Адвокатът на Аксел Роуз: Няма сексуално насилие

Просто казано, този инцидент никога не се е случил, каза той
23 ное 2023 17:15, Александър Попов
17
Адвокатът на Аксел Роуз: Няма сексуално насилие
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Адвокатът на фронтмена на Guns N` Roses Аксел Роуз отхвърли иск за сексуално насилие и побой като „измислени твърдения“, съобщават световните агенции, цитирани от БТА.

Искът е подаден във Върховния съд на Ню Йорк в сряда от актрисата и модел Шийла Кенеди, която твърди, че Роуз я е насилил в хотелска стая през 1989 г., което е довело до диагноза „тревожност и депресия“.

Според нея Роуз е използвал „славата, статута и властта си“ като музикална звезда, за да „получи възможност да я манипулира, контролира и нападне сексуално“, се твърди в иска.

„Просто казано, този инцидент никога не се е случил“, заяви Алън Гутман, адвокат на Роуз, в изявление, дадено на информационна агенция Прес асосиейшън.

Още по темата

Г-н Гутман продължи: „Заслужава да се отбележи, че тези измислени обвинения са предявени само ден преди изтичането на крайния срок за подаване на искове в щата Ню Йорк“.

„Въпреки че не отрича възможността за мимолетна снимка с фенка, г-н Роуз не си спомня да се е срещал или разговарял с ищцата и никога досега не е чувал за тези измислени твърдения. Г-н Роуз е убеден, че това дело ще бъде решено в негова полза“.

В исковата молба се твърди, че в резултат на сексуалното насилие и посегателство г-жа Кенеди е претърпяла „тежък емоционален, физически, финансов и психологически стрес“.

Това се случва месеци, след като Guns N` Roses изнесоха дебютно хедлайнерско изпълнение на фестивала Гластънбъри в оригиналния си състав с фронтмена Роуз, китариста Слаш и басиста Дъф Маккагън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: Аксел Роуз
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Странно. Аксел Роуз беше секссимвол - не си го представям да е получавал секс с манипулации, власт и насилие. По-скоро си го представям да е отказвал секс на напористи фенки. А най-лошото на тези меркантилни "сигнали" е, че когато наистина има насилие, вече никой не вярва на жертвата.
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
От Велком то дъ жънгъл!
12
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Кой е този?
11
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
През 1989 година!!!! Ти да видиш. На тази 50 годишна сега ли й просветна. Или си е спомнила, и като се е радвала, защото сега вече не може да й се случи, решила да изкара пари, хахаха
10
5
 
2
 
! Отговори
.. преди 5 месеца
Шегобиец, изобщо не си наясно със случая на Тил Линдеман. Първо изобщо не става дума за купони на групата, а на негови лични такива. Даже Кристоф Шнайдер каза, че Лидеман се е разграничил от бандата. Има доста немски канали в Ютюб, които обстойно коментират въпроса. Препоръчвам да изгледаш нещо, преди да говориш на кило.
9
2
 
11
 
! Отговори
Шегобиец преди 5 месеца
То и обвиненията към Тил Линдеман бяха такива: некви мацки отишли на купон на Рамщайн и ги изнасилили. И понеже били много съсипани и отишли на следващия такъв купон, плюс на още няколко с Рамщайн. И след 20 години се сетили, какви морални щети са преживели.
8
2
 
7
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 5 месеца
най странното е, че никой не бара кийт ричардс
7
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тая се сетила след много ,много година че била насилана ,че къв е тоя съд ,да повярва !!
6
1
 
24
 
! Отговори
Ddd преди 5 месеца
Някои жени са готови да паднат доста низко за малко кеш.
5
2
 
25
 
! Отговори
пияница мистик преди 5 месеца
Те минали 30 години, тази сега се сетила, че била изнасилена та затова претърпяла тежък емоционален, физически, ФИНАНСОВ и психологически стрес :))) Жената толкова десетилетия е страдала и накрая не издържала и решила да каже истината и да съди Аксел :))) Аз преди 30 години изобщо не помня в коя компания съм бил, как са се казвали момичетата в нея, правил ли съм, не съм ли правил sex с някоя или съм бил на чekии :))))))
4
1
 
9
 
! Отговори
Да допълня... преди 5 месеца
До АнонимеН 4 И запис трябва за доказателство.
3
3
 
18
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 месеца
ВСЕКИ МЪЖ ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧИ , ЧЕ СЛЕД КАТО СПИ С ЖЕНА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ТРЯБВА ДА Я ПОПИТА : КОЛКО ТИ ДЪЛЖА? ИНАЧЕ МОЖЕ ДА МУ СЕ СЛУЧИ ДА БЪДЕ ОБВИНЕН В ИЗНАСИЛВАНЕ! ПРАВИЛОТО Е ЯСНО: ПОЛЗВАШ ПЛАЩАШ!
2
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Същите тези феминистки закони в момента ги пробутват в България.
1
1
 
15
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 месеца
ШИЙЛА КЕНЕДИ: ЛЪЖАТ!! ТОЙ МЕ ПОЛЗВА БЕЗ ДА СИ ПЛАТИ! ТОВА Е ИЗНАСИЛВАНЕ! АЗ ОЧАКВАХ ДА МИ СЕ ПЛАТИ!!! ПОЛЗВАШ ПЛАЩАШ ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО!