Дами и господа, край! Шоуто на Николаос Цитиридис отива в тв кошчето

Предстои последния епизод на предаването
25 ное 2023 06:50, Александър Попов
138
Дами и господа, край! Шоуто на Николаос Цитиридис отива в тв кошчето
Снимка: bTV

Николаос Цитиридис сам обяви снощи, края на своето шоу в ефира на bTV. Тв водещият ще се прости с телевизионната си публика следващата седмица, когато на диванчето му ще седнат първия гост в предаването - Юлиан Вергов, както и приятелката му - актрисата Боряна Братоева.

Краят едва ли е изненада, за него се заговори още в началото на телевизионния сезон, когато стана ясно, че шоуто ще върви само веднъж седмично и със силно намален  екип.

"След 4 години на екран, bTV взе решението от следващия телевизионен сезон "Шоуто на Николаос Цитиридис" да не бъде част от програмата на телевизията.

Най-просто казано, дами и господа - край! Това беше.

По принцип е нормално да бъда емоционален, обаче за тези години много емоция беше хвърлена, а и в момента смисъл да си късаме ризите - повече няма. Има едно нещо, което аз изпитвам в този момент - това е благодарност.

Че бяхме заедно с всички вас, че се запознахме, че работихме заедно, че имахме шанс да се учим един от друг. Много съм благодарен за всяко едно запознанство, за всяко едно приятелство, което съм направил тук. Сега някои може да си кажат и да си мислят, че това е някаква шега или маркетингов трик - за съжаление не е.

Благодарен съм за още едно нещо - че ние ще успеем да си кажем телевизионно сбогом подобаващо. Ще бъде много хубаво и въобще няма да го правим тъжно.

Това, което ми остана да ви кажа сега - имаме още една среща, не забравяйте! Хубав уикенд, лека вечер и до следващия петък!", каза на финала на предаването Цитиридис.

"Дойде моментът да ви съобщя, че bTV взе решението от следващия телевизионен сезон Шоуто да не бъде част от програмата на медията. Благодарен съм за всичко, знам, че можеше и още, но засега това е от мен и екипа. Уви, написаното не е ПР трик или кукичка за следващ сезон. Не ме питайте какво ще има на мястото на Шоуто, защото няма значение. Ще имаме финален епизод, в който ще си кажем телевизионно "довиждане" (сбогом би било пресилено).

Нямам закодирано съобщение, в което да казвам причините за всичко това. Светът е така устроен и ние трябва да живеем и оцеляваме в него. На 1-ви декември, ако искате, гледайте в 22 часа финала", написа в социалните медии по-късно тв водещият.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
"Ну съм го гледал. Успехи му пожелавам занапред" .....жалко, пропуснал си, интелекта ти отговаря на неговата аудитория! Желая ти успехи :)))))
21
17
 
5
 
! Отговори
до 20 преди 5 месеца
А как ще наречеш народ, който изобщо няма чувство за хумор, а само злоба.
20
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ну съм го гледал. Успехи му пожелавам занапред
19
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
"всяко ежедневно шоу се поизчерпа, особено, че беше с формат като на Шоуто на Слави. Същото стана и със Шоуто на Слави, само че то държа и беше интересно доста повече време, първите 8-10 години на шоуто беше интересно и гледаемо, след това се изтърка" - не мисля,че Цитиридис се изтърка, нито Слави. Всъщност мисля, че самия телевизионен бранш се изтърка и хората се прехвърлихме в нета. А в нета... Има толкова по-слаби водещи с толкова по-голяма аудитория от тях двамата...
18
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Един народ ще го разбереш по чувстото му за хумор. Виж на какво се смеят хората и ще проумееш колко струват.
17
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Щом взеха да свалят върл пропагандатор на ваксините и Украйна, има шанс за по-добро бъдеще.
16
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Цитиридис не го мислете, заплатата му беше 8000 лв още преди години, в последно време може и повече да са му давали, значи е взел за периода минимум 370 хиляди лева. Бяха писали , че си е взел апартамент на изплащане преди, може и да го е изплатил, извади късмет с тая работа гърчето, не го казвам с цинизъм. Някои със заплатки от 2000 лв трябва да изплащат 30 години взетите апартаменти.
15
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Най-сетне!
14
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Слави е комик, колкото Бойко Борисов е политик. Смахнатите разбирания за света на доста българи ни забутаха в задните части на съвремената цивилизация.
13
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Алелуя. Дори и веднъж не съм го поглеждал. Сега може да имам причина да включа на btv
12
2
 
10
 
! Отговори
Бай Дрън преди 5 месеца
Не знаех, че в събота сутрин е толкова забавно в днесбг :) Канибали, плешиви, разни дет не си пили хапчетата с копипейст...изобщо...и другата събота съм на крак в сайта ви :)
11
1
 
26
 
! Отговори
Батко ви преди 5 месеца
Ще го подготвят за президентските избори. :))) След арменеца, защо не и гърка.
10
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Няма да гледам финала.
9
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Това шоу в началото беше доста интересно, но като всяко ежедневно шоу се поизчерпа, особено, че беше с формат като на Шоуто на Слави. Същото стана и със Шоуто на Слави, само че то държа и беше интересно доста повече време, първите 8-10 години на шоуто беше интересно и гледаемо, след това се изтърка. Ако беше само през уикенда или ежеседмично предаване ШС можеше още да е на екран и да е интересно, но пет дни в седмицата в продължение на 18 г и 8 месеца няма как.
8
3
 
6
 
! Отговори
новини бг преди 5 месеца
!!! Пловдивска клиника преобрази Николина Ангелкова !!! !!! на 02.10.2020 г.Пак прилича на мъж !!!
7
17
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
не знам на този по каква линия му дадоха изобщо да води, каквото и да е по телевизията
6
20
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
да не би щот е от изнеженото поколение което го е страх да не обиди някого. една реплика срещу политик или защитена група не чух от тоз клоуун и затова знаех че скоро ще го махнат
5
8
 
2
 
! Отговори
... преди 5 месеца
Не ви ли е срам от тоя плешив грозник че президенто че румен радев, че таков грозник...
4
20
 
19
 
! Отговори
Жан Виденов преди 5 месеца
вРЕМЕ БЕШЕ.
3
25
 
45
 
! Отговори
Турчин преди 5 месеца
Гръкът беше много по-забавен, ироничен и импровизираше за разлика от онзи пън, който единствено четеше от аутокюто. Какво му харесвахте на плевенския бек, че чак и на власт за малко да докарате? Пожелавам успех на Цитиридис. Този народ не е дозрял за неговото шоу. Предпочита каруцарски хумор и дебелашките шеги на чалгаря.