Жана Бергендорф излезе от ареста и взе 6 лева от полицай за такси

Тя бе задържана заради пиянски скандал
7 мар 2024 13:25, Петър Бойчев
78
Жана Бергендорф излезе от ареста и взе 6 лева от полицай за такси
Снимка: БГНЕС

Певицата Жана Бергендорф бе пусната от ареста на 6-о РУ на МВР, след като през нощта вилняла в квартал „Овча купел“ и изпотрошила къщата на приятел, с когото обърнали бутилка уиски. На излизане тя имала само 4 лева в себе си и взела назаем от полицай още 6 лева, за да си викне такси.

Певицата бе освободена под гаранция от 1000 лева с определение на дежурния районен прокурор. Обвинителят не й поискал повече пари, тъй като се смилил над певицата, която се оказало, че няма никакви доходи.

38-годишната звезда от X Factor е гостувала на свой приятел в блок на бул. „Президент Линкълн”. Изпила порядъчно количество уиски и около 3 часа сутринта се скарала с гаджето си, който също дошъл в апартамента, пише "Телеграф". Двамата започнали да се замерят с чаши и чинии, а накрая потрошили мебелите в жилището. Домакинът подал сигнал на 112 и патрул на 6-о РУ се отзовал за минути на адреса.

Жана продължила да буйства, ритала и псувала полицаите. Повдигнато й е обвинение за извършени непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като деянието е съпроводено със съпротива срещу орган на властта.

Полицаите не са я тествали за употреба на вещества, било то алкохол или наркотици.

Това не е първото провинение на Бергендорф. През 2016 г. тя бе съдена заради катастрофа и шофиране след употреба на наркотици. Година по-рано след обиск в апартамента й бе намерена марихуана. През 2021 г. тя се похвали, че вече е чиста и е спряла да пуши трева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нас какво ни интересува тази ***? Забавната част от статията е, че в ж.к. Овча купел има булеварт Президент Линкълн...Карнавал на човешкото дъно и обреченост.
8
2
 
15
 
! Отговори
До 6 преди 2 месеца
За какво да я тестват? Тя не е шофирала.
7
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не са я тествали, щото няма нужда, то се вижда.
6
7
 
16
 
! Отговори
тази е луда за преди 2 месеца
връзване! Само да попитам: защо не е тествана за алкохол и наркотици, след като да я гепили в акция!? На такива и 100 тояги на голо са им малко! Утре ще потроши нещо друго, а не дай Боже, и да убие някого, ей така за забавление!
5
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тая голяма друсалка се оказа
4
0
 
11
 
! Отговори
До Браво преди 2 месеца
тоз пък! аз съм давал 50 кинта на полицай и по стечение на обстоятелствата трябваше 30 минс по късно да ми ги върне! не ми стигат думите да опиша физиономията му! :D :D :D
3
2
 
16
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 2 месеца
мн пр***ста женица !
2
4
 
31
 
! Отговори
Аз преди 2 месеца
БГ ВИП. Заради подобни и заради чалгарите ме е срам някой като ме пита от къде съм и аз да трябва да кажа България.
1
4
 
31
 
! Отговори
Браво преди 2 месеца
Жана е единствената която е успяла да вземе пари от чИнге те обикновенно не пращат дори и в магазина вадят си пистолета и си тръгват с оборота.

Спонсорирани публикации