Бивша NBA звезда го закъса, жена му "бележи точки" в OnlyFans

Двамата се скараха във видео, което в един момент прекъсва
31 окт 2023 16:30, Екип на Dnes.bg
6
Бивша NBA звезда го закъса, жена му "бележи точки" в OnlyFans
Кадър: TikTok

Бившия състезател на Голдън Стейт - Джо Смит, сериозно го закъса на семейния фронт. Той остана шокиран от новината, че съпругата му - Киша Чавес, се снима в платформата за възрастни - Only Fans. Тя засне видео на живо в социалните мрежи, в което му съобщава за действията си в публичното пространство.

Чавес смята, че ще е забавно да покаже на своите последователи реакцията на Смит, но тя остава изненадана от разочарованието му и скоро след това прекъсва видеото, съобщава Daily Mail.

Киша едва ли го е закъсала за пари, при положение, че Смит има в банковите си сметки над 100 млн. долара. Но решила да попълва семейния бюджет с горещи видеа в платформата за възрастни.

Във видеото се чува как Джо Смит е огорчен от факта, че двамата не са седнали преди това и да обсъдят идеята ѝ, макар тя да признава, че се снима сама пред камерата и на практика не му изневерява с други мъже.

Only Fans се превърна в една от най-големите платформи за възрастни, където редица популярни личности заявяват, че изкарват милиони от „горещи“ видеоклипове и снимки.

Вижте видеото на Киша тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Направо да и бие шута и да си намери някоя нова. *** вкъщи не ти трябва
1
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Така е в щатите. Всеки заработва както може :Д