Кание Уест е наел успешната адвокатка на Джони Деп

Бизнесът на рапъра пострада покрай скандалното му поведение
23 окт 2022 13:18, Петя Славова
10
Кание Уест е наел успешната адвокатка на Джони Деп
Снимка: БГНЕС

Кание Уест е наел за защита на интересите му Камил Васкес, адвокатката, която помогна на Джони Деп да спечели дело за клевета срещу Амбър Хърд, съобщава TMZ. Според изданието Васкес, наред с други неща, ще осигури юридическа подкрепа за бизнес сътрудничеството на рапъра.

Бизнесът на Кание вече пострада, след като рапърът представи тениски White Lives Matter на седмицата на модата в Париж и направи редица неуместни изказвания в социалните мрежи, включително антисемитски. В резултат модна къща Balenciaga и списание Vogue отказаха да си сътрудничат с Уест. „Balenciaga вече няма връзка и няма планове за бъдещи проекти, свързани с този артист“, каза пред WWD говорител на конгломерата Kering, който притежава Balenciaga, Gucci и Saint Laurent. Съвместната колекция на Balenciaga и West вече изчезна от гамата на официалните бутици и онлайн магазини на марката, предава БГНЕС.

За отказа на Vogue да сътрудничи с Кание Уест съобщава Page Six, позовавайки се на представител на списанието. „Търпението на Анна (Уинтур) се изчерпа. Тя даде да се разбере много ясно на Vogue, че Кание вече не е част от вътрешния кръг“, каза вътрешен човек. Припомняме, че заради многобройни скандали профилът на Кание в Instagram също беше санкциониран. След това Уест реши да придобие социалната мрежа Parler, популярна сред консерваторите и крайнодесните поддръжници.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Маратонки K.West преди 1 година
Тоя няма ни един продукт където да прилича на нещо.А струват сумати пари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
JP Morgan отлазахабда работят с него! Ей така - черен бил, ама подкрепял беши расисти! Ново 200 ... Глупости!
5
4
 
6
 
! Отговори
Тъпанар преди 1 година
Т.е., да разбираме, че е политкоретно, само черните животи да са метър, така ли?Ми да - белите са поне 2 метра. Да го съдят! Това е дискриминация, което е написал по тениските!
4
0
 
10
 
! Отговори
АнтиЕвроЛибеРаст преди 1 година
Като Кажеш Истината и веднага си Луд и АнтиСемит!
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
нормалните там считат за луди..
2
2
 
9
 
! Отговори
До Ха преди 1 година
Ами точно с такива неща трябва да се занимават журналистите, с хора като Кание Уест, който е продукт на задкулисието, на дълбоката държава, имащ цел да опорочава младото поколение, но също така човек, опитващ се да избяга от лапите на сатана.Само адмирации за този прогледнал човек, пътят е много труден, сега цялата система ще се обърне срещу него, заклеймявайки го за луд и т.н. Balenciaga, instagram и тем подобни *** щом го отписаха, значи е на прав път.Господ да му помага. Амин!
1
8
 
2
 
! Отговори
ха преди 1 година
леле леле , с кви неща ни занимавате !