Нина Добрев сред най-добре облечените на червения килим

Българката присъства на модните награди CFDA
12
Нина Добрев сред най-добре облечените на червения килим
Снимка: iStock

Светът на модата превзе природонаучния музей в Горен Уест Сайд на Манхатън в понеделник вечер за годишните награди на Съвета на модните дизайнери на Америка (CFDA). Това е първият път от създаването на церемонията преди 42 години, в който тя се провежда на емблематичното място.

Ръководени от Ан Хатауей, която зае мястото на Сара Джесика Паркър, след като последната беше принудена да напусне поради непредвидени обстоятелства, наградите отдадоха почит на най-доброто от американската мода – миналото, настоящето и бъдещето – както и на отличниците на вечерта, сред които бяха Гуинет Полтроу и Серина Уилямс, която получи наградата „Модна икона на годината“. В допълнение, Вера Уанг получи почитта на Борда на директорите за нейното въздействие върху булчинската индустрия, Мария Корнехо взе наградата за цялостно творчество, а Джонатан Андерсън беше обявен за международен дизайнер на годината.

Но преди да бъдат раздадени Оскарите на модата, имаше, разбира се, червен килим, преливащ от звезден стил, както обикновено. Към връчващите награди Ким Кардашян, Деми Мур, Мери Джей Блайдж, Айо Едебири и Грета Лий се присъединиха редовните посетители на събитието като Карли Клос, Клои Севини и Лоу Роуч, както и дизайнери като Уили Чавария, Уес Гордън и Лакуан Смит.

Наградите CFDA винаги създават една незабравима вечер, изпълнена с равни части звездна сила и висша мода, която не трябва да пропускате. В галерията ни може да видите най-добре облечените дами и господа на червения килим, сред които беше и нашето момиче Нина Добрев.

Вижте най-красивите звезди на събитието в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: Нина Добрев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Мисля, късно и е вече да се задомява. Требе да съм над 50 за да я зема тая. И то ще е за седмица - 2, не за повече.
5
3
 
3
 
! Отговори
Алекс преди 5 месеца
Нина Добрев видимо е понатрупала годинки.Време и е да се задомява.
4
5
 
4
 
! Отговори
Щирлиц преди 5 месеца
Това мъжлендер ли е?
3
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тя е наполовина облечена, наполовина гола!
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
A ко.не е имала на г**за си мигащи коледни лампички, не ми я хвалете!
1
6
 
2
 
! Отговори
пияница мистик преди 5 месеца
От всички в галерията (идете да я видите) най-стилна ми се видя Карли Клос, а Лоу Роуч (под нея) е пръв приятел на Копeйкин :)))))))))