Стара (певческа) вражда, пукане и мьекане... VIP Brother започна!

17 съквартиранти влязоха в новия сезон на шоуто
11 сеп 2018 08:50, Александър Попов
169

Снимка: VIP Brother

Новият сезон на VIP Brother тръгна очаквано със сериозна заявка за сеири, скандали и вражда. Снощи влязоха 17 съквартиранти, букет от известни, отчаяно търсещи известност, както и някои неизвестни за широката публика герои.

Първи в сезона на женското царство се появи писателят и певец с псевдоним Папи Ханс, който се прочу с готварската си песен. Минути по-късно под прожекторите застана Ваня Костова, която вместо да наблегне на кариера и глас започна да обяснява как напуснала "Тоника" заради "Ева и въобще семейство Найденови, които мие мразят". И сложи малко подправка - Ева правела магии при имами.

Набедената за магьосница също е част от новия сезон, като темата с Ваня Костова тя затвори с: "Не знам". Видимо обаче между двете имаше хладина и не разговаряха въобще в първите минути на шоуто.

Мис Плеймейт Нора Недкова пък видимо ще бъде мишената по оста "знания и интелигентност", а продуцентите дори я направиха президент на общността в Нови хан. Тя даде заявка още на килима пред къщата. На констатацията на Ники Кънчев: "Вероятно много мъже ти падат в краката", тя отговори "Добре съм!".

За вицепрезидент пък бе избран гримьорът Кулагин, като двамата вече имаха скандал в кулинарно шоу.

Недкова, Кулагин и Наско Колев пък ще бъдат отговорни за слуховото ни напрежение с акцента си, който е познат сред аудиторията като "мьекане".

Ричард, който е носител на титлата Мистър София 2018, влезе с най-ясни мотиви - човекът иска да е известен, да го спират по улиците, да се снимат с него и да стане популярен като треньор по фитнес.

Най-силните попадения в каста определено са кулинарката Божана Кацарова, рапърката Диона, която се закани в рими "да пука" всички, които се надуват, а и моделът Розмари – тя е от смесен брак - баща й е германец, а майка й - от Казанлък.

Снимала е в Лондон, Дубай, Маями и Кейптаун. Участвала е в дефилета в седмицата на модата в Милано и в Берлин, но не смята, че е типичен модел, защото няма типичната фигура, изглеждала по-женствена и обичала да яде от всичко.

Със закани и философията, че на жената мястото й е в къщата влезе и бившият затворник и певец Ванко 1. Той се зарече да бойкотира мисии, ако трябва да се облича като жена.

Независимо от напомпаните визитки ще има и участници, които определено няма да са на дневен ред в сюжетната линия на шоуто. Актьорът Веселин Плачков очаква да стане баща до десетина дни и ще чака изгонването си, за да се прибере до съпругата си Мариана Попова.

Половинката на Гала - Стефан, също едва ли ще се превърне в любимец на публиката на шоуто, а двойката Петко Димитров и танцьорката Яна спокойно могат да изпълнят заканата си да се наспят, далеч от децата си. В тази група ще попадне и Мира Добрева, чийто мотиви за участие са повече от неясни.

Лора пък влезе в къщата в Нови хан толкова притеснена, сякаш никога не е виждала камера. Тя се надява на показ да не излезе тъмната й страна, която така и остана скрита засега.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия са гласоподаватели на Гроб.100% !
62
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хлябът поскъпна днес с 20 %. Честито! Гледайде брадъра и не задавайте въпроси!
61
1
 
14
 
! Отговори
Дзъ преди 5 години
губене на време са тези риалита, а като добавим и рекламните блокове - човек може да влезе в нервна криза. Има толкова богат избор от телевизионни канали, че дори не знам на кой номер са ми българските т.нар. национални телевизии....
60
1
 
23
 
! Отговори
Иво- Разград преди 5 години
Простотиите почнаха.
59
1
 
33
 
! Отговори
стамат преди 5 години
Айдеее набутаха *** и отпадъка на България в обора....ама важното е , че се мислят за звезди......сеир да има
58
1
 
9
 
! Отговори
жаго преди 5 години
Отврат! Мене що не ме взеа да дигнат ниво....
57
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-после една тема, по която има пълен консенсус.Амин!
56
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
...Тази телевизия няма ли си мениджър и собственик ? Как може да допускат такава гавра със зрителите? Или само печалбите ги интересуват?...____Имат си и още как.Предаванията по каналите им са тяхно отражение.Нищо че си крият имената и лицата,това което пускат на екран ясно показва бедни духом душици и алчни материални дирници.Затова игнорирам.
55
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** до *** и се наричат звезди и вип. ОМГ.
54
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига вече! Моля спрете тези простотии по телевизията! Такова морално падение на народ едва ли има другаде по света.
53
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Т.нар. *** се казва Геновева, всъщност.
52
1
 
21
 
! Отговори
Селенджър писчърс преди 5 години
Представят:Селяни звИзди в къщата на бай ти брадър. хо хо хо...
51
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да им сложатъ нужникъ на двора на тезъ.
50
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво и трябва на тълпата.... хляб и зрелище. За съжаление българите в България са една тълпа. Ако участниците са представителна извадка от мат'ряла с най-високо качество то наистина края на България е настъпил.
49
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До VictimizedУбедени ли сте в броя на нулите?
48
1
 
25
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Голяма част не съм ги чувал. Все по-трудно стана да намират "VIP". Щом още върви, явно има хора, които го гледат. Тъжно, но очаквано ...
47
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
....когато единствената дума, която можеш да кажеш правилно е името ти......когато жените взеха да приличат на травестити......когато мъжете взеха да приличат на травестити......когато всеки си мисли, че е най- най........когато камерите са насочени към теб, осветяват и грозните ти страни......когато говориш много, а не казваш нищичко......когато повечето хора дали коментар са по-достойни за биг брадър, но осъзнават безсмислието , кича, показността, пошлостта...когато няма смисъл -Т1
46
2
 
25
 
! Отговори
Victimized преди 5 години
Важно изискване за отбора във ВИП Б. е сбора от IQ-то на всички в никакъв случай да не надвишава 500.
45
1
 
19
 
! Отговори
дедо преди 5 години
До 123да кажа моятя версия - това като всеки частен бизнес си има бизнес модел където се търси печалбата. та, има си бюджет който ако се надхвърли, няма печалба...та, имат едни 100 човека каст и по някакъв критерии преговарят за цената с всеки, който склони, участва. и едва ли ще открия топлата вода ако кажа че продуцентите разчитат на слабостта на човека да гледа сеир и да иска да знае какво става под завивките на съседа...и това няма как да го променим, няма :(((
44
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
на изток мйекане, в софия МЕкане.....ако не сте наясно псевдософиянчетата, НЕ СЕ казва "ходиМЕ", "говориМЕ", "ядеМЕ" ....ТОВА Е МЕ-кане, което звучи по-тъпо и от източния говор.....