Ема Корин призна, че е небинарна

Актрисата говори открито за своята сексуалност
86
Ема Корин призна, че е небинарна
БГНЕС

Ема Корин говори открито за пола и сексуалността си. 

В интервю за Vogue, актрисата, която вече се представя с определенията те/тях, разказва за приемането на себе си докато живее и работи в Холивуд. Първоначално Корин обяви пред феновете, че е небинарна само чрез промяна на определенията си в Instagram. По това време актрисата се представи като куиър, публикувайки снимка от фотосесия за списание Pop, в която носи сватбена рокля. "Вашата любима куиър булка", написа Ема в описанието. 
 
Сега обаче актрисата, изиграла принцеса Даяна в сериала "Короната", говори открито за пола и сексуалната си ориентация. Това е първият път, в който Корин разкрива повече детайли от пътя си към осъзнаването и приемането на себе си. Заставайки на корицата на Vogue, Ема дава задължителното интервю за списанието, в което казва, че се чувства по-добре, когато хората се обръщат към нея с "те". 
 
"В ума ми, полът не е нещо фиксирано и не знам дали някога ще бъде. Може би винаги ще бъде в променящо се състояние", казва Корин. Допълва, че някои от близките им приятели все още ги наричат "тя", но това не е проблем, защото всички те знаят истинската същност на актрисата. 
 
Точно преди година, звездата от "Короната", публикува снимка в социалните мрежи, на която носи ластик за гърдите. По това време Корин призна пред феновете си, че половата идентичност може да бъде нещо много страшно. От Vogue посочват, че публикацията е била коментирана от много хора, някои от които са били доста агресивни и неуважителни. 

Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
няма полове, няма раси, няма класи, в червеното бъдеще всички ще сме равни другари
11
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А моем и ти го отпорим у небинарнио?
10
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Във Франция пуснаха ваксина за маймунскашарка, може да ходи да я ваксинират превантивно.
9
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво означава небинарна, има ли У хромозома или няма :D... Е глейте какво става с липсата на образование в запада - до преди 5 години англо-саксоните не можеха да различат Африка от Азия на глобуса, а сега вече се гледат между краката и немогат да се оринтират кой пол са. DMS - Западна Европа.
8
4
 
19
 
! Отговори
Джо преди 1 година
В нормалните общества тези хора ги лекуват с хапчета и терапия. В западните "свободни" общества ги лекуват със скалпел и задълбочават болестта им. Из тези неопределените (ЛГБТ, или както им викаме понашему ***) има най-висока смъртност сравнена с която и да е друга общност, вкючително евреите по време на холокоста. Може пък това да е идеята - естествен подбор
7
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
не небинарна, а НЕНОРМАЛНА
6
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не я знам коя е, ама като я гледам на снимката - може би майка й и баща й са били братовчеди. Небинарна, де имал а - все едно, не прилича на нормален човек. Хахаха.
5
0
 
22
 
! Отговори
Край преди 1 година
Тя като не знае какво е- мъж или жена- да дойде тук. Аз ще е определя. И Хасан и той ще потвърди.
4
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Небинарен куиър??? Кво е това бе..
3
0
 
23
 
! Отговори
ъъъ преди 1 година
коя е таз?
2
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо "те", като "тя" е сама? Мераци за известност. Даже не знам коя е тази.
1
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво е небинарна:-)) Абе, тия хора да спрат дрогата, че освен небинарност, кой знае какво ще им се случи. Не знаела дали е мъж или жена и се определила като "то":-))) Не е жалко, просто е смешно:-))