Ема Корин призна, че е небинарна

Актрисата говори открито за своята сексуалност
86
Ема Корин призна, че е небинарна
БГНЕС

Ема Корин говори открито за пола и сексуалността си. 

В интервю за Vogue, актрисата, която вече се представя с определенията те/тях, разказва за приемането на себе си докато живее и работи в Холивуд. Първоначално Корин обяви пред феновете, че е небинарна само чрез промяна на определенията си в Instagram. По това време актрисата се представи като куиър, публикувайки снимка от фотосесия за списание Pop, в която носи сватбена рокля. "Вашата любима куиър булка", написа Ема в описанието. 
 
Сега обаче актрисата, изиграла принцеса Даяна в сериала "Короната", говори открито за пола и сексуалната си ориентация. Това е първият път, в който Корин разкрива повече детайли от пътя си към осъзнаването и приемането на себе си. Заставайки на корицата на Vogue, Ема дава задължителното интервю за списанието, в което казва, че се чувства по-добре, когато хората се обръщат към нея с "те". 
 
"В ума ми, полът не е нещо фиксирано и не знам дали някога ще бъде. Може би винаги ще бъде в променящо се състояние", казва Корин. Допълва, че някои от близките им приятели все още ги наричат "тя", но това не е проблем, защото всички те знаят истинската същност на актрисата. 
 
Точно преди година, звездата от "Короната", публикува снимка в социалните мрежи, на която носи ластик за гърдите. По това време Корин призна пред феновете си, че половата идентичност може да бъде нещо много страшно. От Vogue посочват, че публикацията е била коментирана от много хора, някои от които са били доста агресивни и неуважителни. 

Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бележи се с долен индекс 2 или с малката латинска буква b (от английски: binary двоичен) след числото. Например 10012 =1001b = 910,Отделните цифри се означават като бит. Редицата от битове (0 и 1) се нарича бинарен (или двоичен) код. Група от 8 бита е прието да е равно на 1 байт.За прегледност двоичните числа се изписват на групи от по 4 или 8 бита. При необходимост, когато броят на цифрите не е кратен на4, числото се допълва с водещи нули.
51
1
 
20
 
! Отговори
Американ преди 1 година
"небинарна" ? Някакъв вид лесбийка, но по-ненормална..
50
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За да си в тренда днес, трябва задължително да си обявил принадлежност към LGBTQ. Иначе няма кариера, не си в играта.
49
0
 
11
 
! Отговори
Тото преди 1 година
Тук продажниците ги караха дамо да учат история БКП и ходят на партийни събрания. Сега кефи как ги малтретират - небинарен или друг вид мутант, инак нема вноски по ипотеки и кредите..ай ай :)
48
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези в холивуд направо поставят световни рекорди по позьорщина. Това си е направо марксистка секта. Такова слагачество, за да си в "играта" май дори при комунстите не е имало.
47
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как така ТЕ. Това е множествено число. Група от хора и при болните с раздвоение на личнастта ,разбирам.Значи тази трябва е луда тогава. Защо това неща дава интервюта ане са й нахлузили бялата риза..
46
0
 
18
 
! Отговори
Кукуруку преди 1 година
Неправилното прилагане на демокрацията води до извращения като това жена да се определя за те, не за тя. Кукуруку нация.
45
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някой ще ми обясни ли на български каква е тая? Или си мъжко, или си женско. Средно положение няма. Евроатлантическите ценности са страшна гнус.
44
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не ,не , не знам какви нови дроги измислят, но са по-добри от вак..с..ите.Това на снимката докато се чуди какъв пол е ще одъртее в някоя психиатрия или клиника за наркомани.:)
43
1
 
17
 
! Отговори
Пилат преди 1 година
Откачена еврейка...Небинарен откачен куиър. Колко напредничаво..колко евро-атлантическо звучи!!!! Пфу!
42
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако имахме нормална държава, такива пропаганди нямаше да се допускат са разбъркват главите на по-елементарните хора...
41
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Куиър е Г-е-й. Небинарен е човек който не се определя с никакъв пол. Демек е ни жена, ни мъж, ни хомо, ни ***, Просто е нищо. На запад се е приело да ги наричат с They (те). Трябваше ми помощ от приятел за да разбера какво е искало да каже нещото.
40
0
 
14
 
! Отговори
Решила да изкара преди 1 година
някой долар, горката, като се отрече от себе си и продаде душата си. Бог да й прости!
39
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Западните ценности предизвикват у мен презрение.
38
1
 
10
 
! Отговори
Lina преди 1 година
те? всъщност колко са ? Днес може да си всичко.Един от съветниците на байдън е " половофлуиден"- казал , че всеки ден е нещо различно.
37
3
 
30
 
! Отговори
Христо Стоянов преди 1 година
Разбрах, ще се ориентирам към руското кино. *** и куиъри.. това не е мойто.
36
0
 
18
 
! Отговори
До 37 преди 1 година
А длъжен ли съм да имам профил в социални мрежи, защото нямам. И от чисто любопитство.....не ми се ходи в САЩ, ама ако нямаш такъв профил това минус ли е:-))
35
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Между другото, много внимавайте ако коментирате негативно подобни изстъпления в социалните мрежи, ОСОБЕНО ДИРЕКТНО в профилите на подобни "актьори", "певици" и т.н. от САЩ. Влизате в някакъв черен списък на ФБР, ЦРУ и незнам къде си. Първата стъпка бе направена вчера - ако кнадидатсвате за закупуване на оръжие в щата Ню Йорк СТЕ ДЛЪЖНИ ДА ДАДЕТЕ ПРОФИЛИТЕ СИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ. Ако нямата Фейсбук, Туитър и т.н. с правилните коментари няма да ви дадат да си купите оръжие.
34
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А той Му каза: Легион ми е името; защото сме мнозина..
33
0
 
28
 
! Отговори
АНАЛизатор преди 1 година
Едно време масовата култура и филмите на Холивуд вървяха. Използваха като основа на сюжет написаните приключенски, криминални и фантастични романи в предните 100 години. Филмите през 90-те и 00-те години бяха наистина впечатляващи. Гледаш Total Recall през 1990 и отиваш да го изгледаш отново след 1 седмица. Сега няма нищо ново като идеи и сюжети, всичко вече е изчерпано. Затова задържат вниманието с транс-*** идеологии, чернокожи актьори и сексуално посегателство над актриси - пълна гнус.