Шеф Михалчев обядва с остатъци от MasterChef

Кулинарят омете едно от ястията-победители
50
Шеф Михалчев обядва с остатъци от MasterChef
Снимка: MasterChef

Вълчи глад погна шеф Петър Михалчев на дългите кастинги за MasterChef. Вместо да седи с празен стомах, татуираният готвач се нахвърли върху остатъците в чиниите на кандидатите за голямата надпревара в кулинарното шоу.

Михалчев, който е майстор на японската кухня и ценител на азиатския вкус, омете купичка с маринована сьомга, бързо окислено червено зеле, едамаме и авокадо. Ястието, което е дело на една от одобрените участнички - омъжената за тайландец Цветелина Томиъм, той излапа седнал на земята, точно както правят на Изток, и доволно се облиза.

Само преди десет дни Шеф Михалчев стана първият българин посланик на добра воля за популяризиране на японска кухня. Според него на българина му трябва съвсем малко, за да се докосне до умами - петия вкус, характерен за японската кухня. Повече от 20 години той изпитва истинска кулинарна любов към японската кухня.

През този сезон на MasterChef вкусните ястия от Изтока ще предизвикват уменията и въображението на кандидатите за кулинарна слава.


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
Баби преди 2 седмици
Шеф Михалчев е супер!
С чувство за хумор и професионалист !
С кеф го гледам.
26
3
 
3
 
! Отговори
Щерю преди 1 месец
- Муфти, а-а?!
25
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И това предаване превърнахте в баш бай Брадър.
24
1
 
14
 
! Отговори
Стига глупости! преди 1 месец
Когато гледате, поне малко слушайте! Той просто седна и попита момчето, „ Нали така се яде това ястие, седнал" и момчето отговори "да"! Нито чули, нито разбрали и оплюхте човека!
23
1
 
13
 
! Отговори
Респект преди 1 месец
Добър готвач е само Уважение за него.
22
0
 
7
 
! Отговори
Абе пак да питам: преди 1 месец
Защо от тази невинна "публикация" са изтрити 50 % от коментарите? Къде видяхте език на омразата? Нали само това е основание да се трие... Или има и друга причина? А, сетих се - може да е в негодуванието на част от читателите за нивото на сайта и за стилистиката на "журналистите" които драскат в него.
21
1
 
12
 
! Отговори
Г-н Попов, преди 1 месец
Ако не бях гледала епизода щях да си помисля, че Шеф Михалчев е клошар и ходи на кастинги само за да се нахрани. Особено ме впечатли моментът, в който той изяжда остатъците в чиниите и, след като омита купичката, сяда на земята и я излапва??? Да не би да правите репортаж за глада в Сомалия?
20
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Като им познавам стила сигурно първо е оплюл ястието и е обидил готвача по характерния за концепцията на предаването грозен начин и след снимките се е нахвърлил да го изяде.
19
2
 
18
 
! Отговори
Триете, ама пак ще преди 1 месец
напиша: според Ал. Попов, Шеф Михалчев бил погнат от вълчи глад, нахвърлил се върху остатъците в чиниите и омел купичка с маринована сьомга. После седнал на земята, излапал я и доволно се облизал... Попов, имай уважение към този, за когото пишеш - той е професионалист, за разлика от теб! А ти ни поднасяш остатъци от "журнализъм" и смяташ, че ние трябва да се възхищаваме на твоята помия. Що не си потърсиш друго поприще?
18
1
 
7
 
! Отговори
Ива преди 1 месец
ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА БЪЛВАТЕ...АМА КАРАЙ
ТОВА Е УВАЖЕНИЕ КЪМ УЧАСТНИКА...
17
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма лошо. Не бива да се хвърля.
16
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ТОВА НЕ Е ВЯРНО!!!!!! На тази снимка той дегустира приготвеното на един от участниците и просто приклекна да се направи на интересен.Дрън дрън.
15
1
 
7
 
! Отговори
анти диема преди 1 месец
Страшно важна и интересна новина.
14
3
 
7
 
! Отговори
трън преди 1 месец
До Тони

И мен ме кефи чувството му за хумор. Другият е опериран тотално от чувство за хумор, а булята "шеф" е *** като хралупа
13
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И какъв е проблемът? Да не би да е по-добре цялата тази храна да се изхвърли, а шефът да си купи сандвич от Макдоналдс?
12
21
 
9
 
! Отговори
кескьосе преди 1 месец
На кого е шеф тоя? Шеф ли е, готвач ли е, шеф на готвачите, готвач на шефовете - кое? С тия татуировки не бих искал да ми поднесе менюто.
11
11
 
5
 
! Отговори
Баш майстора преди 1 месец
Аве циркаджи колкото искаш !
10
18
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не мога да го гледам това предаване, включително разните им "шеф" некой си там, особено тоя татуирания! И да е имало някаква идея, те така са успели да принизят и опpостaчат всичко, че ми се пoвpъща като ги гледам. Всичките им "шеги" са отвратителна гавра и с участниците, и с интелекта на зрителите! За съжаление всички наши предавания са така и затова български предавания не гледам от години.
9
8
 
33
 
! Отговори
Пук преди 1 месец
"Шеф" е английската дума за готвач, но комплексарите от тази професия предпочитат да я използват, за да се чувстват по-важни. Забавно е как пред камерата се правят, че уж уважат българските традиционни ястия, а в същото време дори ги е срам от българската дума "готвач". По аналогичен начин можем да наричаме шивачките "дресмейкърки" - ей така, за повече авторитет.
8
23
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя ако е готвач ...то аз съм министър )да ли има татуировки на задницата ,самочуствие безпокритие