Емили, която лети с тротинетката, се преби със 100 км/ч на Околовръстното

В Instagram тя разказа, че не е пострадала сериозно
24 авг 2022 12:20, Нели Христова
623
Емили, която лети с тротинетката, се преби със 100 км/ч на Околовръстното
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Емили, която стана популярна с безразсъдното си каране на тротинетка по магистрали и скоростни пътища, е претърпяла инцидент на Околовръстното шосе в София. За случката съобщи самата тя в Instagram, а в социалните мрежи веднага се появиха видеа на очевидци.

"За щастие: Всичко е наред! Аз съм добре, без никакви контузии! Разминах се само със ожулване на дупето! Всичко друго е наред", пише в пост в Instagram Емили. Тя е паднала от превозното средство, докато се е движела със 100 км/ч.

В публикацията си Емили обяснява, че времето е било ужасно, но тя носила необходимите протектори за тяло.

"Всичко беше наред, карах си по правилата, спазвах нужната дистанция от автомобилите и управлявах ел.тротинетката внимателно! Но по едно време докато си карам в средната лента на градската магистрала, настигам автомобил, който видимо се движи по бавно от мен! Поглеждам в огледалата за задно виждане; виждам, че изпреварващата лента е чиста и се готвя за изпреварване! В същото време започвам да правя трагичната маневра! След което, поради обилния дъжд, гумите поднесоха, кормилото се обърна рязко наляво, след това опитах да запазя баланс, но не успях, тъй като асфалта беше много мокър, имаше проливен дъжд и силен вятър!", обяснява трансджендър момичето.

Още по темата

В Instagram Емили е публикувала схема на инцидента според която, след падането от тротинетката, тя се е пързаляла около 50 м по асфалта, а превозното средство - 100 метра.

"За миг от секундата, забравям къде съм и какво се случва! Само виждам, че тротинетката се пързаля напред и аз се хлъзкам със огромна скорост по платното! След което започнах да се въргалям и спрях в мантинелата в района на OMW! Тоест аз се влачих около 50 метра по пътя докато спра от 100 км/ч! А тротинетката продължи още толкова и спря на средната лента 50 метра от мен!", разказва още Емили.

"Автомобилите спряха и изчакаха да стана, някои хора ме питаха как съм след това падане, а други бяха ужасени за случилото се!!! Служители на бензиностанцията преместиха тротинетката от платното! А аз се затичах към тях да видя какво е състоянието на тротинетката! След което се уверих, че всичко е наред с тротинетката! Слава богу, че на мен ми няма нищо! Разминах се само със ожулване на дупето!", пише тя.

Във видео, публикувано от очевидци на инцидента, Емили обяснява, че е била излъгана, че гумите на тротинетката ставали за дъжд.

"Карах със 100 км/ч, защото ми бяха казали, че гумите са устойчиви и могат да си карат в дъжд. Но явно са ме излъгали", казва Емили, а един от мъжете, заснемащи видео, отбелязва, че тя кара в дъжда с джапанки.

Преди няколко седмици МВР глоби Емили, която не просто управлява тротинетка на места, неподходящи за това, а и нарушава ограниченията на скоростта. На Околовръстното шосе ограничението е 80 км/ч.

Очевидно глобите не спират "летящата Емили", нито пък дъжда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


623
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
349
12
 
3
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Спомням си едно време понеже нямаше Тротинетки ние малките даца си правехме "Кормилации" и се движехме по улиците по нанадолнището използувайки за движеща сила земната гравитация. Спираха ни милиционери и казваха: Без пионерски вратовръзки не можете да карате собствено направените кормилации. Партията укротителка ще Ви научки как да карате кормилациите .... но и ето Ви сега след обучението - Тротинетки, Тротинетки, Тротинетки ги карат Цветни Кокетки!
348
7
 
