Шакира призна, че пее за Пике и новата му

Ето какво каза за раздялата с футболиста
13 мар 2023 16:00, Ивета Иванова
16
Шакира призна, че пее за Пике и новата му
Снимка: БГНЕС

Шакира отново проговори за раздялата с Жерар Пике.

Двамата бяха заедно 11 години и имат двама сина - Милан на 10 г. и Саша на 8 г. Певицата и футболистът обявиха, че се разделят през юни миналата година.
 
Сега изпълнителката каза, че за нея писането на песни е като катарзис, след като трябвало да се справи с много трудни неща. Тя говори за песента си "Bzrp Music Sessions, Vol. 53", в която пее за Пике и новата му приятелка - 23-годишната студентка по PR - Клара Чиа Марти.
 
"Имах много тежка година, откакто преживях раздяла и да напиша тази песен беше много важно за мен. Това беше здравословен начин да използвам емоциите си. Наистина чувствах, че дори нямам фенове там някъде. Имам сестринство от жени, които са преживели същите неща, през които аз преминах; които мислят по начина, по който аз мисля; които чувстват това, което аз чувствам; които е трябвало да се справят с толкова много гадости по начина, по който и аз трябваше. И аз наистина написах песента за себе си, но също чувствам, че тя беше предназначена за толкова много жени там някъде навън, които са се нуждаели от форум и глас, който да ги представи по толкова много начини", обясни звездата в "The Tonight Show With Jimmy Fallon".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
1
 
! Отговори
анонимна преди 1 година
До АлексНо имат две деца все пак. Къде е отговорността? Или е демоде вече?
12
5
 
2
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Шакира нещо много се впрегна.23 е на половината на 46.Богат мъж е нормално да погледне към нещо по-младо.Това е положението.
11
0
 
0
 
! Отговори
не ми харесвате преди 1 година
намери приятели на новата като теб на новата на мен не ми трябват и не тормози хората
10
1
 
0
 
! Отговори
Крушвица преди 1 година
не използвай хората бе дс ченге с дс жена
9
0
 
0
 
! Отговори
красавици преди 1 година
прав ти път бе ,,приятел,, премести се и не досаждай като не те искат стига си натрапвал себе си и твоята ,,красива гнусла,, ти си я харесваш другите незнаем стига с вашите дърти от маалата лоша жена и лош мъж използват хора ами намерете си друга или друг тормозете некой от маалата
8
0
 
0
 
! Отговори
Блудница на годината преди 1 година
отговаряте за себе си пред Бог не нося отговорност за вас и не се казвате с моето име и не сте Мен не съм блудната ви жена преместете новата при новата не ми трябва
7
0
 
0
 
! Отговори
шибана ромка преди 1 година
писна ми с вашите глупостипремести се при новата и не досаждай на шакира бе шакира не се казвате другата използвате шакира не тогава не и използвайте името може и без шакира да се казвате
6
0
 
0
 
! Отговори
Блудница на годината преди 1 година
шакира се казва новата стига с тези от маалата досадни сте ами не се казват шакира ноавата да и вика с име на бивша или бягат от отговорност шакира отговаря за тях не сте ли в грешка бе хора бракувани в отворен брак
5
2
 
7
 
! Отговори
Зайцев преди 1 година
Хората ще си живеят ,тя продължава да човърка и обижда вместо да продължи напред.Явно е много наранена.Но не мисля че това е станало внезапно.Катп всяка жена го е отрязала от всичко.Спряла му е секса .Сигурно веднъж,два месечно,а новата го праска по два пъти на ден сигурно.Еми няма защо да се чуди и сърди ,след като може би донякъде сама го е подтикнала към това .
4
2
 
10
 
! Отговори
Кармазъ Сикиш преди 1 година
На Шакира, Пике и пръсна шарнира!
3
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да пее. Не им пречи. Може и да вземе и един фенер да отиде да им свети, докато те се забавляват. Каквото било, било, да си е замразила яйцеклетки и да си намери нов тойбой за следващите 10 години, матка под наем и ново семейство до следващата кларачийка.
2
1
 
10
 
! Отговори
Сърпи чук преди 1 година
Шакира си пее , кервана си върви...
1
3
 
5
 
! Отговори
За Украйна няма ли? преди 1 година
Зеленски ще се разсърди! Макар че коката му е Колумбийска. Кака му Шакира даиде да го отрака!