Дами и господа, край! Шоуто на Николаос Цитиридис отива в тв кошчето

Предстои последния епизод на предаването
25 ное 2023 06:50, Александър Попов
138
Дами и господа, край! Шоуто на Николаос Цитиридис отива в тв кошчето
Снимка: bTV

Николаос Цитиридис сам обяви снощи, края на своето шоу в ефира на bTV. Тв водещият ще се прости с телевизионната си публика следващата седмица, когато на диванчето му ще седнат първия гост в предаването - Юлиан Вергов, както и приятелката му - актрисата Боряна Братоева.

Краят едва ли е изненада, за него се заговори още в началото на телевизионния сезон, когато стана ясно, че шоуто ще върви само веднъж седмично и със силно намален  екип.

"След 4 години на екран, bTV взе решението от следващия телевизионен сезон "Шоуто на Николаос Цитиридис" да не бъде част от програмата на телевизията.

Най-просто казано, дами и господа - край! Това беше.

По принцип е нормално да бъда емоционален, обаче за тези години много емоция беше хвърлена, а и в момента смисъл да си късаме ризите - повече няма. Има едно нещо, което аз изпитвам в този момент - това е благодарност.

Че бяхме заедно с всички вас, че се запознахме, че работихме заедно, че имахме шанс да се учим един от друг. Много съм благодарен за всяко едно запознанство, за всяко едно приятелство, което съм направил тук. Сега някои може да си кажат и да си мислят, че това е някаква шега или маркетингов трик - за съжаление не е.

Благодарен съм за още едно нещо - че ние ще успеем да си кажем телевизионно сбогом подобаващо. Ще бъде много хубаво и въобще няма да го правим тъжно.

Това, което ми остана да ви кажа сега - имаме още една среща, не забравяйте! Хубав уикенд, лека вечер и до следващия петък!", каза на финала на предаването Цитиридис.

"Дойде моментът да ви съобщя, че bTV взе решението от следващия телевизионен сезон Шоуто да не бъде част от програмата на медията. Благодарен съм за всичко, знам, че можеше и още, но засега това е от мен и екипа. Уви, написаното не е ПР трик или кукичка за следващ сезон. Не ме питайте какво ще има на мястото на Шоуто, защото няма значение. Ще имаме финален епизод, в който ще си кажем телевизионно "довиждане" (сбогом би било пресилено).

Нямам закодирано съобщение, в което да казвам причините за всичко това. Светът е така устроен и ние трябва да живеем и оцеляваме в него. На 1-ви декември, ако искате, гледайте в 22 часа финала", написа в социалните медии по-късно тв водещият.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
0
 
2
 
! Отговори
вет.д-р Г.Заров преди 4 месеца
Това с ТВ кошчето мно-о-о-го закъсня !
121
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Опитах веднъж да го гледам.Не успях да го изтрая до края.
120
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
не гледам телевизия от осем години. нямам телевизор. съжалявам, че съм си губил времето преди тези осем години. не гобете и вие своето. не се заблуждавайте, то не е много...
119
0
 
12
 
! Отговори
Независим преди 4 месеца
В бТВ е пълен хаус, поредното доказателсво, поредният опит за спасение, но в интерес на истината трябва да благодарим на 'Хики', за това че ни показа колко е компрометирана тази медия и политбюро заивисима, то коя ли не е..
118
0
 
16
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 месеца
А разните кулинарни съзтезания,насаждащи агресия,кога ще изчезнат?
117
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Водещите телевизии,водещи в падението,всичко по плана на...
116
3
 
14
 
! Отговори
Itso преди 5 месеца
Да си направи сега собствена телевизия, подобно на Слави, да я кръсти 15/16ти и да скача в политиката с двата крака. Може пък да му излезе късмета да се закачи на държавна хранилка до пенсия.
115
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ще си го преместя в другият крачол..Първо - отдавна спрях да гледам продажниците от БтВ Второ - дори и да гледах тая пропаднала телевизия шоуто на Сиктиридис е такава глупотевина, че ако не си сменил канала след точно две минути ще ти се прииска да изхвърлиш телевизора през прозореца. Как да има рейтинг?!
114
0
 
5
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 5 месеца
До Точно!откак има телевизор всичко е през сценарий и монтаж. даже "живите" включвания на провинциалните ишлемари на националните медии. паднал е рейтинга под летвата - слиза от ефир. ако иска да остане - да си намери спонсор да му плаща ефирното време. за тва шоуто на милен цветков не беше в праймтайма, а у пет сабале. всички гледат рейтинг и кликове, контента е второстепенен и "случайни" участници няма.
113
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Dnes.bg, извинявайте ама *** и *** нецензурни думи ли са, че сте ми гицензурирали?
112
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Цитиридис бил анти-чалга? Пхахах *** то нямаше предване без фолк изпълнител! Канеха буквално цялата *** на обществото, от Емили тротинетката до всеки голям ***, станал популярен с простотията си в интернет. Твърде дълго го търпяха в БТВ!
111
0
 
36
 
! Отговори
Щерю преди 5 месеца
- Бреее, имало и добри новини!
110
1
 
23
 
! Отговори
Точно! преди 5 месеца
"Знаете ли аз какво искам да видя? Да спрат случайни хора на улицата и да ги питат какво мислят за ситуацията с инфлацията, законите, глобалното затопляне, джендерите, ЕС, Турция, Газа, Украйна, огромният процент негласували... и тн. Ама съвсем случайни! Пък да видим тогава кое как и що...Във всички предавания само предварително подбрани гости с подготвени въпроси. Що никой не сме да пита редовия драг зрител, не знам?!?"
109
2
 
6
 
! Отговори
До Nqma bira преди 5 месеца
За съжаление чалгата не си отива и няма да си отиде преди поколенията, израснали със Слави и "Хищна хиена''... Огледай се наоколо и ще видиш, че вече е навсякъде чалгата... Точно Цитиридис беше анти-чалга... И не знам защо предлагаш в прайм-тайма за млада платежеспособна аудитория да сложат незнайно предаване за алкохолизирана аудитория от 3-та възраст...
108
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
От един псевдоинтелЕгент...странни същества са превзели ефира,грозни долни и ***,но затова пък напористи и съвсем политкоректни.Знаем кой им плаща да дрънчат на кухо.Имали край вонята?
107
0
 
12
 
! Отговори
anonimen преди 5 месеца
Знаете ли аз какво искам да видя? Да спрат случайни хора на улицата и да ги питат какво мислят за ситуацията с инфлацията, законите, глобалното затопляне, джендерите, ЕС, Турция, Газа, Украйна, огромният процент негласували... и тн. Ама съвсем случайни! Пък да видим тогава кое как и що...Във всички предавания само предварително подбрани гости с подготвени въпроси. Що никой не смее да пита редовия драг зрител, не знам?!?
106
15
 
5
 
! Отговори
велик преди 5 месеца
Аман от ограничени индивиди ,мислещи се за интелектуалци !Аплодисменти за Цитиридис!
105
21
 
4
 
! Отговори
Браво преди 5 месеца
Стига !Евала на Цитиридис ! Млад ,успешен ,умен. Знае как да се държи . Когато трябва се *** когато трябва е сериозен. Адаптивен !С голяма обща култура.Един от най добрите шоумени в България .Много добре възпитан !Браво на Цитиридис !Стига сте го плюли ,а възпитайте и ограмотете и вашите деца !!
104
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Шоуто си беше блудкаво, с глуповат политкоректен милениъл-ски ''хумор''... но се отваря място за по-лошо - нов ориенталски или Бг ''сериал''.. или ново реалити с компаньонки или нацепени ***... това за който все още гледа ТВ, де...
103
1
 
25
 
! Отговори
Im-дртiйУАЙТBOY! преди 5 месеца
на КОЙ му пука, същото в същата тази степен важи и за оня *** - рачковото клоуноподобно 4ове4е, което също така требе да освободи место за нещо по-интересно и занимателно, че НОВАта-ТВ на Пеефски и Бате Бориссоф се превърна в бунище и свърталище на пълни бездарници и безхаберници от тоя сорт. Тя - Марийката ненапразно му би дусспата навремето и го показа що за гольтак и НЕскопосник е тоя псеудо-шоумен