"'Мисис България Свят"' с кауза за толерантността

Моника Минкова и Мариана Маринова в студиото на "България сутрин"
16 ное 2020 10:06, Красимир Ангелов
38

"Мисис България Свят" Моника Минкова, която е майка на момчета на 3 и 7 години, избра за своя кауза затвърждаването на толерантността като наше качество.

"Всичко е свързано с възпитанието на детето още в ранна детска възраст. Обяснила съм им по най-добрия начин, че хората трябва да се възприемат каквито са", посочи тя в студиото на "България сутрин".

Организаторът на конкурса - Мариана Маринова, обясни за зрителите на Bulgaria ON AIR
, че всяка година мислят по различни каузи, тъй като по думите ѝ смисълът на един конкурс е нещото, което го обединява.

"Използваме конкурса като платформа, за да може да прекараме наши прекрасни идеи и да стигнат те до повече хора. Толерантността е тема, която мен лично много ме вълнува. "Мисис България" не е конкурс за модели, ние от тях няма да правим манекенки. Това са жени, които са показали, че са успели", коментира тя.

Според Маринова не сме толерантни и с времето сме станали все по-лоши, неразбиращи и отричащи. Тя е категорична, че трябва да сме готови да приемем с разбиране и уважение различното.

"Кои сме ние да определяме кой колко ще си сложи и как така някой ще каже: Това не ти е естетическо", отговори Маринова, запитана за все повечето естетически корекции, на които залагат българките.

А Моника Минкова, която работи като фризьор в собствен салон за красота, е на мнение, че повечето момичета искат да направят подобрения по себе си. Повечето филъри пък били поставяни за освежаване и хидратация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ФактКакво означава ПП?
17
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами да, как няма да са за толерантността след като в лицата и двете са като транссексуални мъже. Явно подготвят почвата за да се разкрият.
16
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Красимир трие коментари ! според него тея чалгарки са фактор и величия в обществото !точно вулгарни плейметки - повръща ми се като ги гледам .Вие дето им давате думата сте виновни за тоталното Опростачване и Деградация !
15
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наше право е да харесваме или мразим който ние преценим! Защо трябва да харесвам гейове или други ненорманици, защо трябва да ги величая по сигнал? Аз лично мразя парадиращи гейове, не съм тръгнал да ги бия или убивам, но не желая да имам нищо общо с тях. Смятам че това е мое право като свободен човек и не ми дреме какви простотии ръсят разни розови кухи ***.
14
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Всичко е свързано с възпитанието на детето още в ранна детска възраст. Обяснила съм им по най-добрия начин, че хората трябва да се възприемат каквито са"...Тоест, ако някой е "нетолерантен", трябва да го приемем какъвто е? О, не не не, трябва да му обясняваме и досаждаме постоянно.
13
1
 
19
 
! Отговори
бекането преди 3 години
аз мойте деца ги уча да мразят мързеливите черняци, ***, араби и други. Да не са толерантни към лгбт и други болни индивиди рекламиращи се за толерантни. Престанете да ни налагате джендърската си политика и геноцида над белия хетеросексуален християнин. Вече и в швеция *** и мюсюлманите поругават християнските храмове. Престанете
12
0
 
23
 
! Отговори
123 преди 3 години
Като ги гледам и тия, конкурсът да се прекръсти на "Мис джуки" и няма да има критики.
11
0
 
17
 
! Отговори
Някой преди 3 години
До пияница мистикДа, но сега ако поиска - С една целувка може да отпуши сифона в банята.
10
0
 
23
 
! Отговори
Естет преди 3 години
По-грозни нямаше ли?
9
1
 
21
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Държавата се напълни с много ПП и ЛГБТ, които се изживяват като някакъв фактор, и си мислят, че светът се върти около тях!
8
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Би било хубаво да поработи над толерантността към личното мнение и позиция на хората около нея, а не да се бори активно, за да принуди всички да мислят като нея.
7
0
 
17
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Тази червенокосата ако не си беше надула джуките щеше да е по-хубава
6
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А толерантност към масовия човек кога? Или толерантност само в едната посока? Сиреч всички сме длъжни да търпим нетолерантния джендърски вой, но кажем ли дума на обратно веднага ни се налепят етикети и ставаме като коледни елхички?
5
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бланкетната толерантност е индикация за липса на ценностна система. Хората следва да толерират нещата в които вярват и одобряват. Алтернативата ще е дълбок морален релативизъм в който няма правилно и грешно поведение, нито каквато и да е обществена спойка. Какво би те свързало с диаметрално противоположни на теб хора ? Защо би плащал данъци, участвал в гражданси организации и обществото като цяло, ако то ще е изградено от индивиди, чиято единствена обща черта е толерантността ?
4
1
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
На фона на пандемията, показването на миски и тела е направо трагикомично! Хората умират, не им пука за красавици, за напълнени джуки, с маски отгоре! Не им пука за вашите статии, за наконтените водещи в телевизиите, които преливат цял ден от пусто в празно, за разните риалити шоута, пак с водещи, които се пъчат да ни покажат нещо, но и те незнаят какво! Ценностната система ни е изкривена, но природата ще ни върне в правия път!
3
0
 
19
 
! Отговори
Тия миски преди 3 години
по обем на силикона ли ги избират. Те могат да бъдат обичани само a tergo или с възглавница върху лицето.
2
3
 
21
 
! Отговори
Аман преди 3 години
Ай стига с тая толерантност, ***? Толерантност към гайки с обърнати резби, към ***, и към всякакви други извратени болни мозъци! Наглост и глупост! Мерзост! Гнусотия!
1
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А МИСТЪР БЪЛГАРИЯ ЗАПАДНИ БАЛКАНИ КАКВО РЕЧЕ ОТ ДЖИПКАТА?