Джон Гудман изпраща 2021 г. в отлична форма

Актьорът отслабна доста и продължава да се храни здравословно
Обновена: 12 дек 2021 19:24 | 12 дек 2021 19:23, Иванка Гъркова
6
Джон Гудман изпраща 2021 г. в отлична форма
Getty/БГНЕС

Кой е мъжът със сини дънки и оранжев пуловер, до когото позира Пийт Дейвидсън? Наскоро младият комик се разходи по червения килим за премиерата на The Freak Brothers, а край него бе друг голям талант, известен със своите шеги – Джон Гудман. Той продължава да отслабва и направо не можем да го познаем!

„Исках да живея по-добре“
 
Джон играе Фред Флинстоун, който обича да си похапва огромни кокали с месо. Когато получава ролята, казват, че няма по-едър мъж, който да се доближи максимално до образа му. След това сме го гледали в „Тиха нощ, луда нощ“, „Комарджията“, „Бартън Финк“, „Всемогъщият Евън“, „Пазители на наследството“ и още много други филми. Навсякъде той е като канара, докато днес може да се каже, че вместо дрехи с размер 3XL, той е стигнал поне XL, което си е голямо постижение и зад него се крие специален режим.
 
„Необходима е много творческа енергия, за да седнеш на дупето си и да разбереш какво ще ядеш след това … Исках да живея по-добре“, казва Гудман, който в един момент решава, че трябва да се раздели с килограмите и да помисли за своето здраве.
 
Не всички знаят, но звездата иска да започне своята трансформация още през 2007 г. Тогава се подлага на диета и сваля килограми, но след това се отпуска и получава йо йо ефект. Това го кара да се обърне към специалист, който да му изготви програма.
 
Джон започва да работи с инструктора Мак Чилстоун, който е тренирал и самата Серина Уилямс. Той го кара да спортува шест дни в седмицата и му помага да изключи захарта от менюто.
 
Още за диетата на Джон Гудман ще откриете в материала на Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 2 години
Абе в кой филм играеше гадняр и на финала сттеляше с машина за тенис топки по едно момче на стадиона?
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За мен винаги ще си остане Уолтър Собчак - жестока роля.
3
0
 
5
 
! Отговори
ля ля преди 2 години
браво на такива хора! трябва всички заедно да се откажем от пластмасовите и опаковачните храни и тогава ще видят те красавци - собственици на талашитени фабрики! заедно хора заедно!
2
10
 
4
 
! Отговори
Сетил се преди 2 години
На стари години цял живот е бил дебело ,най-вероятно са му казали, че ако не заслабне ще го сполети болест!
1
12
 
1
 
! Отговори
Местанчев преди 2 години
И тук преместих...

Спонсорирани публикации