Красивите българчета: 9-годишна е "Мини мис свят"

Бриана спечели короната на международен конкурс в Солун
Обновена: 2 ное 2018 12:09 | 2 ное 2018 12:00, Анисия Иванова
73

Третокласничка от Варна е най-красивата "Мини мис свят". Въпреки че е само на 9 години, отличието ѝ идва след завоювани 50 златни медала, 3 сребърни, 3 бронзови и много купи.

Това е 9-годишната варненка Бриана Петрова. Тя спечели златната корона на международен конкурс в Солун. Надпреварата е продължила 7 дни и е включвала запознаване с участниците и с журито, интервю, показване на талант, дефиле и награждаване.

Освен с красота, малката Бриана печели симпатии и с многобройните странични занимания, които съвместява заедно с училището. От 4-годишна започва да свири на пиано, участва в много национални и международни конкурси.

Учителката ѝ по пиано споделя пред камерата на Bulgaria ON AIR, че Бриана прави всичко с любов и има голямо сърце. Именно с това, според нея, е спечелила и журито в Гърция.

Мечтата на малката красавица обаче е да стане актриса. Дотогава си пожелава успехи във всичко, с което се занимава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
3
 
32
 
! Отговори
Джамал Шлонга преди 5 години
Перфектно - след 10 години момчетата ще й се изпръскват в личицето и ще яде саламусвара. Майка й и татко й да бяха направили още 2-3 такива принцески.
54
0
 
40
 
! Отговори
По улиците преди 5 години
може да срещнете и мнооогоооо по-хубави деца от нея. Дано не се превърне в поредната кифла!
53
3
 
38
 
! Отговори
педофилия преди 5 години
щяхме да се радваме ако беше се представила добре не по красота,а по ум някакви знания,някакви постижения,а то ,,маниери на ***,, от фолк ,,мини мис свят,, рибките насила ли кълват,или кои не слушат,сексуализацията на деца е лудост
52
11
 
36
 
! Отговори
Радвайте се, бе! преди 5 години
РАДВАЙТЕ СЕ, ЧЕ НАШЕ ДЕТЕ Е СПЕЧЕЛИЛО СВЕТОВНА ТИТЛА!Каква педофилия, какво душевно осакатяване, какви пет лева?Кой ви е казал, че това дете ще тръгне по лош път? Стига с тези болни фантазии, моля ви!Защо не предположите, че момичето ще порасне като умна и свястна млада жена, която ще създаде стабилно семейство и ще съумее да бъде полезна на България?
51
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
нали искахте демокациязападни ценностиумни и красивиза другите грозни и тъпикресливи и уж болни на Любо Пенев супаатаа
50
0
 
40
 
! Отговори
SS преди 5 години
Аааа бъдещата Бриана Банкс ...
49
2
 
46
 
! Отговори
Дисциплинатор преди 5 години
Защо промотирате педофилски инциативи? СРАМ!
48
0
 
49
 
! Отговори
Ястреб Османлията преди 5 години
Мамо мамо мила мамо! Не само вече и съсипахте психологията на това дете, но си го запишете някъде до няколко години най-много това дете ще започне да се вози в много луксозни коли на много богати чичковци! Преди да стигне до 20 животът и ще е вече съсипан! Пепел ми на езика ... ууупс ... пръстите, и дано да греша, но ...Хора, вардете си децата и си помислите какви искате да станат в живота - светована красавица със съсипан живот, или обикновена красавица с лъчезарна усмивка през целия си живот!
47
0
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оставете децата на мира с детските им игри и мечти. Спрете с тези глупости.
46
8
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 53Няма грозни деца - има родители и учители, които не знаят как да ги поощрят да бъдат хубави.
45
5
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ужасно е да го кажа, но това дете е откровено грозно!Не знам какви са критериите за красота, но ако пък наистина е толкова талантливо да свири на пиано - адмирации...
44
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДО 50Възприемам Майката на Анастасия Княжева като Родител тя и Помощник за сбъдване на Мечта. Нищо общо с "Ръководителката" тя и "Хендлър" на Бриана Петрова от Варна. Да накичиш едно 9-годишно даровито момиченце с Трикольорът и Венецът на България и да го червосаш като Лолитка е признак за болна Амбиция, не за Родолюбие. Майката да се заинтересува какво означава думата "Талант" първо, за да не си продава детето по този безсрамен начин. Имаме си дума за "талант" - ДАР.
43
3
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За съжаление детето Дори не е хубаво , с тез криви зъби и грозни очета .- кви медали,кви купи ? - провинциална комплексарщина !
42
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За най - красивото дете на света е признато едно русначе момиченце, което се казва Анастасия Княжева и има около милион последователи в Инстаграм. Тя е фотомодел с международен медиджмънт и наистина е много красива и излъчва детска невинност и чистота. Снимките й са много естетски. Майка й започва да я снима на 3 год и качва в мрежите. Но скоро видях в ютюб това ангелче, по-красиво и умно същество просто няма -жива кукла!!! Само че името му е българско Мирослава, фамилията румънска , то говори руски, а живее в Малта?!!: )https://m.youtube/watch?v=7sTwLu0X1jk&t=628s
41
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Бългееерия единственото свястно нещо били децата, защото само тях българите не правели с ръцете си.
40
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 47 ДодоДа причиняваш на едно дете или девойка, и юноша душевно и физическо "секцио" във възраст когато то е още неориентирано душевно и физически е меко казано Престъпление срещу Личността. Трябва да се намери Решение да спре порочната практика да бъдат "изнасилвани" хората от най-ранна възраст, защото е противоЧовешко да разцепиш още незрелият плод, за да му извадиш семките и да си мислиш, че те са годни за посев и добър урожай. ПедоФИЛИЯТА е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Овъзмездявано Незабавно.
39
13
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Aбе я си пийте хаповете, тук пак само душевно болни аман от този сайт
38
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мда, Първо е Обходимо да съберем прачетата от Вавилонската Кула, чиито архетипи са "Дяволското огледало" на Ханс Кристиян Андерсен и ИТ езиците, за да можем да си припомним Езикът Свещен НА Нашите ДЕДИ. Едва тогава Дискусиите ще приидобият вид на изглед като Разговори и Беседи. До тогава ще си играем на +и - до 8. 9 години са много важна възраст за ИЗлитане на духът от "Огледалният свят". КE ПИТА?
37
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези конкурси илюстрират перверзията се шири из обществото.
36
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 44Редакторът си е много в час даже. Оставил е редакцията на самоуправление, за да се видим колко струваме. :))))))))