Барбра Стрейзънд и Джеймс Бролин не правили секс три години

Съпругът на звездата разкри и причината за този странен факт
18
Барбра Стрейзънд и Джеймс Бролин не правили секс три години
Снимка: Getty

Джеймс Бролин направи шокиращо признание по време на появата си в скорошното интервю на съпругата си Барбра Стрейзънд, когато призна, че двамата не са правили секс три години, преди да се оженят.

83-годишният актьор озадачи интервюиращата на CBS Sunday Morning Гейл Кинг с признанието, че той и 81-годишната Стрейзънд не са били интимни по време на цялата им връзка преди сватбата им.

Разкритието дойде само няколко дни преди Барбра да заяви във вторник в друго интервю, че издаването на новите ѝ мемоари My Name Is Barbra („Казвам се Барбра“) бележи края на кариерата ѝ като изпълнител.

Джеймс повдигна въпроса за годините си на безбрачие, след като съпругата му беше разпитана защо го е накарала да ѝ предложи брак три пъти, преди най-накрая да се съгласи да се омъжи за него. „Трябваше да го изпробвам“, пошегува се тя.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: Барбра Стрейзънд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Да ти кажа как да му щръкне на тоя дядо като види бабата до него?Ако е някоя с 50 години по-млада от тая баба може и да станат нещата.
12
0
 
0
 
! Отговори
Случаен минувач преди 6 месеца
Какъв секс на 84 години, бе... Най-вероятно вече не му щръква. При всеки мъж идва този момент, когато мъжкото го напуска и му остава само да се бръсне - това са думи на полския президент Лех Валенса.
11
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
То аз съм мъж от София на 31 и не съм правил секс от 4 години, сега тези няма да ги мисля.
10
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Какъв секс между тези старци? Те се редят на опашка за пенсии.
9
3
 
8
 
! Отговори
Баба Гошка преди 6 месеца
Създават интрига около мемоарите на жената. Да е в новините и да има любопитни клюкарки да й купят книгата. Пък правили ли, не правили ли, кога и с кого, това само те си знаят. Останалото четете в мемоарите, може и филм да направят. А може и каквото са правили, да са го наричали предбрачна любофф, не кексс. Сега да кажат и дали на 80+ Джеймс вдига самолета. Може да се окаже, че поне от 3х3 години само са чели и писали книги и затова носят очила. Заглавието поне за това намеква, не за миналия век
8
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Vankata - Не бе, Ванка. През онези три години той не е правил секс с Барбара Стрейзънд, но не е казал, че през същия период не е правил секс с други жени :)
7
3
 
16
 
! Отговори
Преди 25 години преди 6 месеца
Той е бил на 58 г., а тя на 56, но въпреки това са успеели да имат "дива" първа брачна нощ. Това може и да е вярно, но друго е странното в тази история. Тя се е назлъндисвала 3 години. Ако е това направи 20-годишно момиче, няма да е странно. На 23 г. жената е по-хубава и по-срастна като любовница в сравнение с 20-годишната. Но жена на 53 г. да се чуди в продължение на 3 години дали да приеме вниманието на влюбен мъж, това вече е много, много странно, защото с годините активите й намаляват.
6
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Приятни сънища!
5
2
 
7
 
! Отговори
Vankata преди 6 месеца
Той не е правил секс три години...
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Влюбена жена!
3
12
 
9
 
! Отговори
пенсионер-ветеран преди 6 месеца
кой на снимката е Джеймс?!
2
9
 
16
 
! Отговори
Itso преди 6 месеца
И аз не бих правил секс с нея
1
6
 
14
 
! Отговори
Злобар преди 6 месеца
Злобеем ли другари