Къщата на Големия брат тръпне: Бременна ли е Златка?

Плеймейтката си прави среднощни тестове в тоалетната
Обновена: 4 дек 2018 14:02 | 4 дек 2018 13:37, Иванка Гъркова
91
Къщата на Големия брат тръпне: Бременна ли е Златка?
Facebook

Бременна ли е Златка Райкова? Този въпрос си зададоха снощи съквартирантите в къщата, след като Big Brother обяви пред всички, че плеймейтката е поискала да си направи тест за бременност. Така закъснението на цикъла ѝ с 4 дни стана достояние на цяла България. 

След като половинката на Благой Георгиев получи дългоочакваните тестове за бременност в изповедалнята, тя веднага отиде в тоалетната, за да ги използва. "Сигурно е от стрес", каза тя и изтъкна, че е помолила за конфиденциалност.
 
"Отивай, това са хубави работи", каза Станимир Гъмов и заедно със съквартирантите започна да обсъжда, че е нормално двойката да иска деца.
 
"Скофтих работата", каза от тоалетната Златка, а жените се втурнаха да ѝ помагат. Те ѝ прочетоха надълго и нашироко ръководството за употреба, тъй като дали заради съквартирантите или заради това, че преди не е ползвала подобни тестове, приятелката на Благо не бе сигурна дали е уринирала на правилното място.
 
След като Димитрова сподели, че първият тест най-вероятно е невалиден, Албена Вулева, Джулиана Гани и Никита Джонсън я насърчиха да пие вода и да пробва с друг тест след известно време.
 
Докато жените бяха в тоалетната, мъжете бяха в трепетно очакване в хола на къщата. Новината, че Златка може да е бременна провокира дискусия. Гъмов сподели личен опит за зачеването на деца, а Лош МС коментира, че винаги е бил готов да стане баща. От друга страна Благой стоеше срещу тях и се чудеше какво да каже.
 
"Златка не е получавала пръстен само в "Бразди", "Де да беше така, напиваш се с вода и о, чудо, бременна съм ...", написаха много зрители в социалните мрежи и изразиха съмнения, че притесненията на красавицата са просто сценарий.
 
Припомняме, че още преди Златка и Благо да влязат в риалити формата, се заговори, че русокоската е бременна. По-късно тя отрече информацията в ефир, но уточни, че би искала да роди дете на Георгиев. Той от своя страна ѝ е приготвил годежен пръстен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако беше си извадила цигарата от устата поне за ден, да й повярва човек, че се съмнява, че може и да е бременна...А сега е пределно ясно че всичко е за едни пари и "в името на шоуто"... то пък и шоуто едно...
68
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това с теста беше толкова гнусно,че имах чувството,че всички брадъри ще се наврат в тоалетната с нея,за да и помагат.Шоуто успява да измъкне от участниците почти всичко за личния им живот и характерите им,но има неща,които са твърде лични и интимни и трябва да останат такива.
67
0
 
39
 
! Отговори
Сержант преди 5 години
Тези простотии трябва да се забранят със закон
66
1
 
26
 
! Отговори
Готино преди 5 години
Да заченеш за шоуто...(хонорар)
65
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Златка общата едва ли цели да забременее, защото после не може да работи. Из и-нет е пълно с линкове за клип към предното й участие с бивше гадже, когато пак обявява бременност. Момичето драпа да стигне до края, явно й се плаща на седмица и държи да е ит последните.
64
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само ми кажете с кого не е спала Златиту?
63
0
 
20
 
! Отговори
Lina преди 5 години
Ахххх, каква лИбоФ, какво чудо. Ей сега очаквам жоро игнатов от "съдебен спор" да попита " а от кой е детето" ?
62
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Свърши Благо парите и сега със Златка ще направят всичко във Брадъра да изкарат колкото могат повече.Не може да си вземе дрехите от Русия,да защото го чака РУСКАТА МАФИЯ .
61
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ако това намазано нещо е бременно, нямаше да прецака 2 теста
60
0
 
21
 
! Отговори
mery преди 5 години
Колкото и беше годежа, толкова ще е и бременоста! За да е популярна е готова на всичко вече!
59
0
 
34
 
! Отговори
:) преди 5 години
Това на снимката без мазилка и шпакловка е като спаружен картоф презимувал на полето.И останалите скубли в Шит къщата са същите.
58
1
 
15
 
! Отговори
от мен преди 5 години
Блещи са към пукъл !
57
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Честито на Уагабунгата,а той ли е бащата?
56
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази само като я гледам и ми се полира мозъка моменталически. Много ви мола, не ни занимавайте с тези недоразумения!
55
0
 
27
 
! Отговори
Айше Мусайбе преди 5 години
Питам аз , докога в родината ни башина ше вилнее таз Биг Простащина???!!!!
54
0
 
22
 
! Отговори
Komentator преди 5 години
Прочетоха и указанията за ползване на теста!!! Според мен тя Златка ги е писала
53
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Mnogo prosta s tikove jena 4uda sa na majete koito sa bili s neja kakvo da si govoreli nikita e nai inteligentna vapreki 4e ustata silikona botoksa ne sa i ka4estveni a ruskinjata vuleva kato maika di grosna i nahalna eftino predavane sa bg ok
52
1
 
17
 
! Отговори
с преди 5 години
Уруд
51
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
стойко излезна снощи
50
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лош МС?