22
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Как може на автострада в българия да бъде позволено да се кара с тритинетки и колелца. По автострадите в България трябва да бъде забранено движение за пешеходци, на колела, тротинетки, пързалки, трактори, каруци за волове, коне, магарета. Разрешено за Автобуси, леки коли, Мотори, Товарни превозни стредства и превозни средства за милиционерите да преглеждат пътниците в автобусите носят ли си червени вратовръзки, знаменца и партийни значки и медали за заслужени времена към партията БКП!
347
0
 
42
 
! Отговори
Кочо преди 1 година
Докато глупостта се промотира, емиленца ще шетат из родните автомобилни пътища и естествено някои ще си хванат пътя преждевременно, за други ще се организират безсмислени кампании от рода на "... спешна нужда от кръв/пари". Господ да пази шофьорите !
346
2
 
1
 
! Отговори
? преди 1 година
Не можах да ги обичам и сега.... какво?
345
1
 
19
 
! Отговори
Баце Руския преди 1 година
Ела да се повозиш на моята тротинетка.Има чисто нови гуми Дюрех.
344
1
 
48
 
! Отговори
Немога да повярвам преди 1 година
Това, което ме изумява в случая е, как изобщо може да бъде тази глупост новина !!?! Спрете да правите прости хора известни !! Благодаря!
343
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сорос се излага да купи по-надежден и безопасен скутер за Емил.
342
2
 
21
 
! Отговори
Ken преди 1 година
Какви са тези хора? Защо изобщо ни занимават с тях? Газ ли произвеждат?
341
2
 
10
 
! Отговори
Емили да хване.. преди 1 година
..здраво Боко през кръста и да го повози на тротинетката. Ще му хареса.
340
1
 
25
 
! Отговори
Булгуров преди 1 година
Едно е да си смел, друго е да си глупав. Едно е мокър път, друго е наводнен път. Затова колите са и пречели защото хората не са *** да летят по водната пързалка. Имала е късмет, че отзад не имало друг безмъртен като нея дето не се съобразява с пътните условия.
339
1
 
30
 
! Отговори
Още не е в затвора?? преди 1 година
Такива като нея могат да си се самоубиват колкото си искат/ въпреки че е случай за психиатрията, също/ но та подлага на риск живота и здравето на всички останали около нея. Което вече трябва задължително да е случай за прокуратурата.
338
0
 
26
 
! Отговори
Колю Джамбаза преди 1 година
Това не трябва да е първата новина в новините. Нещата са за психолог или психиатър. Имаме неуравновесен човек който прави глупости, опасен за себе си и обществото
337
0
 
28
 
! Отговори
Диагноза е това преди 1 година
Създанието не е добре с главата. Не случайно се казва, че всичко е там - в главата. Ако представите му за света и за самото себе си не са адекватни, не можеш да му се сърдиш. Това е диагноза, а не нагло незачитане на законите. Затова подобни създания трябва да бъдат въдворявани в специализирани медицински заведения, пък дано да успеят да им помогнат там. Но вместо това са го оставили да се развява на воля по шосетата и после олеле.
336
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това се очакваше. Ако не си вземе поука, до няколко години или ще стане инвалид или няма да я има повече.
335
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако глобите не я спират ще се намери нещо друго да я спреВъпрос на време.
334
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Очевидно глобите не спират "летящата Емили", нито пък дъжда."______Значи е време за затвор и принудително отнемане на тротинетката. И не е "тя", а е "то", не обиждайте жените приравнявайки ги с това.
333
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То и да я пуснеш главата си тя бие на кухо и не се знае дали ще изтече мозък оттам!
332
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да би мирно седяло,не би чудо видяло!юСега само да те боли дупето!Следващият път друго нещо!Дано не вкараш в бела някой невинен шофьор!Ако на теб ти пречи главата чупи я,но не причинявай страдания на невинни хора!Ако тебе ти е широко край врата или ти стяга шапката има клиники лекувай се но не вкарвай невинни хора в затвора!
331
0
 
12
 
! Отговори
свети Петър преди 1 година
Баааси якото .... Очаквам много скоро да се срещнем лично и да ми разкажеш подробности .
330
0
 
3
 
! Отговори
до 344 преди 1 година
до 344абсолютно те подкрепям