Ема Корин призна, че е небинарна

Актрисата говори открито за своята сексуалност
86
Ема Корин призна, че е небинарна
БГНЕС

Ема Корин говори открито за пола и сексуалността си. 

В интервю за Vogue, актрисата, която вече се представя с определенията те/тях, разказва за приемането на себе си докато живее и работи в Холивуд. Първоначално Корин обяви пред феновете, че е небинарна само чрез промяна на определенията си в Instagram. По това време актрисата се представи като куиър, публикувайки снимка от фотосесия за списание Pop, в която носи сватбена рокля. "Вашата любима куиър булка", написа Ема в описанието. 
 
Сега обаче актрисата, изиграла принцеса Даяна в сериала "Короната", говори открито за пола и сексуалната си ориентация. Това е първият път, в който Корин разкрива повече детайли от пътя си към осъзнаването и приемането на себе си. Заставайки на корицата на Vogue, Ема дава задължителното интервю за списанието, в което казва, че се чувства по-добре, когато хората се обръщат към нея с "те". 
 
"В ума ми, полът не е нещо фиксирано и не знам дали някога ще бъде. Може би винаги ще бъде в променящо се състояние", казва Корин. Допълва, че някои от близките им приятели все още ги наричат "тя", но това не е проблем, защото всички те знаят истинската същност на актрисата. 
 
Точно преди година, звездата от "Короната", публикува снимка в социалните мрежи, на която носи ластик за гърдите. По това време Корин призна пред феновете си, че половата идентичност може да бъде нещо много страшно. От Vogue посочват, че публикацията е била коментирана от много хора, някои от които са били доста агресивни и неуважителни. 

Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
0
 
! Отговори
драскач в раб. време преди 1 година
искам да напиша коментар, но не знам как да се сдържа, че да не бъде изтрит после...
71
0
 
8
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 1 година
Такива като тая напълно изтрещяха, само и само да бъдат оригинални. А чува ли да й говорят небинарни духове? Или караконджули? Местя!
70
0
 
6
 
! Отговори
истина преди 1 година
Хубавица която използва всички дуп ки на тялото си. Мода.
69
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каквото и да означава това...
68
1
 
3
 
! Отговори
Radi преди 1 година
Местоимението в такъв случай трябва да е "то".
67
3
 
19
 
! Отговори
Цанко преди 1 година
Подобни простотии от щатите, за щастие нямат шанс да имат почва у нас. Народа не е толкова неадекватен в това отношение. Може да пропагандират "да ги приемаме", но поне няма да имаме вълна от подобни откачалки. Имаме срам
66
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като небинарна да не би да да е октална т.е. между 0 и 7? На български осмична! Това са понятия от изчислителната (компютърна) техника. Интересно какъв и е процесора 16, 32 или 64 битов, а в полово отношение напр. 64 стъпков означава дебело, голямо и мощно!
65
2
 
15
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 1 година
Ясно е вече, че евроатлантическите *** ценности трябва да влязат в учебниците по психиатрия. А тази другарка като не знае каква е да отиде на психолог.
64
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не ми дреме!
63
0
 
27
 
! Отговори
Обикновено преди 1 година
Като прочета за психичните извращения и гнусотия на подобни изчадия малко се успокоявам ,че Мая Костинбродска, *** и останалите наши пишман женски звезди не са стигнали още до последния стадий на деградация и са далеч от тъпотиите на Холивуд!
62
0
 
18
 
! Отговори
Що? преди 1 година
Тая що не я направят веднага президент на всичк извратени НПО-ота у нас? В близките 1-2 месеца едва ли някой илиянякоя друга ще направи още по-тъпо изказване за психичните си отклонения!
61
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Адски много ме вълнуват психическите отклонения на някаква едва ли не известна
60
1
 
26
 
! Отговори
Исторически парк преди 1 година
аман от шизофреници..
59
1
 
32
 
! Отговори
Лаб. Меринджей преди 1 година
НеБиНарНа фитк@. Значи човек като се види малко в пари и почва да се превзема и да се прави на интересен. Я една мотика да си правиш сянка с нея. Много бързо ще намериш посоката в живота.
58
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да ти писне от луди , кой знае всеки ден на колко линиики е и как я удря депресията
57
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така ще и пръсна сливата, че само в женски род ще се определя до края на живота и
56
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поредния ментално болен индивид, който социопатските либерастки медии го издигат в култ. Живеем в изключително сбъркани времена, с излючително сбъркани ценности, но това няма продължи дълго, всичко ще се срути под напора на глупостта.
55
1
 
34
 
! Отговори
Сельото преди 1 година
Добре че болните сами си поставят диагнози - небинарна, га ти дам една мотика да копаш и ще ти кажа небинарна
54
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Говорят за половата идентичност като за македонската, тя е измислена, но говорят за нея като някаква древна.Реално това са психически и личностни отклонения, които днешната медицина изпитва страх да назове, а дори да дефинира.
53
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Non binary (небинарен) е понятие за неопределен пол- нито женски, нито мъжки. Например някой може да има полови черти на момче, но се държи и изглежда ту като момиче, ту като момче, в зависимост как се чувства по- комфортно:)) Оттук - те, тях. they, them.