Диана Димитрова ще съди за клевета Вергов, нарече го изрод

Бил рецидивист с психични отклонения
15 мар 2023 13:34, Александър Попов
107
Диана Димитрова ще съди за клевета Вергов, нарече го изрод
Димитрова разпространи снимки със следи от насилие, за които твърди, че са нанесени от Вергов. Снимка: Facebook

Актрисата Диана Димитрова реагира с пост в социалните мрежи на позицията на Юлиан Вергов, която той разпространи днес.

"Официално искам да кажа, че ще съдя лицето Юлиан Вергов за клевета след изказванията му днес. По-голяма гнусотия и абсурд в последните три месеца не бях чувала по мой адрес и е тъжно, че един рецидивист с психични отклонения е на свобода. А още по-тъжно е, че е толкова добре "пазен" от закона.

Още по темата
Когато гостувах в "120 минути" споделих, че той ме свърза и попита дали ще отида на лична среща с дете на около 13 години в дома на колега актьор. Това се случи няколко месеца след побоя през 2017 г. Отидох. Подарих й две от детските книги, които съм рисувала. И това има как да се докаже.

Ако аз съм това, което той се опитва да ме изкара днес, защо ме праща при дете? Всеки нормален човек би се усъмнил в грозните му думи.

Когато човек е открит и невинен излиза и се защитава, а не мълчи толкова месеци. Аз нямам какво да крия. Цветя ще има за моята майка, която от 25 години живее в друга държава и проля толкова сълзи, заради един изрод".

След позицията на Вергов днес в негова подкрепа се изказаха негови колеги, сред които Захари Бахаров и Теодора Духовникова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
1
 
2
 
! Отговори
Me too преди 1 година
За съжаление, ние, българските жени, били жертва на насилие, изпуснали сроковете за подаване на жалби, валидни според континенталното наше законодателство, не можем да реализираме възмездни права безсрочно, както това могат според законодателството в Англия, САЩ, Северна Ирландия. Затова те могат да се включат в кампанията "Ме too", а ние не можем. Вижте следвайки посочения линк по-долу какви срокове трябва да се спазват _ следва
62
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Занимават хората с тяхните проблеми като са били близки кой знае какво са правили и сега като напърдяха гърнето започнаха да си вадят летливите ризи
61
3
 
6
 
! Отговори
А като се е.а преди 1 година
С него не рева! Жалка реклама след толкова години дори и по закон има давност от един месец след деянието да се подаде жалба или молба за защита га яде кюфтетата не рева. Сега той да те съди за обида!
60
13
 
5
 
! Отговори
Всяко зло за добро преди 1 година
Хубавото в тази история е това, че Диана Димитрова, която е хубава, талантлива, силна жена, артист, човек, намери смелост да сподели публично този грозен, безобразен случай, без дори да пише името, без комерсиални цели. Най-хубавото е, че се е отървала навреме от този недостоен за нея тип. БРАВО, Диана Димитрова! Дано да има късмет да попадне на наистина достоен за нея мъж, човек.
59
1
 
2
 
! Отговори
Истина преди 1 година
Прочетете много добре написано и анализирано _ давам линк към хубавия пост: https://svobodnaevropa.bg/a/32157551.html
58
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всеки може да си направи синина това не е никакво доказателство. Каква клевета бе? Нали за насилие беше? Явно иска да го съди все за нещо.
57
0
 
1
 
! Отговори
луда ромка преди 1 година
Софи Маринована не ни интересува с кои се и кой е мъжа гледайте си вашите деца
56
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Грим.
55
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Диана Димитрова в Сливенския! Сега!
54
3
 
8
 
! Отговори
999 преди 1 година
Диана не е имала самочувствието да се опълчи на великия вергов и да го съди тогава, когато е трябвало. Сега е след дъжд - качулка. Нищо не може да се докаже, дори и неговите твърдения - също са недоказуеми.
53
7
 
7
 
! Отговори
Брр преди 1 година
Снимката на натъртеното място доста прилича на подметка от обувка. Дори се виждат симетрични очертания на нещо като розетка.
52
11
 
5
 
! Отговори
ЦъЦ до 62 преди 1 година
И как разбра, че тя е меркантилна??? Нито иска пари, нито нещо друго материално!!! Виж вторият ти извод е Верен!
51
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ударили сте си един тигел , стига занимавахте хората
50
5
 
18
 
! Отговори
Касапина преди 1 година
Tъпа гъcка - скрий се в някоя дупка и не си показвай грозната лъжлива мутра!
49
4
 
18
 
! Отговори
Тъпанар преди 1 година
Е айде стига вече. И двамата са виновни. Врътнали са една връзка за известно време, единия я прекратил, може би заради друга колежка, другия го заплашил, че ще пише (или е писал) за цялата история на дъщерята на единия и единия напукал репата на другия. Въпросът е, кое е по-неморалното - да биеш по-слабия или да шантажираш противника чрез непълнолетното му дете. Е, да питат детето - то след 5 години вече не е дете, да им друснат по една глоба от по 20 000 лв, по 1 г. условна и кой от къде е.
48
3
 
26
 
! Отговори
Мдааа преди 1 година
Човек трябва да знае кога да спре. Справка: бившата на Джони Деп.
47
10
 
3
 
! Отговори
Ми преди 1 година
Ми как може да оказваш подкрепа на човек, когато НЕ си видял какво е писала Диана на дебелата му щерка, нито дали въобще нещо е писано! Какви хора има...?!
46
2
 
13
 
! Отговори
О хо хо преди 1 година
АМЕ ВЕРГОВ ВМЕСТО ДА Я БИЕ - ДА БЕШЕ СНИМАЛ КАКВО Е ПИСАЛА, АКО Е БИЛО ВЯРНО И ДА ОТИДЕ В СЪДА. По- ефектно и по- лесно е! Ако беше вярно, де!
45
14
 
5
 
! Отговори
Обективно преди 1 година
ДОКАЗУЕМО ли е това, което Диана е писала на дъщеря му, която е доста дебеличка и не особено красива, ако сте я виждали? Ако Да - да го покаже в съда. Ако Не - това си е ЛЪЖА И НАБЕЖДАВАНЕ. Не е толкова хрисим Вергов колкото се изкарва. Дори на Рачков скачаше в Капките. Доста груб и арогантен.
44
1
 
8
 
! Отговори
Препатила преди 1 година
Та сега във връзка с акциите за защита на жените от насилие и сексуално некоректно използвачество, тя е решила да сподели в социалните мрежи, медии? По късно прокуратурата се самосезирала, без да има жалба, за да игнорират обвиненията, въпреки че по закон е ясно, че след пет години и липса на документ, той не може да бъде осъден? За това са спомогнали и други, които обичайно се слагат на по-"заслужилия", наградения с приз...? Отгоре на всичко той щял да я съди и я оклеветява? Аз така разбирам?