Нури изхвърли патриота Георги от "Фермата" след три битки

На 16 декември ще стане ясен победителят в шоуто
11 дек 2018 15:45, Александър Попов
117
Нури изхвърли патриота Георги от "Фермата" след три битки
Снимка: Фермата

Младият ИТ специалист Георги Янков не успя да сбъдне мечтата си да спечели "Фермата" и отпадна на косъм от финалните битки в шоуто.

Той бе елиминиран в битка от Стефан Семерджиев - Нури, след като двамата бяха номинирани служебно на двубоя. Досега те двамата нито един път не бяха излизали на арената през изминалите три месеца.

Георги и Нури изиграха три битки, като в две от тях Нури се изяви като по-бърз, методичен и съобразителен, и успя да защити мястото си в шоуто и да направи крачка напред към финала.

На сбогуване с фермерите Георги коментира, че се надява да се е представил като достоен играч и българин.

"Трудно е да губиш нещо толкова голямо. "Фермата" ми даде да разбера, че не е лесно да се бориш, когато ръката на жена ти не е на рамото ти, когато дъщеря ти не е с теб", коментира през сълзи Георги.

Георги си изгради образ на патриот, който мечтае родителите му да се върнат в България. Благодарение на екипа на шоуто ИТ специалистът успя да се срещне очи в очи с баща си, който пристигна от Германия, за да се види със сина си в стопанството.

След този разговор Георги постигна една дълго чакана победа – да прости и да се сдобри с татко си.

На 16 декември четирима финалисти – две жени и двама мъже, ще влязат във финален сблъсък за зрителския вот и голямата награда от 100 000 лева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българина само знае да злобее!
20
13
 
12
 
! Отговори
BG преди 5 години
До KOKOДумата е Иго, не робство и да КЛАНЕ е имало. Прочети и за баташкото клане, прочети и за атентатите на групата на Доган през 20век, прочети книгата Под Игото.... ако ти изнася... и тогава говори за присъствие.
19
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Патрееоти като IT Герги са преследвани и опандизвани в цивилизования свят заради насаждане на религиозна и етническа омраза !
18
9
 
26
 
! Отговори
KOKO преди 5 години
Къде по света сте виждали Роби да имат имущество? Замислете се над етимологията на думата Роб. Всъщност защо държим на това робство толкова много? Какво печелим от това? Гордеем се, че сме били роби? Как да бъдеш свободен сега, след като най - голямата ти национална гордост е робството! Не го разбирам това.
17
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 8Малкото брадве беше бая по голяма от чикийката с която Георги сечеше.
16
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 8Точно това му беше предимството.
15
5
 
16
 
! Отговори
KOKO преди 5 години
Да, имало е клане първите 150г. След това нещата са улегнали. Да, имало е робство в империята но това са много малко хора довеждани предимно от Намибия и са обслужвали сарая. Как може да говорим за робство при условие, че имаш право на собственост, признава се националността ти /запознайте се с миллетската система в империята/, имаш право да проповядваш религията си. Знаете ли колко български фамилии са а излезли от "робството" доста по - богати, от колкото са влезли!? И на последно място ....
14
0
 
2
 
! Отговори
до анонимен "фа преди 5 години
Ама я си гледайте работата,тениска на таам еди къв си както наричаш вярванията и религията,това не е ли същото "патриотизъма"или Вие сте вярващи само в определени дни,дати
13
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Освирепелия зло.бар Георги продължи да забива пирони след развятото знаме от Нури .
12
11
 
15
 
! Отговори
BG преди 5 години
Нури е типичният пример как историята се подменя и българите мюсюлмани вече са с ясното създание, че не е имало османско иго, а просто присъствие. Жалкото е, че след 50г. и нашите деца ще мислят същото. Съжителство има сега в 21 век. През вековете преди освобождението е имало клане на християните и това трябва да се знае от ВСИЧКИ, независимо от религията. За съжаление арабскабското нашествие и християнското гостоприемство и алчноста за евтина работна ръка позволиха Европа да бъде съсипана.
11
3
 
13
 
! Отговори
До 8 преди 5 години
Не почна направо с голямата брадва. Първите 2 дървета ги съсече с малко брадве.
10
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Злобата беше победена .
9
11
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази земя е за всички !!! Религия ,пол , раса не ни разделят , те са интимности и лични !!! Това ни е пожелал Левски с неговите свещени думи !!!Дано са малко ТЕЗИ ГЬОРГЬОВЦИ , срам за човешкия род !!!!
8
13
 
12
 
! Отговори
иванов преди 5 години
Втората игра не беше равнопоставена .Нури си счупи брадвето ,което изкопа, и започна да сече направо с голяма брадва.
7
17
 
13
 
! Отговори
the Ghost преди 5 години
И за съжаление Нури ще спечели вота на зрителите ( на онези, с арабските имена), така, както НЕетническата им партия обира 100% вота не електората при избори, а ние се делим на сини, червени, *** ....
6
1
 
26
 
! Отговори
Някой преди 5 години
Абе как така никой не можа да се опре на помака?! Иначе Георги на приказки беше много добър,ама на действие го би един човек с 20 години по-дърт! Тази година в предаването има много слаби играчи!
5
6
 
24
 
! Отговори
redordead преди 5 години
Аллах акбар просто означава Бог е велик, както евентуално на английски би било Год ис грейт...трите религии - юдаизъм, християнство и ислям, почитат един и същ Бог - старозаветният Йехова, просто интерпретациите на неговите завети, заповеди и действия на пророците са различни.Та, можеш просто да научиш децата да си не просто да гледат разни глупости в ютюб, а да мислят.
4
28
 
28
 
! Отговори
Ck преди 5 години
Разочаровах се че Нури победи, но истинското разочарование дойде когато видях във FB колко много хора подкрепят човек, който казва :-аз съм ръката на Алах-за тебе господарю мой-ти ме водиш господарю...и т.нМоже и да греша, но преди такива хора ги наричаха фанатици, а сега виждам как половин България ги подкрепя.Какво се случва по дяволите ...?!
3
25
 
29
 
! Отговори
Булгар преди 5 години
Исторически римейк на събитията беше дуела между двамата. Докато ГолЯмия патриот се мислеше за велик, османлията ковеше победа след победа. Нито фланелката с националистически мотиви му помогна, нито и купищата злоба изказани по адрес на друговерците. Половин часова битка преразказана в 500 години история. Единия докато на думи се правеше на велик, то другия си беше просто велик. Браво на Нури!!!
2
29
 
37
 
! Отговори
Ксено преди 5 години
Нури няма място в българско предаване. Не може децата ми да гледат как някой спомената многократно реплики като "Ал.ах акбар". Утре ще седнат на компютър, ще погледнат в нета какво означава и ще видят видеа с екзекуции...

Спонсорирани публикации