Люта битка за насъщния на старта на "Фермата"

Хомофоб и гей ще се борят за оставане в шоуто
22
Люта битка за насъщния на старта на "Фермата"
Снимка: Фермата

Люта битка за насъщния видяха зрителите на старта на петия сезон на "Фермата" тази вечер. Разделените на чорбаджии и сиромаси в новия сезон участници се впрегнаха в щафетно състезание по плуване, за да заслужат храната си през първата седмица в шоуто. Всеки отбор излъчи по четирима представители, които да тестват силите си в ледените води на язовира.

Честта на богатите защитиха спортистът Сами Хоссни, контузената в коляното архитектка Кристияна Брънзалова, английската възпитаничка Елизабет Илчева и собственикът на агенция за недвижими имоти Митко Калайджиев.

За насъщния на бедните се бориха маникюристката Силвия, младата фотографка Велислава, военният Станислав и автомонтьорът Краси.

Състезанието стартира със завидна предина за сиромасите, но в последния възможен момент бившият национал по плуване Сами Хоссни обърна играта и задмина Станислав като торпедо. Така чорбаджиите се запътиха към първата си седмица във "Фермата" с шест кошници със скъпи продукти, сред които алкохол, шоколад, ядки и сьомга. Съседите им от своя страна започват приключението си в пети сезон на шоуто с класическа трапеза за сиромаси, включваща боб, ориз и леща.

"Фермата: Нов свят" стартира с 21 участници, разделени в два отбора и две напълно автономни стопанства, между които има триметрова стена, символи на разединението.

Преди да се наложи да плуват като олимпийски шампиони за правото да се нахранят прилично през първата седмица от престоя си в шоуто, сиромаси и чорбаджии бяха сюрпризирани и от новината за първи дуел. За място във "Фермата" ще се борят хомофобът Иван Милин и балканският шампион по културизъм Тихомир Рангелов, който е открит гей.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
12
 
! Отговори
Картофчо преди 4 години
До АнонименНарода отдавна не гледа тези неща, както се вижда и от коментарите по-долу.Даже шоуто на парламента му идва в повече! :)))
17
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Иван и Андрей станаха милионери от простотията на техните предавания, но и от простотията навсички фенове на т.н. ферма. Ето това е народа иска хляб и зрелища.
16
1
 
12
 
! Отговори
Картофчо преди 4 години
Отдавна не грледам простотии!Чудя се защо хабят мястото на сайта и си рискуват рейтинга да публикуват такива статии за такава простотия. Па макар и да им плащат за публикацията, трябва все пак да уважават читателите си!
15
0
 
13
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Дали бъркам,ама всички разведени бе ! Парясници...
14
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По-добре да гледам Кардашиянс отколкото разните му ферми
13
2
 
12
 
! Отговори
Ибн Ебн ал Тузар преди 4 години
Трябва работа ! Опонентите вместо да си оправят покрива преди приближаващата буря,обсъждаха ,че и без пари били щастливи ! Като са щастливи ,чий го дирят в този формат ?! Той е за пари ! Щастието е ,,На кафе,, при Гала...
12
0
 
36
 
! Отговори
Ибн ебн ал кравар преди 4 години
Мутри, *** и пенсионери ще се учат по телевизията да забиват пирони и цепят дърва. Чудо.
11
1
 
20
 
! Отговори
Mudyu преди 4 години
Тва няма нищо общо с реалният живот, камоли ферма. Миналата година гледах, нагласена работа. Ако забиеш 300 пирона за минута и си фермер годината, ок ?!?
10
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Таз на снимката бая ,,ферма'' извади.
9
2
 
36
 
! Отговори
mn преди 4 години
Риалита не гледам вече няколко години и да ви кажа нямам чувството, че съм пропуснал нещо съществено.
8
15
 
2
 
! Отговори
ert преди 4 години
като е тъпня, кое предаване е по-добро
7
2
 
23
 
! Отговори
Брат Пит преди 4 години
Още ли си губите времето с такива тъпни?!И всички подобни на тях?!
6
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
КЛОЗЕТНА ТЕЛЕВИЗИЯ!!!
5
3
 
30
 
! Отговори
Гошо преди 4 години
До номер 3.Ако си бяхте пуснали един друг канал щяхте да видите много по-тъпо... Махнали били брадъра, а пак събрали една тумба *** по някакви острови.. Игри на волята ли как се казва, то трябва верно желязна Воля да имаш да ги гледаш тези тъпотии.
4
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стигнаха дъното с някои от участниците
3
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-*** предаване.
2
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тъпня! Установих го слуд третата минута след което смених канала, но не с конкурентната телевизия понеже там пък даваха тъпня на квадрат.
1
3
 
30
 
! Отговори
Lol преди 4 години
Скука