача за националният отбор и е вкарал десетки гола. Йозил който ги направи световни шампиони през 2014. Колко от вас са се интегрирали колкото него? Милиони сте в Германия.Бедният злобен *** може само да плюе по по-успелите от него. Затова сте на тоя хал- деградирала изчезваща "нация".
153
4
 
4
 
! Отговори
maloumnik преди 5 години
Два много велики герои.
152
1
 
11
 
! Отговори
твърдо срещу пуйките преди 5 години
всичко пуйкистанско да гори
151
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този си нарита германската трудова книжка. Няма нищо, Ердоган ще му издаде нова с полумесец отгоре. Само дето заплатата ще е в обезценяващи се турски лири, а топката от време ще пада във външната тоалетна на бабата на Еминето.
150
5
 
10
 
! Отговори
nina преди 5 години
Вижте снимка на Аминето от Мис Турция 2014 и тази сега-яко е играл скалпела по носовката.Очите й са интересни,но веждите са ужасни.А годеника просто без коментар,*** от всякъде.
149
0
 
18
 
! Отговори
Още една ... преди 5 години
...отлично интегрирана личност се появи!
148
8
 
13
 
! Отговори
To6 преди 5 години
Много обидчив тоя Йозил. Без това напоследък нищо не играе. Неблагодарник