Езикът на тялото ги издава: Дейвид и Виктория без секс?

Цялото семейство цъфна сияещо на корицата на "Vogue"
5 сеп 2018 14:15, Ивета Иванова
23
Езикът на тялото ги издава: Дейвид и Виктория без секс?
Снимка: Reuters

Експерт по езика на тялото смята, че Дейвид и Виктория Бекъм не правят секс, пишат от Mirror.

Семейство Бекъм отново е в светлината на прожекторите, след фотосесията, която направиха специално за септемврийския брой на списание Vogue.

На корицата Виктория позира с четирите деца - Бруклин, Ромео, Круз и Харпър. Д-р Джуди Джеймс твърди, че на снимките, на които присъства и Дейвид, Виктория изглежда отдалечена от него, и стои по-скоро като призрак, а не като човек от плът и кръв. Дори кучето се опитва да избяга от нея, или поне да я игнорира на един от фотосите.
 
Пош Спайс се чувства комфортно, когато бившият футболист не е около нея. Например, на снимката, използвана за корица, тя се усмихва, макар и свенливо. А на фотографиите, на които е сама, не се притеснява да покаже и своята секси страна.
 
"Главната снимка е семейна. Там Виктория е във водещата роля, което означава, че тя е свързващото звено. Дейвид отсъства, но неговото място в традиционната семейна сбирка сякаш е заето от най-големия син. На снимката, на която Дейвид се появява и семейството играе, присъствието на Виктория е като призрачно. Тя се е излегнала на тревата, но погледът ѝ издава сдържаност и отдалеченост, докато децата играят около нея. Дори кучето сякаш я игнорира. Дейвид имитира позицията, която жена му е заела, но гледат в различни посоки и Дейвид се смее, и все едно така се включва в игрите и забавлението на децата".

Още за семейство Бекъм четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
Хах преди 5 години
Няма страшно, Викито не е останала неначесана
18
6
 
5
 
! Отговори
vlady преди 5 години
И двамата трябва да получат подходящи въжета съгласно таблицата от 1913г. Великобритания се нуждае от достойни мъже от ранга на William Marwood, Albert Pierrepoint, Harry Allen.
17
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-великото прецизно центриране в историята на футбола ще си остане това на Дейвид Бекъм! Другото си е техен личен живот и жълтини.
16
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз не се сещам за друга Звездна двойка, която да има толкова дълго време брак и да има 4 деца. Браво на Дейвид и Виктория!
15
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Муахахаххаа..тоя експерт по тялото ако не знае да му кажа, че Виктория винаги си е изглеждала сериозна в присъствието на Бекъм. Това даже е влудяващо секси. Ама откъде да знае тоя папагал дето се има за експерт.
14
1
 
7
 
! Отговори
до 2 преди 5 години
Абе има и хора с философски разбирания. Един живот, една жена, един мъж.
13
0
 
2
 
! Отговори
13 се унизи до 2 преди 5 години
На който му омръзва Афродита, да си живее сам.На мен Аполон никога няма да ми омръзне!
12
6
 
21
 
! Отговори
до 2 преди 5 години
То същото се отнася и за жените.След 5/10 години и повече секс с един и същи мъж,пък бил той и Аполон секса омръзва,разберете го и вие мъжете.
11
0
 
25
 
! Отговори
И аз да кажа преди 5 години
След 5-10 години брак и секс с един и същи мъж, също омръзва....Кой е доволен като му изневеряват??? Има ли някой?
10
0
 
33
 
! Отговори
Колю преди 5 години
То си е тяхна работа.
9
3
 
18
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Как викаше Иван Гявола - е Баце не моа една и съща дъвка да джвакаш толкова години :)
8
0
 
23
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
До Митьо 6О, да, аз също... Викито хваща окото все още... :))) Уважавам ги и двамата, създали са си чудесно семейство, да са живи и здрави! :)
7
2
 
19
 
! Отговори
сс преди 5 години
Гацо Бацов не я ли мандръсаши таз Бекумановца? Не правели секс. Не правят заедно иначе всеки по отделно си прави..
6
13
 
5
 
! Отговори
11111111111 преди 5 години
Бекъм е перфектен! Въпрос на време е да разкара тоя подвижен скелет до себе си.
5
1
 
18
 
! Отговори
Митьо преди 5 години
До ЦецоУважавам до безкрай таланта на Бекъм и с най-голяма готовност ще се отзова на помощ за да си запази брака.Ще се прежаля за тази със змийското излъчване.
4
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А защо въобще трябва да се врем в личните работи на хората? Само ако някой отиде да им свети може да даде експертно мнение. Вземете ги начучете тийновете на нещо, че по цял ден висят на телефоните, а си нямат идея как работят. Пък Бекамови ги оставете.
3
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази и А.Джоли - изключително змийско излъчване. На пръв поглед изглеждат секси и добре, но имам едни подозрения, че нито на Брат Пит нито на Д.Бекъм им е (било) приятно в къщи.
2
29
 
24
 
! Отговори
... преди 5 години
Значи да го кажа на ВСИЧКИ, та белким най-накрая го разберете! СЛЕД 5-10 и нагоре години брак и секс само с една жена ПОВЯРВАЙТЕ МИ ДОРИ ДА Е БОГИНЯТА Афродита И НА КОЙТО И ДА Е МЪЖ ПАК ШЕ МУ ОМРЪЗНЕ! *** тази проста истина някой хора така и не я разбират цял живот и после се питат ЗАЩО така се получи! ЕМИ ЕТО ЗА ТОВА!
1
3
 
23
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
Еми нормално е, след като се е потрудил за четири дечурлига... :)