Люси Дяковска: Спечелих не защото съм гей и певица

Българката показала в шоуто воля и характер
Обновена: 12 фев 2024 12:08 | 12 фев 2024 12:07, Петър Бойчев
93
Люси Дяковска: Спечелих не защото съм гей и певица
Снимка БГНЕС

Германската публика избра мен не защото съм гей, не защото изглеждам добре, не заради музиката - гласуваха за моя характер, за мен като личност, за волята и смелостта ми. Беше водещо това, което съм. В това предаване се реших да вляза, защото съм човек, за който победите и предизвикателствата са много важни.

Това сподели Люси Дяковска пред bTV за първи път, след като се върна като победител в немското тв риалити "Аз съм звезда - изкарай ме оттук". Българската певица стана Кралица на джунглата и взе 100 хил. евро, но трябваше да яде тарантула, скорпион и свинска матка в Австралия.

"Много рядко ми е давано потвърждение, че нещата, които правя наистина са добри. Има много малко хора в живота ми, които са успявали да ме предизвикат да работя върху себе си и да ставам по-добър човек. Цял живот съм опитвала да се доказвам. особено пред майка ми. С нея имахме сблъсквания дори относно моята сексуалност", каза още Люси Дяковска. Тя призна, че има връзка, но реши да запази в тайна името на партньорката си като обясни: "Не искам нещо толкова красиво да бъде изложено на публичност."

Популярната българска певица бе обявена за победителка в неделя вечерта на живо в шоуто, след като зрителите гласуваха масово именно за нея. Шоуто е от типа на "Сървайвър", в него 12 популярни личности изкараха няколко седмици в австралийската джунгла, подложени на всякакви екстремни преживявания.

До финала стигнаха 47-годишната Люси Дяковска, която стана известна в Германия като член на вече несъществуващата момичешка група "Ноу ейнджълс", 23-годишният инфлуенсър Twenty4Tim и 27-годишната риалити звезда Лейла Лахуар. Тримата трябваше да се справят с различни предизвикателства. Последното изпитание за българката беше доста отвратително. Тя трябваше да яде тарантула и скорпион, коктейл от смлени рибешки, камилски, свински и говежди очи, а накрая ѝ сервираха свинска матка. Люси успя да преглътне и последната хапка от всички гадости.

Twenty4Tim трябваше да изкара пет минути легнал в яма, пълна със змии. Той също издържа своете изпитание. Лейла Лахуар обаче се провали и не можа да издържи определеното време, покрита с месни отпадъци и милиарди брашнени червеи, които пъплеха по цялото ѝ тяло.

Зрителите трябваше да изберат между Люси Дяковска и Twenty4Tim кой да грабне чека за 100 хил. евро. И най-много гласове получи българката. Първото, което тя изкрещя, чувайки, че е Кралицата на джунглата, бе: "Мамо!" и вдигна поглед към небето. А след това избухна в сълзи. Вчера, ден след победата ѝ, се навършват 4 години от загубата на майка ѝ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
6
 
4
 
! Отговори
VladTepes преди 3 месеца
Голяма бяла птица, роднина на лебеда.
34
2
 
24
 
! Отговори
Неразбрал преди 3 месеца
А по каква друга причина?
33
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
хахаха спечелила е щото е от малцинствена група, има изисквания да се вкарва процент от такива за да не чувстват дискриминирани... демек са и дали награда само за присъствие... тва шоу е $ит а тая да продължава да си живее в измисления свят.:)))))
32
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Поне е откровена.
31
7
 
8
 
! Отговори
Росен Махараджа преди 3 месеца
До мнениеВидиш ли една жена, прекалено много да чисти къщата, да е вечно недоволна, мрънкаща и фучаща, видиш ли да има амбиция да командва мъже (последното е вече доста краен симптом), знай едно: тази жена има остра нужда от здраво шмулене на царевичака, поне няколко дена без спирка, за да навакса изоставането в тази област от поне 10-сетина години;)))
30
1
 
24
 
! Отговори
Сарказъм Радомирски преди 3 месеца
Боже, колко неща нямаше да знам, ако я нямаше тази статия: че Люси Дяковска е гей, че е певица, че съществува риалити "Аз съм звезда - изкарай ме оттук"... Само не разбрах откъде да я изкарат и защо "звезда", а не "Наполион", примерно...
29
16
 
21
 
! Отговори
мнение преди 3 месеца
На всички, които плюват тук само да кажа.... Люска си е супер, живее тихо и кротко в Плевен, прави за облагородяването на занемарения парк Кайлъка велики неща. Лиично съм я виждал как командва работниците как бачкат и по цял ден е на терен.... занимава се с полезни дела, а не парадира по паради и с това, че е обратна. Няма проблем какъв си, а какво правиш .... ако всички гейове бяха като нея, нямаше да имаме този проблем да се дискутира. Досто от хетерото.... са по-големи ...... от нея.
28
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
То да си мъж не е лесно лесбийке, но какво ли знаеш ти :)))
27
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Другия път какво ще яде? Отвратителна култура
26
2
 
32
 
! Отговори
Евроценности преди 3 месеца
През Просвещението Европа ценеше музикантите, учените и филосовите, а сега - консуматорите на свински матки. Още ли има хора, които се гордеят да се нарекат европейци?
25
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тос вампир какво толкова се хвали все едно кой знае какво е спечелила ....
24
1
 
21
 
! Отговори
Г. Лoзaнoв преди 3 месеца
Taka e, nokpивa kpитepиитe!
23
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"призна, че има връзка, но реши да запази в тайна името на партньорката си като обясни: "Не искам нещо толкова красиво да бъде изложено на публичност."" - красивото го пазим в тайна, но за теб болонката дето жмуа черва и мaтки пишем статии?
22
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"австралийската джунгла" ... Що е то? Съществува ли? Каква част от територията на Австралия е пустиня?
21
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Била гей а не лесбийка, но се крачи като мъж дето с един шамар ще е повали на земята :)))
20
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Истинска евроатлантчка
19
1
 
35
 
! Отговори
Всичко е една измама преди 3 месеца
Балъците зяпат по телевизията как разни знаменитости ядат гадни неща и се кефят. На практика нищо такова не ядат, а неща само приличащи на тях. А т.н. "награди" са предварително договорини като хонорари за участието в гнусното зрелище наречено "шоу".
18
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 5 срам за тук в България ,но за ЕС 60 % са такива
17
1
 
24
 
! Отговори
абе преди 3 месеца
само да питам : защо ни разказвате всичко това за живота и ? спечелила и толко .
16
2
 
26
 
! Отговори
маркиз дьо саП преди 3 месеца
Люси Дяковска е яла отпадъци!? Това си е чист канибализъм.